Jump to content

BioHaZzarD

Member
 • Content Count

  111
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

BioHaZzarD last won the day on July 27 2021

BioHaZzarD had the most liked content!

Community Reputation

16 Good

About BioHaZzarD

 • Rank
  New Friend

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Așa este , pana la urma unii sunt lejeri si prefera sa cheltuie diamonds pe set , in loc sa crafteze , nu toată lumea sta 8 ore Per Game . Ar trebui adăugate toate seturile , la prețurile aferente , desigur , sa ți le poți permite , nu sa pui de ex armor briliant - 200k . Eu cred ca are de pierdut serverul , nu de câștigat , in acest ritm . Sănătate !!
 2. Înțeleg ce spui , dar ma refer la cei care poate nu au timp de craft și le este mult mai ușor sa le achiziționeze direct cu diamante . Sunt persoane și și . Acum zic și eu . Mulțumesc oricum de răspuns și aștept răspunsul final .
 3. @MeTa sau @RaptoЯ aștept și eu un răspuns va rog referitor la aceasta problema
 4. Salutare am văzut ca in item shop nu se găsesc decât câteva seturi , fără Manticore , hollyangel etc . Din ce îmi aduc aminte erau toate seturile sez trecut desigur la prețurile aferente . Nu s-ar putea introduce toate ? Ar fi mai ok , decât sa iei bloodangel și sa faci upgrade la briliant , cine are Diamonds face mai simplu cine nu mai greu . Time is money. Ms
 5. Ma rog gluma , ne , trebuie sa anunțe oamenii dacă termenul e depășit . Ca informație , dacă mai durează dacă nu .
 6. Măcar sa ne anunțe , sa nu dezbatem firul in patru cu fus orar cu ore cu minute . Toți am înțeles ca durează 3 zile , e simplu , nu a specificat la nimeni de fus orar etc sa fim serioși . @MeTa așteptăm un răspuns !!
 7. Spirit of Guardian You can find in spots , just tape at helper , spirit of Guardian and You find IT.
 8. Pai nici la Red Dragon nu e mare schimbare fata de Ice ,dar e vorba de diversitate , de design
 9. Salutare , din una in alta dintr.o căutare Google am găsit această poză cu Red Ghost Horse , nu știu dacă este implementat până acum pe vreun server , dar din cate se pare ,din ce arata poza , se pare că există pe ceva servere . Întrebarea este următoarea : Daca se poate introduce și pe serverul nostru , la fel cum este și Red Dragon , în comparație cu Ice Dragon , diferența făcând.o opțiunile aferente . La fel ar fi și Ghost Horse și Red Ghost Horse . @MeTa te rog sa verifici și să ne spui dacă există cel puțin sau sunt spoilere pentru acest Horse . Peace !!
 10. Înțeleg , dar atâta timp cât ele sunt în valabilitate in perioada respectivă , atunci ai putea sa faci minim un trade cu ele . ( In special la cele Power) .
 11. La fel as zice și pentru aripile Power ,.sa poți da minim un trade cu ele , sa le poți transfera de pe un cont pe altul .
 12. Eu am zis de ceva timp ca acele aripi sa fie introduse pentru gusturile fiecăruia , nu strica adăugate în x-shop . Atâta timp cât cele 2 perechi de aripi , Power și Conqueror sunt , nu ar trebui să lipsească nici acestea .
 13. Sincer in aceasta postura mă aflu și eu , cu siguranță sunt multi băieței , care au vacanta de vara și își pierd timpul dând rr , eu am servici și sincer nu am timp sa dau sa resetez caracterul mereu , mai ales și cu stats burn . Acum mă refer doar in postura mea . Lumea poate are timp liber , și sunt sigur că are , dar totuși rămânem la mana voturilor . Sănătate !!
 14. Gata e in regula . Ms !
×
×
 • Create New...