Jump to content

smenarul01

Member
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

smenarul01 last won the day on July 23

smenarul01 had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About smenarul01

 • Rank
  Stranger

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. smenarul01

  Knight

  Nu te supara, ai jucat BK? daca bagi CD la acele skiluri nu o sa se mai dea nici un fel de combo. Nu mai tot povesti de combo de mana. Daca nu stii da combo de mana nu stii sa reglezi un Macro incat sa dea decent. Bk-ul e ok acum si nu se vede o problema la el. Fiecare Combo are o meandra si fiecare skill necesita un anumit timp incat un combo sa iti intre bine.
 2. from 800 to 1300 the buffs are working properly. You need to take the ones for Master XP and they help a lot.
 3. Well. on all servers till lvl 380 you lvl up like : lvl/minion. Once you reach lvl 380, the true xp comes in and that 505% bonus takes effect. Till lvl 380 you can have 9000% bonus and it makes no difference
 4. Mda, o metoda sa se mai stranga diamante, mai bine sa se concentreze meta pe problemele adevarate ale servarului care alunga pe toata lumea de pe el. De ce nu scoate mingea aceea de rahat din ring care face doar probleme cand incerci sa te bati in ring. De ce nu se concentreaza meta pe faptul ca servarul lui are doar 2 caractere pe care sta toata lumea si restu is de buff. Cred ca mai important ar fi sa repare servarul decat alt event degeaba. Toate strategiile sunt inexistente. Au ramas doar caracterele pe care stai si apesi. Nu mai are rost sa joci sm din cauza bufului care nu functioneaza. Toate caracterele sunt degeaba inafara de GC si RF. De cand un caracter pe care trebuie doar sa tii dreapta e cel mai bun de pe server. Mai bine ar trebuii sa il incurajam pe meta sa schimbe aceste setari de toata jena in care doar 2 caractere sunt jucabile.
 5. Suedia - Ucraina 1-1, Suedia castiga cu 2-1 in prelungiri
×
×
 • Create New...