Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 03/29/2020 in all areas

 1. 3 points
  Conform verificarilor efectuate, numele prezentat mai sus nu mai exista. Deasemenea, nu a fost identificat nici un alt caracter in momentul de fata cu un nume similar. Doresc sa va informez ca schimbarea numelui unui caracter nu va rezerva acel nume. Topic Closed. Din partea ta nici nu ma asteptam la alta decizie tinand cont ca ma urasti din suflet domnule ZAMBILIK si doi la mana ca cel care a creat caracterul " LadyLeuu " e de la tine din guild. Sa nu uitam cum m-ai amenintat pe discord ca nu eziti sa iti folosesti " puterea " de admin contra mea. Eu joc cu numele " Leuu " de prin 2010, cam pe cand cred ca habar nu aveai ca exista DivinityMu iar numele " SirLeuu " de vreo 4-5 ani. Sa ai o seara la fel de buna precum decizia ta ! Ps: Iti recomand un LOGOPED.
 2. 1 point
 3. 1 point
  Salut, Te rog sa incerci acum. Ban-ul a fost aplicat inclusiv pe IP, dar din motive inca necunoscute, acesta nu a expirat automat si pe IP. Am deblocat si IP-ul manual. Multumesc pentru intelegere.
 4. 1 point
  https://imgur.com/UAIwuFW Sa nu aud scuze!
 5. 1 point
  Congratulations everyone ! Winners are: 1. Undercover - 1 teba points and 25.000 diamonds 2. FulguletZ - 1 teba points and 25.000 diamonds 3.Bellatrix - 1 teba points and 25.000 diamonds 4.TheShadow - 1 teba points and 25.000 diamonds 5.Sapphire - 1 teba points and 25.000 diamonds Thanks everyone ! HF !
 6. 1 point
  ReWeeD ban 2 days (total ban = 4 days) (You also had a warning few days ago.) For more information please read the Rules (after reading the rules if you think the decision is wrong please go to : support ) TC
 7. 1 point
  daca din greseala din X-shop am cumparat un item , care nu este pentru clasa mea ... se poate schimba ? greseala a fost a mea dar exista cumva o posibilitate sa se poata schimba ?
 8. 0 points
  Salut, am verificat si in postarea anterioara, cred ca se referea la "Mu Guard " din joc dupa exprimare. Multumesc de feedback. TC
×
×
 • Create New...