Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Îngere, ușor să nu ț-i se rupă penele, nebunuleeeee
 3. Băi Moise, de când ai devenit tu mare jucător pe server-ul ăsta? De când ți-ai luat tigăi în cap de la Bodyguard-ul tău, Lorena? Ai uitat sărăcie când ne chemai la bătaie, când îți rupea Khaos-ul găoaza, și când veneam noi, tu fugeai? Așa faci și acum! Și de ce trebuie să vină Meta să joace cu noi, crezi că el altă treabă nu are? Jucătorul pui pește, jucătorul nimănui, ai fost, vei fi, și vei rămâne un PUPINCURIST!!! Și încă ceva, să ne iei ciocanul în gură, atât mie, cât și guildei Divinity!!!
 4. Buna ziua eu sunt de acord sa se prelungeasca cu 7 zile si colegi mei sa numai participe deloc sa isi faca cat mai multe diamante si wings:))poate asa vin si ei la eventurile importante si sa avem si noi ce covoare sa scuturam:))
 5. Mai si dai exemple(la ce ca esti prost/a mai si semnalizezi)
 6. Bai fapturo tu gandesti inainte sa spui ceva. Sa iti mearga mintea asa departe cu siguranta ai depasit continutul de materie cenusie in podoaba capilara.(ai mai multa cenusa decat cree). Da.ti cu reveneala!
 7. bai oameni buni dar pana unde naiba ajungeti cu ideile astea ? Atat SF nu vad naibii in filme ,ar trebui sa va faceti regizori de filme SF nu Jucatori de MU ! cine ar folosi aceasta metoda perversa ,cand pe divinity ii batem ca mobii din noria ,lorencia,devias,ETC .... Elite Monster rezista mai mult ca Divinity ...... de ce crezi ca am apela la aceste metode cand va bat 2 party de la noi pe 5 party de la voi ? oare de ce am folosi aceasta metoda .vorbiti cu ADMINU sa joace cu voi sa vada el cu ochii lui stilu vostru de joc si cum atacati ,cred ca v-ar da ignor total daca ar vedea cum jucati ...... ar fi constient ca sunteti playeri de lvl 1 contra unor profesionisti in acest joc de strategie si munca in echipa !
 8. Cine crezi ca a folosit așa ceva?(daca ar funcționa)
 9. Salut @MeTa. Am rugamintea sa verifici daca pe harta de ArcaWar se poate folosi offlevel si daca in ultima perioada a fost folosit acest lucru pentru a impiedica desfasurarea eventului in mod normal. Ex: sa te pui pe offlevel cand esti pe switch, astfel incat sa nu mai iei dmg sau sa fii mutat de cal.
 10. nu mi se pare normal ca pe o mapa cu un event anume sa poti lasa offlevel ,mai ales pe un server PvP !
 11. Tocmai voi v-ați găsit să comentați?
 12. Last week
 13. Normal ca vrea Divinity sa continue eventul , ca doar se poate sta afk cu offlevel pe toata harta din Lorenica/Fire fara sa poti da PK .
 14. Hello everyone, In 1 hour the Easter event should come to an end. If you wish for me to extend the duration of the event please leave a vote in the poll above. The poll submission will end at 00:00 Server time.
 15. Da trebuie facut ceva si propunerea asta este una foarte buna .
 16. Salut... am o propunere pentru RR / GR ... cred ca ar fi mult mai interesant sa implementezi pentru RR / GR cum a fost si pe sezonul trecut sa primesti reward in fucntie de cate GR ai ... cred ca ar fi mult mai multa activitate la RR respectiv GR .... si ar fi si mai multa activitate pe sv
 17. Problema a fost rezolvata!
 18. Salutare , se pare că din nou serverul de anti-hack nu merge. Îmi dă eroare la pornirea jocului , mai exact crash la pornirea anti-hackului . L.am pornit din mu main.exe ,run as administrator ,dar degeaba .
 19. Yami

  Best ELf limbaj

  Deci ,da, pentru ce a postat @OneLov3, da, ....ban de la limba romana .... "ati ei"...dar pe server, nu. "ati ei" n-am auzit asa ceva in viata mea.
 20. Yami

  Best ELf limbaj

  Te pun sa platesti MB consumati pt imaginea asta :)) . Hai ca nu ti-a ranit sentimentele . PS : Te astept cu rosiile alea
 21. Cuvinte tare frumoase :))
 22. Statica permanently banned. Reason: 2) Impersonating other players using nicknames similar to those that they use, to slander and put them in a bad light so they can be banned. Hints: The character is not created on a new account, the pc/ip also logged in from other old accounts, name is very similar to State which is DiViNiTy Guild Master.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...