Mesaje Recente

1
Plângeri/Reclamații / Cheat/Hack ThugAngeL
« Ultimul mesaj de Costi 11 Decembrie, 2019, 03:55:55 »
https://www.youtube.com/watch?v=OrWsIzVt7Bw
https://www.youtube.com/watch?v=8WkQOAZ9IkA
https://www.youtube.com/watch?v=OuJr6dpUT7I
https://www.youtube.com/watch?v=eG1mtWz4O9g

Asa cum se poate vedea, acest ThugAngeL se foloseste de un hack ce ii ofera o viteza marita de deplasare a caracterului de joc. Nu cred ca trebuie sa ai studii la Viena ca sa iti dai seama de miscarile lui/ei "elegante".
Este mai ceva ca Houdini! Well done Thug! Curios este ca tot din partea voastra se striga "Hack"!!
2
Sugestii / Re: SnowFluff
« Ultimul mesaj de Shinn 10 Decembrie, 2019, 17:06:41 »
Thread closed. Va rog sa nu mai deschideti altele pe acelasi subiect. Va multumim
3
Sugestii / Re: SnowFluff
« Ultimul mesaj de SnowFluff 10 Decembrie, 2019, 17:03:49 »
Dar nu mai imi "spune" "tu" "nimic" "pentru" "ca" "mai"  "departe" "de" "cat" "poti" "duce" "nu" "vrei" "sa" "pricepi" "sau" "sa" "intelegi" "ci" "doar" "sa" "acuzi" fara" "rost" "stii". "Clasic".

Cozonac, e ok singuri in castel. Singuri eram si pana sa nu mai jucati voi.
4
Sugestii / Re: SnowFluff
« Ultimul mesaj de naicu1st 10 Decembrie, 2019, 16:45:46 »
Ok, am inteles, se vede ca doar cu "imbarligaturi" se umbla! E pacat, acum in luna sarbatorilor de iarna ar fi trebuit sa umbli si tu, SnowFluff, cu capra/ursul/plugusorul/steaua etc., dar din pacate tu umbli doar cu "cioara vopsita", "o dai" in respect fata de admin s.a.m.d.
Am incheiat efectiv orice "dialog" pe acest subiect, o sa fim din ce in ce mai putini pana la "ultimul client". Ma surprinde sa vad ca "voi" duceti discutiile in alte directii!

Ce sa zic va urez tuturor Sarbatori Fericite si La Multi Ani!

P. S. SnowFluff fara nici o jignire iti "spun" ca nu te ridici la nivelui unuia care ar trebui sa imi fie prieten.  ;)

ROG UN ADMIN SA INCHIDA SI ACEST TOPIC PENTRU A EVITA "INEPTIILE/COMENTARIILE"!
MULTUMESC!
5
Sugestii / Re: SnowFluff
« Ultimul mesaj de CoZoNaC 10 Decembrie, 2019, 16:34:15 »
Cum e sa stai singur la Castel? :D
6
Sugestii / Re: SnowFluff
« Ultimul mesaj de SnowFluff 10 Decembrie, 2019, 16:15:31 »
Te contrazici foarte rau. Reciteste ce ai scris si ce ti s-a scris, daca nu ai inteles din prima. Ai avut un singur rand in care ai propus promovarea, in rest ai acuzat si te-ai plans.
Daca tu accepti sa traiesti si sa te joci intr-un mediu ostil cu "jigniri elegante" e strict problema ta, dar nu poti baga pe gat tuturor sa accepte mediocritatile scrise de voi. Mai ales cand exista un regulament pentru aceste cazuri.
Cred si eu ca nu ai facut niciodata un post pt limbaj pentru ca nu ai avut de ce, doar nu o sa iti postezi colegii de guild.

Btw, sa dai un edit sa iti continui fraza. Cred ca ai uitat ce voiai sa zici in timp ce scriai. " si daca e cazul chiar eliminarea unor masuri de" ?!?!

