Jump to content
Niree

Cateva sugestii

Recommended Posts

Salut,

Activitatea pe server momentan e destul de redusa, din varii motive (server maintenance pe o perioada mai lunga, vreme frumoasa afara etc). Regasiti mai jos cateva idei pentru a impulsiona interesul si activitatea:

  1. Xshop - anumite preturi trebuie recalculate. Asa cum preturile din item shop au suferit modificari cred ca si cele din xshop ar trebui regandite (de exemplu e mai ieftin sa cumperi o pentagrama noua vs sa cumperi un talisman of elemental change etc.). Un alt motiv pentru care preturile trebuie recalculate este ca acum modalitatile de a obtine diamante sunt mai putine (grand reset a fost scos, mai putine eventuri).
  2. Regandirea recompenselor de la bossi. De exemplu God of Darkness dropeaza 3 iteme excelente care nu sunt relevante, nu ajuta cu nimic. La fel si Lord of Ferea sau Nix (acestea doi mai dropeaza Ruud dar si acela e destul de putin, mai ales ca pentru a ii putea omori ai nevoie de echipament scump). In locul excelentelor ar putea dropa niste bundled jwls (soul, bless x 50 sau 100 - acestea sunt folositoare si incurajeaza crafting-ul). Bineinteles, sa aiba si o sansa mica sa dropeze ceva mai bun (cum era de exemplu la God of Darkness cu sansa de JoK - =<1%). Oricare ar fi reward-ul, trebuie sa fie ceva relevant.
  3. Wings of Devil and Angel - trebuie sa primeasca un buff. Momentan costul lor e mai mare vs aripile de level 4 (30k vs ~10k diamante), dar ca si beneficii sunt pe la acelasi nivel sau chiar sub (armura si atack mai putin, procentele de la optiuni sunt mai mici, nu au elemental options, singurul aspect pozitiv e rata de absorbtie si crestere a damage-ului, respectiv 75% vs 70% si 73% la cele de level 4). Consider ca cresterea procentelor din optiunile exe la ~9-10% si marirea armurei/def la ~1500-2000 (putin mai mult fata de cele de level 4) ar face din ele o optiune de luat in seama.
  4. Wings of Conqueror - ar putea fi adaugate in Premium shop (varianta permanenta). Nu sunt "best in slot" si nu vad de ce nu ar putea fi si o varianta permanenta disponibila, cu un pret pe masura. De exemplu: 1.000 rr si 1.000.000 diamante ar putea reprezenta un obiectiv pentru anumiti jucatori.
  5. Inlaturarea optiunii de a nu putea inchide bc-ul mai devreme de minutul 5 si a limitei pe zi de participari. Nu exista un motiv rezonabil pentru acestea. De asemenea, reward-ul actual ar putea fi imbunatit putin pentru a spori interesul pentru acest event.
  6. Golden Fenrir - ar putea primi ceva buffs sau macar varianta din xshop sa fie permanenta.
  7. Un event precum Easter eggs sau orice event care sa ajute si sa atraga jucatori noi. Aici nu trebuie exagerat cu reward-urile asa cum a fost in trecut, astfel incat iti faceai echipamentul complet de la 0 in 2 saptamani si dupa aceea activitatea scadea drastic. Cred ca ceva mai moderat este de preferat.
  8. Harta arena disponibila tuturor - asa cum a fost ideea in trecut, cred ca ar fi in beneficiul tuturor ca arena sa fie disponibila pe serverul fire. Beneficiile pentru gold members pot fi in numarul de mobi pe spoturi, timpul acestora de respawn sau chiar experienta dobandita. Arena e o harta simbol (atat pentru level cat si pentru PK) si nefiind disponibila pentru majoritatea cred ca este un dezavantaj.

Cam asta ar fi la ce m-am gandit eu. Orice alte sugestii sunt binevenite.

  • Like 3
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutare,

 

Multumim pentru idei si pentru implicare, vom lua fiecare idee in parte si vom vedea ce aplicam si in ce masura.

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

9. Renuntarea la sistemul  de crestere incrementala a zenului necesar per reset pentru a se evita situatia in care se ajunge ca un reset sa coste 1.000.000.000 (atunci cand ai mai multe reseturi - a fost conceput pentru sistemul cu grand reset) si trebuie sa stai mai mult sa strangi zenul decat dureaza sa ajungi la level maxim. Un cost fix al resetului (indiferent de numarul de resets), undeva pe la 50.000.000 - 100.000.000 ar fi cel mai rezonabil, astfel incat acesta sa nu fie o problema.

Edited by Niree
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×
×
  • Create New...