Jump to content

BioHaZzarD

Member
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

BioHaZzarD last won the day on April 11

BioHaZzarD had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About BioHaZzarD

 • Rank
  Stranger

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ( Izolare ), poate te mai îndrepți , dar nu cred !
 2. Da , este vb de pk abuziv pe cacarctere afk ,altfel nu văd de ce din mobii elite pica iteme ,jwl,diamonds , daca nu putem beneficia de ele din cauza lui . Multi din playeri nu vor mai juca din cauza lui și a 2 caractere din același guild . O să joace decât cei pe ice , cu rr , iar cei care vor să facă rost de cele proprii zise , nu vor mai juca , deoarece nu ai cum.
 3. Salutare @MeTa, as dorii sa stiu de ce nu se da nimic la omorârea BOSS, din ce am văzut doar la medusa se da Ruud , in rest nu am văzut nimic , și aici mă refer in special diamonds , ruud , ceva . Cum se da la goldeni, 125 diamonds , la cei de box + 5, așa cred că ar fi corect sa se dea și la Boss altfel nu va rostul lor . Ms !!
 4. Iar aripile de GC încă nu au apărut în xshop , și dacă ai putea și Wings Angel and Devil sa le poți adăuga . Ms
 5. Are dreptate zozike , una este când faci pk in lorencia ring , arena , sau efectiv te bati cot la cot cu jucătorul , să vedeți ce puteți , una este să omori un caracter ce încearcă să facă rost de iteme pentru a se dezvolta . Și în legătură cu " sunt și alte modalități de a face diamante " poate lumea prefera să fie comodă și să le strângă cu greu din spot ? E vreo problema ? Va luptați la Arca , CS , sunt diferite modalități de demonstra valoarea ta de jucător . Da ,sunt mape battle , doar acolo poți obține iteme , jwl ,diamonds etc pentru a te ridica ,nu scrie că este mapa battle pentru a omora caractere afk , făcând astfel killuri multe ,ducând la lauda voastră de mari jucători ce sunteți . De asta se numește server pvp , unde poți face pk in duel , battle,nu omorând caractere afk, pentru simplul fapt că ești tu ofticat sau ofensat sau mai bine zis plictisit și încerci să îți omori timpul făcând PK ABUZIV pe caractere afk . Te rog @MeTa sa iei o decizie înțeleaptă , altfel se va golii serverul din cauza unui frustrat !
 6. Sincer eu unul le.as vrea , și nu cred că ar strica adăugate . Sunt printre cele mai frumoase aripi ,părerea mea . Acum tu știi , daca le vei adauga sau nu
 7. Și ca o ultimă întrebare legată de Wings , @MeTa, aripile Angel and Devil , mai pot fi procurate de undeva ? Menționez că poza este preluata după net , iar eu am pe un caracter aceste aripi , dar din S15 , și vroiam sa știu dacă se mai pot procura de undeva in acest sezon . Mulțumesc .
 8. De curiozitate @MeTa , acestea sunt Wings lvl 4 de Gun Crusher ?
 9. Salutare @MeTa, am văzut că mulți au pus această întrebare , și aceea că nu înțeleg de ce nu sunt in xshop , Wings lvl 4 pentru Gun Crusher . Toți cei care au acest caracter , cu siguranță le.ar prinde bine un răspuns . Mulțumesc .
 10. Sincer , nu prea știu personal ce înseamnă , e un mister acolo ,însă cu toții vrem sa știm un termen când se va redeschide serverul .
 11. Sa înțelegem că în 1 sau 2 săptămâni se va pune serverul pe picioare ?
 12. Sincer cred că ai primit 15 k diamonds având în vedere că primești 1 diamond per minut , 60 diamonds per rr , și plus 12k rewardul la GR Gold Member , cred că la cifra de 15 k ajungi. Ideea că atât eu , cât și mai mulți playeri spun că atât pe gold cât și pe fire și ice , timpul de rr este la fel în jur de 15 minute , indiferent de buffele de exp folosite , asta denota că talismans, seal pentru exp nu funcționează ,părerea mea .
×
×
 • Create New...