Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 05/06/2020 in all areas

 1. 4 points
  Ia Dorine daca tot te simti denigrat din punct de vedere al drepturilor fundamentale ale omului sub reglementarile CEDO: Din pacate nu pot pune link. Cauta “Mica tiganiada de la Phoenix” Tu ai prins o in captura o propozitie sarita din context, dar pentru ca tu fiind autoproclamat avocat, te-ai simtit obligat sa postezi, dar nu ai prins toata discutia in ansamblu. Asadar hai sa judecam inainte sa postam si sa nu fim copii de 3 ani, pentru ca pana la urma urmei eu nu sunt “băiețel” de scara blocului cu pet de cola si “sămânță” si nici n-am fost vreodata magar fata de voi. P.S. Recitam melodii pentru ca eu asta fac in timpul cs’ului scriu tampenii aleatorii. Te rog sa gasesti si in acest text ceva pentru care sa ma postezi daca tot ai terminat facultatea de drept in criminalistica internautică si apararea drepturilor caracterelor in mu online. Te rog!
 2. 2 points
  Salutare, Vroiam sa propun, in masura in care este si posibil, sa se extinda perioada de valabilitate a: - tuturor buff-urilor (special/buffs/elixirs); - talisman (toate tipurile); - seal-urilor; - pets/rings (cele care ajuta la XP/ZEN etc.). Cred ca pentru toti cei care joaca pe acest server ar fi mult mai in regula sa poti cumpara cele enumerate mai sus pentru perioade mai lungi desigur cu costurile aferente perioadei si consider ca se pot prelungi perioadele cu pana la 24h/7days/30days. Repet cu toate costurile aferente si corecte procentual! Va multumesc.
 3. 2 points
  Punctul 1. Daca GL nu ar avea damage mare, cine ar mai face damage in castel ? Inafara de el si Slayer ? Atunci chiar ai putea vorbi de fotbal. Punctul nr. 2- Eu din ce am vazut la cs-ul asta, Rorschach a stat mai bine decat un DL. La ce castel ai fost tu ?
 4. 2 points
  Esti fericit ? Ai material pentru auto satisfacere masturbatoare ? Daca ti foarte tare , si ma rogi frumos frumos , pot intra in 15 minute si injur pe post . O sa ai cel mai puternic orgasm din viata ta. Btw @Alkenny : n-ai testicule sau nu sti regulamentul ?
 5. 1 point
  Din cate vad toate nelamuririle mi-au fost raspunse, un T/C ar fi apreciat si multumesc frumos din nou de lamuriri. O zi buna tuturor.
 6. 1 point
  all items in Gremory case have expire time , if you not use it they will disapear , but where to find information like that?? nowhere becaus enobody care about new comers, enjoy anyway
 7. 1 point
  Chances are insignificantly low. i got 1 kundun since March You buy the wings from Xshop ( lvl 2 and lvl 3 ) already +15 and from Webshop ( lvl 4) straight +15.
 8. 1 point
  Hello ! You can buy jewels from Personal Store (Press P in Lorencia/Devias - Fire Server) Or you can play Bingo or other games ,also normal jewels are dropped by Box of Heaven.Rare Jewels drop in Canyon like DarkSoul/Bless/Life,Wisdom,Science,Luck,Excess and Kondar/Kundun.Now regarding the Jewel of Excess here iti gives just only one option excellent (It turns an non excellent item in one excellent with one option) but if you have a Jewel of Kondar (This one makes the item full option) but there's a catch.It only works with older excellent items,not with the new ones.So if you want to have a Blue Eye or Silver Heart Gear you have to buy it from x shop ( The items are already full options).Another way to get Jewel of Kundun or Kondar is by participating in Blood Castle,there is a 1% chance to earn if you do the quest a Jewel of Kundun,or by farming in maps like Vulcanus/Canyon/Land of Trials (if you're guild is the owner of the castle) or by farming Golden Cherry Branches from the Spring Event in Elbeland/Lorencia/Noria. More details about that event you can find here : https://www.tebamu.com/spring-event.html Hope it helps you. Cheers !
 9. 1 point
  Dupa ceva timp de la ultimele modificari, as dori sa subliniez urmatoarele(chiar daca imi vor sari multi in cap): 1. GL a devenit OP - inteleg sa dai dmg mare...dar sa dea 3 caractere in tine si sa nu pici...ceva nu este in regula 2. DL sta mai bine in scut ca BK ... propunere: marire dmg DL si micsorare defense....a se observa ca BK-ul a ajuns caracter de suport 3. La ultimele CS-uri, s-a jucat pogo in loc de pvp 4. Lag foarte mare....noroc ca se mai da "blind" sa poti juca normal in "Castel" Daca se doreste un server activ si echilibrat, ar fi frumos ca majoritatea sa vina cu idei constructive(fara acuze/jigniri) si poate se gaseste "echilibrul" Spor.
