Jump to content

Niree

Member
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Niree last won the day on July 19

Niree had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About Niree

 • Rank
  Stranger

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut, Wings of Champion (xshop) nu mai au optiunile: life recovery, return of incoming damage, ignore enemy defense, increase double damage rate. Practic au doar Luck si hp recovery.
 2. Salut, Multe idei bune care ar putea restabili interesul pentru server. Sunt de parere ca actualul sistem de reset/grand reset este depasit si sugestia cu proiectul Toga arata foarte interesant. Cu siguranta ar fi un plus fata de actualul sistem. De asemenea, e posibil ca trei servere (Fire, Ice, Gold) sa fie prea multe pentru actuala populatie a serverului, astfel accentuand impressia de non-activitate prin dispersia jucatorilor pe cele 3 realms. Cred ca o concentrare mai mare a jucatorilor este benefica (unul sau doua realms sunt de ajuns din punctul meu de vedere). Aici trebuie tinut cont de pk excesiv, anume fie limitarea hartilor in care pvp este activ sau pedepsirea pk-ului excesiv pe spot/la invazie/la boss etc. Este descurajant pentru noii jucatori atunci cand intra pe fire (deoarece este cel mai populat) si sunt victimele jucatorilor zelosi. Nici nu mai incearca alt realm, in cele mai multe cazuri parasesc serverul. De asemenea, asa zisa rivalitate intre cele doua guilde principale este una distructiva si in detrimentul serverului, prin comportamentul afisat (acuze, jigniri, pk abuziv etc) ce are victime colaterale, afectand activitatea serverului. Trebuie cumva transformata aceasta rivalitate intr-una benefica, si mai ales trebuie incurajat comportamentul si atitudinea fair-play. Imi amintesc de vremuri in care principalele guilde erau in relatii amiabile, deci cu siguranta ca acest lucru este posibil. Revenirea hartii Arena este un lucru necesar, ce voiam sa il propun in urmatoarea perioada, sub aspectul mai sus amintit. Sezonalitatea este un alt lucru necesar si benefic. PVP-ul este un aspect mai complicat, drept dovada si atatea schimbari de-a lungul anilor. Ceea ce trebuie avut in vedere este evitarea situatiei in care 1 sau 2 clase sunt clar overpowered. Binteinteles, nu poate exista echilibru perfect dar se poate modifica raportul de forte astfel incat sa fie macar o competitie (faptul ca sezonul trecut toata lumea avea Slayer iar sezonul acesta vezi doar GC/RF este un indicator ca nu e ce trebuie). Este si complicat de realizat acest lucru, din moment ce setarile/seturile/talentele/valorile sunt concepute pentru non-rr iar noi jucam cu full stats. Poate ca coroborarea sistemului de reset (implicit puncte si numar maxim de stats/reset) cu sistemul de pvp ar putea duce la un rezultat mai bun.
 3. Salut, De acord in legatura cu adaugarea aripilor Devil and Angel in item shop. Poate si alte aripi ar putea fi introduse, cu pretul aferent. In ceea ce priveste preturile cred ca sunt in mare masura cele asteptate. Din punctul meu de vedere sunt in regula. Da, sunt mai mari in comparatie cu cat vei investi daca vei face setul "manual" dar in acelasi timp confortul costa. Acum ai optiunea de a alege: il faci in joc "mai ieftin" dar investind timp si rabdare sau il cumperi din shop daca dispui de diamante.
×
×
 • Create New...