Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/27/2021 in all areas

  1. 1 point
    Bun . Și din seria "old" de ce DL rămâne să zic așa , strong , iar summ,elf,rw, rămân caractere de buff ? SM rămâne caracter de rr mai mult , că și MG , nicidecum caractere pe care te poți baza intr.un battle . BK a fost și el strong până când i.a fost scăzut dmg , și de atunci doar RF și GC vezi pe server , care deja devine ceva monoton ...Nu știu dacă se pot face toate caractere egale ca și power ca și setări ,nush și skills , buff, swords, shield sa facă diferența. Deja restul de caractere sunt la număr părerea mea , ca și secundare daca ai GC și RF deja te poți considera "bazat* ...Sănătate !!
  2. 1 point
    Sincer nici BK nu mai e ce a fost , slayer , GL sa nu mai zic mg , îmi aduc aminte ca S15 gl era top caracter , acum se bate cot la cot cu mobbii in abys ...deci despre ce vorbim . RF GC și DL au mai rămas caractere " valabile " și de battle , restul sunt de umplutura sa zic așa ..alteori vedeai pe server vedeai toate caracterele , acum decât astea 3 ...
  3. 1 point
    Mda, o metoda sa se mai stranga diamante, mai bine sa se concentreze meta pe problemele adevarate ale servarului care alunga pe toata lumea de pe el. De ce nu scoate mingea aceea de rahat din ring care face doar probleme cand incerci sa te bati in ring. De ce nu se concentreaza meta pe faptul ca servarul lui are doar 2 caractere pe care sta toata lumea si restu is de buff. Cred ca mai important ar fi sa repare servarul decat alt event degeaba. Toate strategiile sunt inexistente. Au ramas doar caracterele pe care stai si apesi. Nu mai are rost sa joci sm din cauza bufului care nu functioneaza. Toate caracterele sunt degeaba inafara de GC si RF. De cand un caracter pe care trebuie doar sa tii dreapta e cel mai bun de pe server. Mai bine ar trebuii sa il incurajam pe meta sa schimbe aceste setari de toata jena in care doar 2 caractere sunt jucabile.
×
×
  • Create New...