 10. 1 point
  Logica ta cam lasa de dorit, dar in fine e logica ta. Cum nici Rorschach nu murea cand dadeam 2 party in el, asa refuzam si eu sa mor. Vreo problema in asta? Daca tu crezi ca doar pentru ca sunteti de 2 ori mai multi ca noi, atunci este imperativ sa castigati, well...i rest my case.
 11. 1 point
  Level maxim 800 dupa ce faci master lvl 400 poti merge direct in calmness sau ferea sa cresti cand dai rr.
 12. 1 point
  cad si in archeron dar doar maxim 3 sloturi o iei de pe site powershop +15 ce elelment vrei cam 60k diamante goala
 13. 1 point
  Hi, if you say that you bought radiance with shield absorb and in C / Elemental options shows you hp absorb , and the other one with hp absorb shows you in C / Elemental, shield absorb that means it must be a visual bug when you buy the radiance. Both of them should work like it says on it , a part of your received damage will be absorbed as hp or shield with 30% chance.
 14. 1 point
  i would like to know if its a bug ....or why its shown like that...and how it should work
 15. 1 point
 16. 1 point
  https://postimg.cc/3dqnNRTb
 17. 1 point
  Autodenunt ...noaptea cat las afk in lot, prefer ca dupa cele 6 ore( cand se deconecteaza helper-ul) si pana ma trezesc sa mai adun niste diamante direct in cont. Asadar, @MeTa eu folosesc o scobitoare sa blochez butonul dreapta sa atace in continuare, pentru a aduna direct in cont diamante.
 18. 1 point
  Ciupa, caractere afk care sufera de Parkinson! Asta se pare ca are probleme pe partea dreapta 🙂
 19. 1 point
  Tocmai pentru ca primesti un reward de 20.400 contributie la gens, aceste invitatii (Dimensional mirror) sunt greu de obtinut, si mi se pare foarte ok asa cum este acum. Daca ar fi sa le puna cum sugerezi tu,Alexei, atunci sunt de acord cu Neoo privind scaderea contributiei, poate nu la 5k puncte, dar undeva la jumatate.
 20. 1 point
  daca tot sugerezi sa bage invitatiile in rud shop sau in xshop , sugerez si eu sa micesca puctele gens la Doppel Ganger adica sa fie 5000 pucte gens
 21. 1 point
  Ah e greu cu voi aveti tupeu dupa monitor
 22. 1 point
  Kybak voi sunteti un fel de guild suprem , da ? Dar de ce nu spuneti ca va avuta domnu` admin Alex ? Ca a-ti jucat cu tot felu` de porcarii si bug exploit ai uitat LEGENDO' ?
 23. 1 point
  Stimabila doamna Nightmare am scoala cata vacanta ai avut tu toata viata . Fac orice test IQ cu tine. Tu esti un jucator de duminica care avea "drepturile taiate" in guilda Divinity iar acum te vezi IULIUS CEZAR . Nici pe departe nu esti vreun jucator. Nu are rost sa exemplificam aici cat de slab esti sau ce dracu vrei tu aici . Ma bucur ca ti`ai exprimat parerea dar sunteti cam "unleashed" . Aveti voie pe forum ?
 24. 1 point
  Chosen referitor la tine si cei din guild sunteti patetiti . Daca ai vrut sa inteleg ce ai zis mai sus pune`o pe mama ta sa faca treaba asta noua la restu, restule.
 25. 1 point
  Referitor la engleza nu am facut la scoala daca vrei sa intelegi in limba romana! In primu rand imi pare rau ca`ti spun esti agramat si in limba romana si in engleza de asemenea. Indiferent in ce an suntem nu cred ca e problema ta de ce nu stiu eu engleza. Referitor la Khaoss si "numele legendar" hai sa fim seriosi si sa deraiem de la subiect. Legendare pot fi SPQR si Divinity restu's ... degeaba . V`am asociat pe voi deoarece daca te uiti mai sus ii tot dati inimioare lu` MeTa de parca sunteti fete (sau banuiesc ca sunteti) si ii dati cu inimioare dupa ce scrie el doar doar va tine cont de voi .... :)
 26. 0 points
  Salut, Tomberon Mai verifica odata te rog, pointerul tau este indicat de pozitia in care este indreptat caracterul. Daca era in dreapta, atunci exact asa statea si caracterul tau. Imi dai damage cand sunt phono, ca de atacat ma ataci si cand nu sunt phono, doar ca nu dai damage, deci nici vorba de ctr apasat. Multumesc! Zambilik, ce ai fost tu, Head Admin parca nu? Sa nu mai spui la nimeni! Nu este vorba unde bagi tu scobitoarea noaptea, sau cine o baga, poti bloca mouse printr-o simpla scoatere din usb, poti bloca ctr...dar de ce primesc damage cand sunt phono numai? In Valley of Lorren , odata ce ai apasat ctr, iei damage? Diferenta aici care este ? Ca el in ambele situati se intoarce catre mine (ctrl apasat ar fi normal), dar numai intr-una din situatii (phono mode) imi da damage.
×
×
 • Create New...