Si nu, multumesc. Nu suntem prieteni.

PS: faptul ca ai deschis un thread nou pentru a comenta, dupa ce admin-ul ti l-a inchis pe celalalt, e lipsa de respect fara de acel admin.
7
Sugestii / SnowFluff
« Ultimul mesaj de naicu1st 10 Decembrie, 2019, 15:59:01 »
Prietene SnowFluff topicul deschis de mine nu era "o plangere" la adresa adminilor si a masurilor lor, dar fiecare citeste si intelege ce vrea. Scopul topicului ar fi trebuit sa fie altul si anume: luarea in considerare a unor masuri mai intense de promovare a serverului si de incercare a repopulatii lui si daca e cazul chiar eliminarea unor masuri de sanctionare.
Si asa pentru tine, nu ca ar conta, sa stii ca eu nu am facut "plangeri" pe forum pentru "limbajele" folosite de alti jucatori... "voi" sunteti foarte activi in acest sens! Sau poate e doar o constatare gresita!
Consider ca am fost destul de obiectiv.
8
Plângeri/Reclamații / Re: Sifoane
« Ultimul mesaj de Hemlock 10 Decembrie, 2019, 15:25:39 »
Vad ca tot nu va opriti din acuzatii si certuri.

TC.
9
Plângeri/Reclamații / Re: Sifoane
« Ultimul mesaj de SnowFluff 10 Decembrie, 2019, 15:17:26 »
Tocmai ca topicul deschis de tine este o sensibilitate la actiunea adminilor, sensibilitate creata de ban-ul luat de concetateanul tau. Adminii au fost si sunt foarte permisivi dar li se mai umple si lor paharul de jignirile voastre elegante. Jigniri elegante?!?! in ce lume traiesti?

La CS, pe langa buffe din X si pots, ai nevoie si de coordonare de echipa si de skill personal.

Tu, om matur in toata firea si deloc sensibil, impreuna cu al tau guild, aratati-ne tuturor dovezile ca X sau Z a folosit hack si va luam in considerare ca fiind membri cu capul pe umeri. Pana atunci, incetati cu acuzatiile nefondate si sensibile venite dupa 1 an de CS-uri pierdute.
10
Plângeri/Reclamații / Re: Sifoane
« Ultimul mesaj de naicu1st 10 Decembrie, 2019, 14:57:13 »
Topicul deschis de mine este o reactie la "activitatea" adminilor cu privire la ban-urile/suspend-urile acordate, care de multe ori sunt prea drastice, va rog sa cititi din nou ce am scris in deschiderea topicului, nu am afirmat nimic despre un admin anume si nici nu a fost asta intentia, trebuia sa fiu mai explicit cand am  "acuzat" indirect sensibilitatea prea ridicata a unor jucatori care pentru si din orice expresie cauta "nod in papura". REPET suntem si asa putini ca sa fie nevoie de masuri atat de stricte, jignirile grave nu le contest in a fi sanctionate dar sunt si jigniri cu subinteles (eu le-as numi elegante) care nu cred ca trebuiesc banate. Asta este strict parerea mea!

Si as mai vrea sa lamuresc un lucru vis-a-vis de comentariile legate de hack s.a.m.d: am participat la suficiente CS-uri ca sa pot face diferenta intre un jucator care participa cu potiuni din XSHOP si unul care foloseste ceva "suplimentar" si pot afirma fara nici cea mai mica urma de indoiala ca "cineva" a "testat" cel putin un hack. Imi vine greu sa cred ca un jucator poate sa faca "penta kill" in conditiile in care toti folosesc doar potiuni din XSHOP si BUFF-uri. DAR repet asta este doar parerea mea!

Nu mai fiti "paraciosi" (exemplu: "ai scris pe joc ca vrei hack/cauti hack" etc.), sunteti majoritatea oameni in toata firea, nu va mai purtati ca niste copii sensibili si alintati!