Jump to content

Unread Content

Showing all content posted in for the last 365 days.

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Last week
 3. Vermilion

  Error

  A crapat antihack-ul
 4. mikiboss15

  Error

  Si la mine tot acelasi lucru imi arata !
 5. gufy

  Error

  nu se incarca clientul !
 6. Earlier
 7. Babilon

  Knight

  ok daca tu zici ca nu este destul de op pe def bk-ul , in special bk ii mei, inseamna ca acei renumiti bk ii ai tai care fara macro nu stiu sa dea un combo , ori fac bug exploit ori se folosesc de alte programe ajutatoare care nu sunt legale cu cerintele de pe acest server…chiar l as ruga pe @MeTa sa faca o verificare pe acei renumiti bk ii de care spuneti voi ca sunt buni…
 8. OneLov3

  Knight

  Cel mai bine, ne facem toți BK, și jucam toți... Nu e posibil ca un party întreg să dea în "Amok" de exemplu, și să nu îl poți pica! Eu cred că nu jucăm de ieri pe acest server, și știm destul de bine că PVP-ul nu este echilibrat. Trebuiesc șanse oricărui caracter să poate să bată. După cum a spus cineva mai sus, Macro-ul să poată fi folosit doar pentru poțiuni, sau posibilitatea de a avea combo toate caracterele, să poți avea o șansă împotriva BK-ului! O zi bună să aveți, și fără comentarii aiurea
 9. Morfeu

  Knight

  Salut. (Daca-mi este permis un offtopic dar se leagă cumva de subiect) Dacă totul se rezuma și se învârte în jurul unui combo , de ce nu am putea avea combo și pe celelalte caractere?!? Toate caracterele au un combo specific , o combinație de skilluri din care rezulta combo ! Atunci toate caracterele pot suplimenta lipsa dmg.ului , vizavi de BK , prin Combo ! DL are un combo fantastic , vine bk și nu-l poți omorâ din range și te ia la combo , dai și tu combo și atunci șansele se vor echilibra , summonerul la fel , sm.ul ar fi top caracter iar toată lumea ar fi mulțumită ! Soluții sunt , trebuie doar voința dar se pare ca este convenabil crearea de "probleme" care alimentează discuții, certuri , orgolii s.s.m.d .
 10. Vermilion

  Knight

  Problema nu este dmg dat de bk. Problema este aceea ca jocul s-a transformat intr-un concurs de cine are mouse mai bun si macro mai bine configurat. Corect, 1vs1 pica BK-ul(si pot argumenta astazi prin teste sm vs 2 bk diferiti). PROBLEMA e atunci ca vine cate un bk si da combo dupa combo, din Macro. Asta este problema reala a BK-ului in momentul de fata. Corect ar fi, daca tot este permis macro, in masura in care se poate, sa se permita doar pe potiuni. Fizic vorbind, nu ai cum in 1 minut sa apesi la perfectie 123 fara greseala, fara sa scape o tasta, fara sa apesi mai tare o tasta samd... @MeTa @Constantine urmariti topicul si luati masuri impotriva tuturor care deviaza de la subiect si hai sa gasim impreuna(jucatori, owneri) varianta ideala pentru toata lumea, astfel incat sa existe un mediu placut in joc. @Chosen, perfect de acord cu ce a zis MeTa, daca inainte de update s-ar fi stiut ce se va modifica. Totusi, nu ai cum sa spui ca "spuneti acum tot, sa taceti pe vecie" cand nu stii ce sa spui.
 11. Chosen

  Knight

  Corcodus.... du-te la scoala bai. Lasa conversatiile inutile pe aici ...ca te ai trezit tarziu... Posted August 28 Greetings MU-tizens, There will be scheduled maintenance performed on 1 September 2021 @ 13:30 Server Time Please refer to the following maintenance details. [Maintenance Schedule] 1 - 5 minutes Purpose: - New PvP Config (based on what you required) - post what is NOT OK until maintenance, after that, all pvp requests will be ignored.
 12. smenarul01

  Knight

  Nu te supara, ai jucat BK? daca bagi CD la acele skiluri nu o sa se mai dea nici un fel de combo. Nu mai tot povesti de combo de mana. Daca nu stii da combo de mana nu stii sa reglezi un Macro incat sa dea decent. Bk-ul e ok acum si nu se vede o problema la el. Fiecare Combo are o meandra si fiecare skill necesita un anumit timp incat un combo sa iti intre bine.
 13. Stranger

