Jump to content
Sign in to follow this  
MeTa

[RO] Regulament Joc

Recommended Posts

Timpul necesar citirii: 3 minute

1 ) Comunicare

Nu acceptăm nicio afișare pe care Echipa TebaMU o consideră ilegală, jignitoare, ofensatoare, ameninţătoare, abuzivă, cu trimitere la agresivitate în viaţa reală, cu conţinut sexual, pornografic, politic extremist, fanatic religios, rasist sau inadecvate din alte puncte de vedere.
De asemenea, spamul prin mesaje este interzis şi nu va fi tolerat.
Este împotriva regulilor să pretindeţi că sunteţi un membru al echipei TebaMU sau să sugeraţi orice fel de "prietenie" cu membrii acesteia pentru a obţine avantaje.

    Este interzisă folosirea de apelative necorespunzătoare.

    Sunt interzise: publicitatea pentru alte jocuri, postarea de conținut necorespunzător sau linkuri către astfel de conținut, ca și postarea de link-uri către site-uri de făcut bani sau către alte jocuri.

    Este permisă numirea unui jucător "începător" (Noob), ca şi criticarea modului său de joc, folosind un limbaj adecvat.

    Amenințările sunt acceptate doar când se referă la joc, nu la viața reală. De exemplu, nu este interzis să spuneți că veți ataca pe cineva dacă nu vă oferă Diamante. În schimb, este absolut interzis să spuneți cuiva că îl veți găsi și îl veți bate dacă nu vă oferă Diamante.

    Folosirea de litere mari (Caps), ca și postarea aceluiași lucru în mod repetat (Spam) în camera de chat, sunt interzise, nefiind acceptate de normele de conversație.

2 ) Maltratarea Echipei de Suport/Administratori

Echipa TebaMU NU va tolera insulte, batjocuri, glume proaste, atitudine proastă, provocare sau tulburări de evenimente.


3 ) Transferul de conturi și Diamante

Nu este permis să jucaţi pe un cont doar în scopuri comerciale. Nu este permis să vindeţi/cumpăraţi/oferiţi conturi în schimbul Diamantelor sau al obţinerii oricărui alt beneficiu din afară.
Un cont poate fi transferat gratuit către o altă persoană, cu acordul expres primit de la echipa de Suport înaintea efectuării transferului.


4) Boţi şi scripturi

Este strict interzisă folosirea de boţi sau scripturi.

Exemple:

    Este strict interzisă folosirea de boți sau de scripturi care colectează resurse în mod automat.

    Este interzisă folosirea de click-bots sau scripturi care reduc clickurile date manual.

    Este, de asemenea, interzisă folosirea de programe care copiază anumite caracteristici sau oferă avantaje incorecte.

    Este permisă folosirea unui mouse de gaming cu condiția ca el sa execute repetarea a maximum 3 taste (qwe sau 123). În caz contrar mouse-ul de gaming este interzis.


5 ) Bug-uri

Este obligatoriu ca fiecare jucător să raporteze imediat echipei TebaMU erorile grave. Un jucător nu trebuie să profite cu bună știință de un bug.
Dacă observaţi că un jucător obţine abuziv anumite avantaje trebuie să îl raportaţi imediat.
Dacă observaţi o greşeală de ortografie, nu sunteţi obligaţi să o raportaţi, însă vă rugăm să o faceţi, pentru îmbunătăţirea jocului.


6 ) Conturile de suport

Folosirea unui cont de suport sau obținerea de avantaje cu bună știință de pe urma unui astfel de cont este interzisă. Acesta se defineşte prin contul folosit în principal pentru a ajuta un alt cont, în timp ce se neglijează anumite părți din joc. Cu alte cuvinte, este interzisă folosirea unui cont doar pentru a crește un alt cont, ca și primirea de beneficii sau orice tip de suport de la un astfel de cont.

7 ) Vânătoare abuzivă

Este interzis să vânezi mobi în mai multe puncte de renaștere* sau să alergi prin puncte de renaștere* pentru a profita. Dacă vă aflați într-un grup care vânează în mai multe puncte de renaștere sau aleargă către un alt punct de renaștere pentru a profita, întreagul grup va fi pedepsit.

* punct de renaștere = Spot


8 ) Diverse

Vă rugăm ca acţiunile dvs. ca jucător să denote respect faţă de ceilalţi membri ai comunității DivinityMU. Respectarea regulilor ajută la crearea unui mediu relaxat şi corect pentru toată lumea.
Echipa TebaMU reprezintă ultimul arbitru în cazul oricărei dispute legate de reguli. Decizia finală legată de modul de interpretare a regulilor îi aparţine și NU poate fi contestată.
Echipa TebaMU își rezervă dreptul de a exclude pe oricine din joc.
Vă rugăm să ţineţi cont de faptul că pot fi retrase obiecte din joc ca penalizare pentru încălcarea regulamentului și că Diamantele nu se returnează jucătorilor banați pentru încălcarea regulamentului.
Dacă întâlniți un jucător despre care credeți că încalcă regulamentul în orice formă, contactați Suportul sau raportați-l din panoul de Report.
Beneficierea cu bună ştiinţă de încălcarea regulamentului de către alt jucător este, de asemenea, interzisă. Dacă dvs. consideraţi că aţi beneficiat de pe urma încălcării regulamentului, vă rugăm să raportaţi acest lucru.
Sunt interzise jignirea echipei TebaMU și abuzarea de instrumentele de Suport.
Aceste reguli pot fi adaptate pentru diferite situaţii în scopul de a menţine un joc corect.

 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...