Jump to content
Sign in to follow this  
Oculus

O sugestie foarte buna pentru server.

Recommended Posts

Posted (edited)

O sugestie buna pentru server.Come back to MuOnline Season X  sau EX702.

De ce spun acest lucru?

No more Bugs,Dont Imitate Just Innovate,si au fost niste seasone reusite din orice punct de vedere,ballance,settings(cu mici buguri).

No more Lag,fara prea multe bataii de cap.Deja sa ajuns departe cu acest joc,daca faci un EX702 sau Season X reusit cu siguranta vei avea succes si va fii long therm.

Stii vorba aceea ce este frumos tine putin.Exact cu a fost si cu telefoanele Iphone X.foarte reusite iar in cateva lunii deja nu se mai fabrica.

Poti avea un succes incredibil,doar gandeste-te.

 

Stiu ca romanul este gen: "Daca vecinu are Seria 7 2021,imi iau si eu Seria 7,sau chiar 8,sa fiu mai avansat ca vecinul" 😄

 

Deja cu cat seasonele avanseaza la acest joc se pierd playerii.

 

Simply the best.

 

Succes.

 

O parere din partea tuturor conteaza foarte mult.Mersi

Edited by Oculus
  • Like 1
  • Dislike 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cred ca este o idee buna. Nici eu nu sunt fanul sezoanelor recente, consider ca cele mai vechi au fost mai reusite. Un sezon mai vechi, putin customizat si pus la punct chiar ar putea fi un success, cu siguranta ar atrage mai multi jucatori fata de actualul sezon.

Unul dintre detractorii ultimelor sezoane e grind-ul introdus tot mai insistent astfel incat sa stai cat mai mult pe joc completand diverse lucruri. De asemenea, pentru cineva care nu a mai jucat ultimele sezoane e greu sa se familiarizeze cu actualele cerinte in ceea ce priveste echipament, mounts, majestic etc.  Toate aceste aspecte + sentimentul de nostalgie ar putea genera un interes considerabil.

Acelasi lucru e valabil si in WoW, iar acolo au introdus conceptul de Classic in care au reluat versiunile jocului de la inceput. 

 

  • Like 1
  • Dislike 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esentele tarii se tin in sticlute micii.

 

Procent 100% garantat de succes daca vei face acest lucru.Minim 300+ Players Online,iar toti pensionarii se vor reintoarce la joc 😄

 

Super succesul va fii garantat.

 

 

O vorba de demult,"Ce e frumos tine putin"?

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...