Jump to content
Sign in to follow this  
Crocodil

Micsorarea bufurilor din x-shop sau Marirea rewardului pentru Grand Reset

Recommended Posts

Facand o comparatie cu sezonul trecut preturile actuale sunt aproape duble fata de ce era inainte avand in vedere si rewardul care se oferea pentru Grand Reset....... propun micsorarea preturilor din x-shop pentru achizitionarea bufurilor... Pentru un Grand Reset primeste 10.000 diamante .... iar pentru achizitionarea bufurilor pentru  Arca / Castel trebuie sa ai cel putin 25.000 diamante .... asta dupa calculul meu in fiecare weekend ar trebuii sa cheltuim cate 50.000 diamante

Share this post


Link to post
Share on other sites

9000 diamonds - 1h 

15600 diamonds - 2h 

Daca adaugi si cel putin un full trade de potiuni elite la fiecare weekend - 32000 diamonds, atunci ajungi la peste 50k diamonds.

Parerea mea este ca ar trebui sa se dea drumul la eventurile de Prestige Event / Daily Reset Event / Daily Reset Gold Event / Gens Event cu reward in diamante, oferind astfel posibilitatea pentru fiecare de a face diamante in joc. 

  • Like 1

Untitled.png

Enjoy the game!:classic_wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Crocodil in primul rand multumesc pentru atentionare, intr-adevar, preturile buff-urilor sunt putin peste media veniturilor in diamante. Voi face o recalculare care se va aplica la urmatorul update (posibil pe  04.03.2021)

@Stranger vor fi active toate eventurile care au fost pe Season15.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...