Jump to content

Michael

Member
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Michael last won the day on September 2

Michael had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About Michael

 • Rank
  Stranger

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Actor name : Billy Crystal IGN : iWaLy
 2. IGN : iWaLy Answer : Hell Spider Location : Dungeon
 3. IGN : iWaLy Logo: Subaru
 4. IGN : iWaLy Movie : Transformers 6
 5. IGN : iWaLy Answer : Divine Scepter of Archangel
 6. Defapt dupa ce am cautat mai amanuntit , forumul este plin de printuri de genul care au fost luate in considerare deci va rog , aplicati regulamentul in cazul lui Agera. Linkurile acestor posturi sunt introduse in mesajele de mai jos (post 1 , post 2 , post 3 ,post 4 etc , puteti da click pe ele pentru a deschide linkul) post 2 post 3 post4 post 5 iar lista continua avand in vedere ca forumul este plin de ele.
 7. In linkul urmator (dati click pe textul "CLICK AICI" de la sfarsitul acestui mesaj) veti vedea un post ce contine un screenshot identic cu cel facut de mine (fara data si ora in screensotul propriu-zis) pe baza caruia acuzatul a fost banat chiar de catre @MeTa . Asa ca faza cu "printul nu are data si ora" nu prea este valida iar postul meu este VALID . Va rog fiti corecti , nu faceti diferente si aplicati regulamentul tuturor. CLICK AICI
 8. Printul a fost postat la maxim 3 ore de cand a scris Agera ce a scris pe chat , exista chat logs , puteti verifica data si ora in care el a scris ce a scris in printul meu. Printul meu este valid , a fost postat sub 12 ore . Deja am impresia ca se fac favoruri aici pe server , cum sa primeasca unban dupa ce incalca regulamentul iar postarea mea este valida ? Cum de a mai putut posta aici dupa ce si-a luat ban (Thread Closed) ? Eu stiu ca deobicei sa inchid posturile dupa ce se rezolva. Printul meu este valid , nu scrie nicaieri ca trebuie sa apara data si ora printului in printul propriu-zis , se poate verifica foarte usor in chat logs iar data si ora de acolo se pot compara cu data in care am facut eu postul si se va vedea clar ca nu au trecut cele 12 ore. Nu stiu ce sa mai cred , corect ar fi sa il banati 7 zile cum este normal avand in vedere ca asta scrie in regulament sau macar sa scoateti regulamentul de tot avand in vedere ca nu se aplica tuturor playerilor si se fac diferente pe fata. Faceti ce vreti (oricum asta faceti) dar macar sa stergeti regulamentul ala de acolo sa stim si noi o treaba si sa fim toti egali .
 9. We forbid all messages that contains: family threats, SWEARING , SEXUAL CONTENT, religious fanaticism, racism, mocking or bad jokes about the real life’s player’s job(s), obscene or inappropriate signs. Punishment: 7 days restriction to server and account
 10. Calomnie HuHaaSL Prin spusele lui HuHaaSL onoarea , reputatia mea si a colegilor mei din guilda este discreditata , ma simt defaimat de spusele acestuia si nu stiu daca voi reusi sa trec peste acesta experienta socanta dar macar sper sa se ia masuri avand in vedere ca acest jucator incalca regulamentul serverului ... Va multumesc si va doresc o zi/seara frumoasa !
×
×
 • Create New...