  Knight

  Cam toti jucatorii de bk se vor apuca de Mario, odata ce pui cooldown pe skilurile unui caracter care da damage principal numai din combo, nu crezi? Probabil ca dupa va da damage numai din skill si atunci nu ar avea de ce sa se foloseasca de combo. Daca bk ar avea damage pe sword blow ca si GC - ul atunci nu cred ca ar sta sa se chinuie sa faca combo, nu crezi?
 14. kybak

  Knight

  “Părerea mea este sa îți iei părerea și sa ți-o bagi in partea dorsala apoi sa o guști!” Acum sa revenim la topic,cum este bk ffffff op pe def când îl pici lejer…1 vs 1 da este greu de bătut dar ținând cont ca este un joc de party,contează cine ataca,cum ataca și cât ataca! Deci,nu vorbiți in necunoștință de cauza! Dacă sunt așa ffff op,de ce voua nu va rezista BK-ii???!!!!
 15. Mercenar

  Knight

  ok tu dai exemplu pe marii tai bk amok si cenzura dar hai sa il rugam pe @MeTa sa puna CD pe skill-urile importante de combo sa nu se mai poata da 3 combo la sec si sa faca combo manual sa vedem ce mare bk o sa mai ai ? or sa se apuce de mario acesti mari bk-ii ai tai !!
 16. Camaras

  Knight

  Cand ti.ai dat cu parerea despre bk ca ar fi "ffff pe def" te.ai referit la GodOfRed sau DeathAbove? Mie personal nu mi se pare ca ar fi foarte pe def cum spui tu.
 17. Stranger

  Knight

  Asa o fi cum spui tu, nu te contrazic, eu ti-am dat exemplu de bk, conform topicului, nu stiam ca vorbim de dl aici.
 18. Mercenar

  Lancer

  salut la lancer ai adougat 3% dmg dar fara un pic de def gl la ora asta este caracter de buff multe nu poti face cu el pici instant si full buff , ca si dmg este ok dar trebuie si defence @MeTa pote o sa faci o verificare asta daca nu vrei ca pe server sa se joace doar 4 caractere .. daca e asa atunci sterge GL, Sl , rune
 19. Stranger

  Knight

  Tin sa te contrazic, pentru ca in situatia pe care o relatezi bk-ul pica daca bufele tuturor sunt identice. 1 vs 1 , doar cu bufe de x shop, bk-ul bate destul de bine, dar depinde acum si de skilul jucatorului de pe bk. De exemplu, nu il poti compara pe Amok, Cenzura cu LeThaL si GodOfPain, ultimii doi fiind doar carne de tun la arca de miercuri, no offense. Poate ca nu aveau destule bufe, nu am de unde sa stiu. Sau poate ca acel party full de care spui nu era bufat corespunzator.
 20. Babilon

  Knight

  Buna seara , parerea mea este ca BK este ffff pe def , un party full sa nu poata da jos un bk? iar acel bk sa dea cate un combo pe fiecare player si sa ii pice? parerea mea este ca ar trebuii sa i se mai scada din def si sa se faca ceva cu combo ul acela… este si ff defence si ff op… @MeTa verifica un pic bk ul…chiar sa nu poata fi doborat de nimeni…?
 21. Topic locked ! You made a fun topic into an issue !
 22. Eu vad ca ai facut 1 kill pe mine..băi ăsta. Mai repede ai fost tu covorul.. ai fost sub ultimul player de pe server in clasament băi duduie.
 23. Hi! @Chosen & @Mercenar it is most likely a bug. You can't be killed in the same second because you spawn in ~2s . Calm yourselves @MeTa will check it out! If you want to report hacking do it correctly ! Here is spammy topic! Don't argue about hacks .
 24. Eu cred ca tu ai fost covorașul nostru,la fel ca restul
 25. nu sti sa dai un raspuns ? poate ne lamureste @MeTa cum alti vin de 2 ori in acelasi loc , bine nu ca ai fi tu o amenintare mare tinand cont ca ai fost covorasul la toti din arka !! ai fost ultimul player de pe server !!
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...