Jump to content

Stranger

Member
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Stranger last won the day on July 18

Stranger had the most liked content!

Community Reputation

33 Excellent

About Stranger

 • Birthday 05/14/1980

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. IGN: Nightmare Movie: Wonder Woman
 2. IGN: Nightmare Movie: Back to the future
 3. https://www.youtube.com/watch?v=ai-8yIgdFzM&feature=youtu.be Daca tot suntem la capitolul buguri/cheaturi, oare de ce ArcturuS da hituri dupa ce moare? Moare, reapare lovind iar apoi primesc damage de la un char ce pare a fi invizibil. Poate ca avea un lag enorm, dar se poate vedea in urmatoarele doua filmulete ca nu prea avea lag. https://www.youtube.com/watch?v=1dS_YzN2rqw&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=SHSCwGtk4FE&feature=youtu.be
 4. EzClap nu era al meu, si cred ca visezi, ca ti-ai luat bataie si de EzClap. Voi, cei din TogeTher ati fost tari pentru ca altii faceau treaba pentru voi, acei playeri care acum joaca in KhaosS, datorita lor (Leuu, Cornel,Christa,Luci,Adi,cvbnm si lista poate continua) ati avut voi CS-uri castigate. Pe S13 ati cedat si ati fugit cu coada intre picioare pentru ca nu mai erati buni de nimic, exact ca si acum pe S15. Intreaba-l pe Scandal atunci de ce ma suna sa ma intrebe cum am dl-ul facut de rezist asa bine. Sa iti aduc aminte cand ati pierdut in fata lui Divinity pe S13 atat arca cat si cs-ul si ati clacat. Trezeste-te mai baiatule la realitate. Sau cand ati pierdut cs-ul in fata lui EzClap, in fata a 3 party-uri care fac cat 6 ale voastre? Te-ai gasit sa vorbesti tu, un mare nimic. Cs-ul l-ati luat apoi cand am luat pauza noi si v-ati bucurat de el pana la infiintarea aliantei KhaosS.
 5. Te ustura si acum gaoaza de cat ai dat la buci tu pe aici, stim cu totii asta nu te deranja sa ne confirmi.
 6. Double damage rate = 44.18% Triple damage rate = 8% Daca prostia ar durea foarte tare, ar fi pline toate spitalele!! Cum sa dai in el pana obosesti? Poti obosi mai tare decat esti? Nu cred! Tu vii nebufat sa te bati cu unul bufat pana in dinti si te intrebi apoi de ce primesti damage asa mare, sau de ce dai atat de mult in el...lol. Faptul ca tu crezi ca bufele de arca sunt egale cu 0 in momentul in care port alta pentagrama decat cea indicata de buff spune totul despre cunostintele tale in MU.
 7. Ciupa iar suferi mai baiatule? Ati fost si veti ramane o adunatura de lasi , si pe S13 (TogeTher Cowards) si acum pe S15 (SPQR Cowards). Ai informatii proaste despre cs, de fapt suntem doar 5 si ne bagam party-ul ca sa testam buguri :))
 8. De ce vorbesti de damage mai mare cu 1000%? Unde vedeti voi asta? La min 6:51 BellaDonna ii da 187378 damage, in contextul in care el duce o lipsa acuta de bufe, iar Kali e full bufe. BellaDonna neavand buff de defense (elf), mana shield, complexele care ii sacadeaza in momentul aglomerarii probabil de la lag, automat ca va primi un damage considerabil de mare de la un alt Gl care are bufe de arca, buff de elf (damage). In loc sa speculati, de ce nu faceti un test intre doi Gl cu exact aceleasi bufe. (x - shop plus bufe alte charuri). Daca ar fi avut ceva buguit pe char, sau whatever...cred ca l-ar fi picat si pe MosuDL dintr-un hit aproape, ceea ce nu se intampla. Stiti foarte bine ca GL vs GL isi dau damage-uri enorm de mari si de multe ori cel care da damage foarte mare pica si el din return.
 9. Tu cu aripa Lvl 4 (cu optiuni prost alese) , cercei de la care iti lipseste defense increase + 1000 si damage increase + 1000 vii sa te plangi ca iti iei bataie? Poti sa faci n calcule matematice ca tot cu virgula iti da. Tu ai citit ce optiuni iti da setul de pe tine? Ai auzit de dublu damage, triplu damage? Stiii cum sa iti creezi charul astfel incat sa dai cat mai mult dublu damage , iar triplu damage sa iti intre mai des? Nu este nimic buguit, tine doar de logica, dar nu de logica ta.
 10. Stranger

  BellaDonna

  Otzet, uita-te pe site sa vezi ce bufuri are BellaDonna de la arca, daca nu ma insel are un damage decrease de 10 %. In primul video aveai buff de elf , gl si rf iar atunci cand mori nici nu bagi potiuni, normal ca pici din return la cat damage dai. In al doilea video ai incercat sa reproduci vs un gl care nu are buful de darkness, deci e egal cu 0, si la fel mori din return pentru ca nu bagi potiuni desi ai helper-ul pornit. Daca si prietenul cu care ai testat stie sa isi seteze helper-ul ca tine atunci e clar. Invata intai sa setezi cum trebuie helper-ul ca sa iti bage potiuni sau macar baga tu daca vrei sa bati un char afk.
 11. ExTasY, amandoi stim, la fel si NecuratuL ca nu a fost o remarca binevoitoare. Regulamentul spune clar ca e interzisa luarea in ras a meseriei cuiva. Stim bine ca au fost unii banati pentru ca au scris ceva in gen"caut zugrav,faiantar..etc" . Puteai spune simplu,dupa ce ti-am dat pk, "esti bun". NecuratuL, nu stiu cu ce te ocupi si nici nu ma intereseaza si nu cred ca m-ai vazut pe mine facand referire pe post cu privire la job-ul vreunui player . Daca mi se spune ca lucrezi la salubrizare, de unii binevoitori, atunci ti s-ar parea corect sa scriu pe post ceva gen " caut gunoier sau esti bun gunoier" imediat dupa ce iti dau pk, fara sa fiu sanctionat? Si incearca sa aduni mai multe informatii despre ce fac eu daca tot te intereseaza, pentru ca pana acum nu vad decat ca esti prost informat.
 12. https://imgur.com/a/I2CNyMV
 13. Cred ca oricine a venit pe server a intrebat daca il poate ajuta careva cu iteme / zeni sau mai stiu eu ce, dar asta nu inseamna ca cerseste. Si nu te inteleg de ce trebuie sa bagi in discutie numele meu. Fiecare e liber sa se exprime cum doreste si sa isi etaleze nemultumirile / multumirile asa cum doreste si stie mai bine, asta nu inseamna ca este sageata cuiva. Daca nu va luati de Costi/Leuu, va luati de State/Make. Eu va inteleg ca sunteti invidiosi si ne purtati sambetele, dar calmati-va ca este doar un joc. Un joc la care nu va prea pricepeti, dar este totusi un joc.
×
×
 • Create New...