Jump to content
Sign in to follow this  
MeTa

Reset System Poll

Reset System  

26 members have voted

This poll is closed to new votes
  1. 1. Reset System



Recommended Posts

Conform propunerilor din acest topic

https://www.divinitymu.org/index.php?/mu-online-subject/1035-propuneri-pentru-situatia-actualaviitorul-tebamu/

 

a) sa scad exp la 1000x/1200x iar Grand Resetul la 40-50 Reseturi, implicit reward-ul sa scada la jumatate.
b) sa scad exp la 1000x/1200x si sa renuntam la grand reset iar reward-ul sa se primeasca doar pe reset.
c) la fel ca si punctul b) dar cu stats burn si sa se primeasca in jur de 500 - 550 stats points per reset.
d) Sistemul pe care il am in proiectul Toga il putem implementa si pe Teba. Sa va spun cateva detalii despre el daca l-as implementa.
Pe scurt, va fi un sistem sezonal (resetare periodica 3 sau 6 luni), cu experienta dinamica incepand de la x5000, cu stats burn, recompensa stats-urilor va fi in functie de numarul reset-urilor si clasa, la un anumit numar de reseturi se primeste o baza de sts. Experienta scade in functie de numarul reset-urilor la fel si sts primite per reset.

Acum sa explic si mai detaliat:

Experienta de pornire, x5000 pentru caracterele cu 0-5 reset-uri.
Cand resetati level-ul, toate sts o sa dispara si o sa primiti stats-uri in functie de numarul reset-urilor (ex: la 10 reset-uri, aveti sts de pornire recompensa 5,000)
Recompensa consta in puncte sts, diamante, prestige, gens points, etc
In momentul in care se trece de un prag, gen 5 reset-uri, experienta o sa scada cu 5%, dupa 5 reset-uri, experienta va fi 4,750. Cand ajungem la 10 reset uri experienta scade din nou cu 5% din 4750 (nu tot din 5,000) si tot asa, pana intr-un punct care nu poate fi mai mic de 1000x.
La fiecare prag se primesc si puncte sts statice. De exemplu, de la 0 la 5 rr, primim 25 de puncte la toate cele 4/5 sts. la urmatorul prag, primim un bonus de 500 de puncte, puncte statice, ceea ce inseamna ca vom pormi cu 500 de puncte la toate cele 4/5 sts.
Valoarea primita ca reward a sts urilor per reset o sa scada cu cat inaintam in numarul reset-urilor, dar volumul va fi mereu in crestere. De exemplu intre 0 si 10 RR, primim 500 puncte per reset respectiv 600 pentr cei care primesc 7 pct/lvl, in intervalul 10 - 20 de reseturi, primim 450 respectiv 540 per reset, dar punctele statice vor creste, samd.
Reward-ul in diamante va creste in functie de numarul reset-urilor.
Max stats va ramane tot 32,000 iar cand se atinge max stats, nu veti mai primi reward-ul sts.
Punctele statice se pot adauga si din website, la un pret destul de mare (echivalent cu reward-ul primit din reset-uri + timpul petrecut pentru reset-uri)
Atat punctele statice cat si reset-urile vor fi sterse la un interval prestabilit. Cred ca perioada optima ar fi undeva la 6-7 luni.

 

Va rog alegeti optiunea dorita.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut ....

Am si eu o propunere  ... suna bine ce spui tu cu 5000x dinamic si in functie de cate rr ai sa scada xp .... ai putea face in felul urmator .... sa faci cu burn status cum spui tu .... sa lasi grand reset si sa limitezi nr de rr pe care poti sa il dai pe caracter .. de ex pui 35-40 de rr / GR .... si la gr sa primesti de ex ...  1. GR - 10k sts si 5k diamante .... 2. GR - 15-20k sts si 5k diamante si tot asa .... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

ce as propune, daca se trece la burn stats, toate caracterele sa fie resetate la 0 rr, 0 stats. si timp de 2 -4 sapt sa nu se poata cumpara puncte.  ( eventual un reward pro-rata pt rr pierdute.) 

Ar incuraja si alti jucatori sa vina pe server. acum oricine vine sa vada cum e teba, il vede gol. cativa la PK, mai nimeni la lvl . ( 2-3 pe gold, 1-2 pe fire/ice) 


Be NICE and play FAIR

Share this post


Link to post
Share on other sites

Buna ziua.pvp ar fi foarte usor de balansat din ce am vazut pe alte servere pe unde am mai jucat daca s-ar face damage-ul din pentagrama cu hp scazut atunci ar conta fiecare caracter in parte cu debuff-ul corespunzator si s-ar calcula debufele si ar fi diversitate de caractere in party.


ingeri-cazuti-Pamant-1280x720.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut

nu imi pare OK cu stats burn, eu nu am timp de reseturi sau alte "idei" pe care le dezvolta unii cetateni care nu au ce face cu timpul liber.

  • Like 1

Quote

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
48 minutes ago, Amok said:

Salut

nu imi pare OK cu stats burn, eu nu am timp de reseturi sau alte "idei" pe care le dezvolta unii cetateni care nu au ce face cu timpul liber.

Sincer in aceasta postura mă aflu și eu , cu siguranță sunt multi băieței , care au vacanta de vara și își pierd timpul dând rr , eu am servici și sincer nu am timp sa dau sa resetez caracterul mereu , mai ales și cu stats burn . Acum mă refer doar in postura mea . Lumea poate are timp liber , și sunt sigur că are , dar totuși rămânem la mana voturilor . 

 

 

Sănătate !! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...