Jump to content
Sign in to follow this  
MeTa

[RO] Regulament Joc

Recommended Posts

Timpul necesar citirii: 3 minute

1 ) Comunicare

Nu acceptăm nicio afișare pe care Echipa TebaMU o consideră ilegală, jignitoare, ofensatoare, ameninţătoare, abuzivă, cu trimitere la agresivitate în viaţa reală, cu conţinut sexual, pornografic, politic extremist, fanatic religios, rasist sau inadecvate din alte puncte de vedere.
De asemenea, spamul prin mesaje este interzis şi nu va fi tolerat.
Este împotriva regulilor să pretindeţi că sunteţi un membru al echipei TebaMU sau să sugeraţi orice fel de "prietenie" cu membrii acesteia pentru a obţine avantaje.

    Este interzisă folosirea de apelative necorespunzătoare.

    Sunt interzise: publicitatea pentru alte jocuri, postarea de conținut necorespunzător sau linkuri către astfel de conținut, ca și postarea de link-uri către site-uri de făcut bani sau către alte jocuri.

    Amenințările sunt acceptate doar când se referă la joc, nu la viața reală. De exemplu, nu este interzis să spuneți că veți ataca pe cineva dacă nu vă oferă Diamante. În schimb, este absolut interzis să spuneți cuiva că îl veți găsi și îl veți bate dacă nu vă oferă Diamante.

    Folosirea de litere mari (Caps), ca și postarea aceluiași lucru în mod repetat (Spam) în camera de chat, sunt interzise, nefiind acceptate de normele de conversație.

2 ) Maltratarea Echipei de Suport/Administratori

Echipa TebaMU NU va tolera insulte, batjocuri, glume proaste, atitudine proastă, provocare sau tulburări de evenimente.


3 ) Transferul de conturi și Diamante

Nu este permis să jucaţi pe un cont în scopuri comerciale. Nu este permis să vindeţi/cumpăraţi/oferiţi conturi în schimbul Diamantelor sau al obţinerii oricărui alt beneficiu din afară.
Un cont poate fi transferat gratuit către o altă persoană, cu acordul expres primit de la echipa de Suport înaintea efectuării transferului.


4) Boţi şi scripturi

Este strict interzisă folosirea de boţi sau scripturi.

Exemple:

    Este strict interzisă folosirea de boți sau de scripturi care colectează resurse în mod automat.

    Este interzisă folosirea de click-bots sau scripturi care reduc clickurile date manual.

    Este, de asemenea, interzisă folosirea de programe care copiază anumite caracteristici sau oferă avantaje incorecte.

    Este permisă folosirea unui mouse de gaming cu condiția ca el sa execute repetarea a maximum 3 taste (qwe sau 123). În caz contrar mouse-ul de gaming este interzis.


5 ) Bug-uri

Este obligatoriu ca fiecare jucător să raporteze imediat echipei TebaMU erorile grave. Un jucător nu trebuie să profite cu bună știință de un bug.
Dacă observaţi că un jucător obţine abuziv anumite avantaje trebuie să îl raportaţi imediat.
Dacă observaţi o greşeală de ortografie, nu sunteţi obligaţi să o raportaţi, însă vă rugăm să o faceţi, pentru îmbunătăţirea jocului.

6 ) Donații și Rambursări

Orice donație făcută către DivinityMU este nerambursabilă. Trebuie remarcat faptul că achiziționarea de Diamante/Obiecte/Servicii Premium (în continuare "produse") și donații sunt lucruri total diferite. NU vindem produse, acceptăm DOAR donații făcute de bunăvoie de către utilizatorul contului. Toate sumele donațiilor au propriile recompense pentru contribuția la întreținerea serverului și cheltuielile lunare.
Orice donație făcută este nerambursabilă.
Indiferent dacă ai donat o dată sau de 100 de ori, ești la fel ca orice alt jucător care nu a donat și vei primi același tip de sprijin. Nu va fi nicio distincție între jucători. Indiferent dacă jucătorii sunt donatori sau nu, tratamentul va fi același.
Dacă regulile sunt încălcate, donatorii pot fi, de asemenea, interziși. De reținut: în cazul nerespectării regulilor, donatorii pot fi interziși.
Dacă, din orice motiv, un donator este interzis, toate articolele din conturile sale vor fi blocate împreună cu contul. De asemenea, nu i se va returna suma donată.
Administrația DivinityMU nu emite rambursări pentru niciun produs odată ce comanda a fost expediată.
Rambursarea unei sume donate se va face doar cu dovada, de catre SOLICITANT, în cazul în care produsele nu au fost expediate din diferite motive. Încercarea de donație falsă sau anularea după livrarea produselor va duce la blocarea permanentă a contului și accesului către server.

 

8 ) Diverse

Vă rugăm ca acţiunile dvs. ca jucător să denote respect faţă de ceilalţi membri ai comunității DivinityMU. Respectarea regulilor ajută la crearea unui mediu relaxat şi corect pentru toată lumea.
Echipa TebaMU reprezintă ultimul arbitru în cazul oricărei dispute legate de reguli. Decizia finală legată de modul de interpretare a regulilor îi aparţine și NU poate fi contestată.
Echipa TebaMU își rezervă dreptul de a exclude pe oricine din joc.
Vă rugăm să ţineţi cont de faptul că pot fi retrase obiecte din joc ca penalizare pentru încălcarea regulamentului și că Diamantele nu se returnează jucătorilor banați pentru încălcarea regulamentului.
Dacă întâlniți un jucător despre care credeți că încalcă regulamentul în orice formă, contactați Suportul sau raportați-l din panoul de Report.
Beneficierea cu bună ştiinţă de încălcarea regulamentului de către alt jucător este, de asemenea, interzisă. Dacă dvs. consideraţi că aţi beneficiat de pe urma încălcării regulamentului, vă rugăm să raportaţi acest lucru.

Aceste reguli pot fi adaptate pentru diferite situaţii în scopul de a menţine un joc corect.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...