Jump to content

Stranger

Member
 • Content Count

  238
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Stranger last won the day on August 21

Stranger had the most liked content!

Community Reputation

86 Excellent

1 Follower

About Stranger

 • Rank
  New Friend
 • Birthday 05/14/1980

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Stranger

  Knight

  Cam toti jucatorii de bk se vor apuca de Mario, odata ce pui cooldown pe skilurile unui caracter care da damage principal numai din combo, nu crezi? Probabil ca dupa va da damage numai din skill si atunci nu ar avea de ce sa se foloseasca de combo. Daca bk ar avea damage pe sword blow ca si GC - ul atunci nu cred ca ar sta sa se chinuie sa faca combo, nu crezi?
 2. Stranger

  Knight

  Asa o fi cum spui tu, nu te contrazic, eu ti-am dat exemplu de bk, conform topicului, nu stiam ca vorbim de dl aici.
 3. Stranger

  Knight

  Tin sa te contrazic, pentru ca in situatia pe care o relatezi bk-ul pica daca bufele tuturor sunt identice. 1 vs 1 , doar cu bufe de x shop, bk-ul bate destul de bine, dar depinde acum si de skilul jucatorului de pe bk. De exemplu, nu il poti compara pe Amok, Cenzura cu LeThaL si GodOfPain, ultimii doi fiind doar carne de tun la arca de miercuri, no offense. Poate ca nu aveau destule bufe, nu am de unde sa stiu. Sau poate ca acel party full de care spui nu era bufat corespunzator.
 4. https://www.youtube.com/watch?v=LQLP3dAotRU https://www.youtube.com/watch?v=Z5iR_xqCC7c Just FYI, arata-i "sotiei tale" cum sa gaseasca drumul inapoi la spot, caci vad ca este un pic cam neindemanatica. Parca se descurca mai bine cand dadea rr-uri in Karutan 2. No offense! Postul a fost facut doar pentru a da un "heads up" owner-ului despre acest macro - recorder / script care a mai folosit in trecut si care acum dupa introducerea aripilor power la reward in schimbul gr-urilor poate fi o tentatie pentru unii playeri. Nu s-a facut postul pentru a acuza pe cineva, dar tu ai fost primul care ai sarit ca ars de parca te-a aratat cineva cu degetul.
 5. Stranger

  Gunner

  https://www.youtube.com/watch?v=0r7o7qP0FTk @MeTa, crezi ca poti ridica hp-ul GunCrusher-ului? Defense are, damage are grupa mare, hp ii trebuie sa nu mai pice din return.
 6. https://www.youtube.com/watch?v=ajkh0YffbmU Se respawneaza pe aceleasi coordonate dupa ce iese din anumite coordonate fixate. Pare a fi script/macro recorder pentru a reveni mereu in zona unde apare Kundun-ul. Cheating Using 3rd party software to alter the gameplay is prohibited. Each player is required to report serious errors immediately to the DivinityMU Team. A player is not allowed to knowingly take advantage of bugs. If you notice that a player is abusing a bug in the game you must report him. If you notice a spelling error or typo, you are not obligated to report it, however you are encouraged to do so for the improvement of the game. If we detect macro softwares or similar applications/scripts/mouse or keyboard, you will be suspended for the first time 7 days. Punishment: Permanent restriction to server and account Please keep in mind that some items/diamonds can be substracted by DivinityMU Staff from your account/character(s) as a penalty for rule breaking.
 7. Bugul se pare ca se formeaza numai in Lorencia ring. Posibil ca skilul sa fie ok si problema sa fie in acest ring. @MeTa ramane sa verifici tu.
 8. In pvm merge. Dar incearca sa te bati dupa ce ai activat skilul.
 9. Stranger

  Gunner

  Damage enorm de mare, prea mare ca sa pice 4 char-uri dintr-o lovitura si la al 5 - lea sa moara din return.
 10. Eu am zis de cele permanente, nu cele care sunt pe perioada limitata (Power sau Champion)
 11. Daca se vor putea implementa in joc, cu aceleasi optiuni ca si aripile Champion, poate se poate implementa o optiune de trade, in care cei care detin aripi Champion si doresc sa le schimbe sa o poate face cu un singur click. Poate ar merge inplementarea unui NPC in joc caruia sa ii dai trade cu aripa Champion permanenta si sa ti-o inlocuiasca cu Angel & Devil permanenta si invers.
 12. Salut @MeTa, In momentul folosirii skilului detection la SL, clientul se buguieste in sensul ca nu mai poti face nimic pe joc si esti nevoit sa inchizi clientul pentru remediere. Desi tu nu mai poti face nimic in pvp, ceilalti playeri iti vad caracterul comportandu-se normal. Poti verifica si eventual rezolva problema la acest skill?
 13. Salut @MeTa, Arkan buff dispare, atat vizual cat si valoric din C stats, la primul death reaparand ca fiind activ numai la schimbare de server sau switch de caracter. Crezi ca se poate gasi o rezolvare la acest bug?
 14. When or how will this active Bonus for the previous "donors" will apply ? After the first item acquired ? And why (if i purchased the first item and i have a bonus of 100% already) on the second item i don't have the option of paying the item in full and keep the bonus or use the bonus and pay the remaining amount ? How does this system works exactly ? Intrebarea mea este: cand anume poti utiliza acest bonus pentru ca din ce imi spui in acest exemplu pare ca bonusul se acumuleaza la fiecare achizitie? Nu ar trebui sa avem optiunea de a utiliza acel bonus la urmatorul produs achizitionat plus diferenta de bani ? Se aplica acest bonus ca o reducere sau nu ? In ce consta practic acest bonus, experienta in joc la level, bonus in x - shop ? Prima achizitie de 100 eur = 100% bonus A doua achizitie de 50 eur = acumulez per total 150% bonus. Daca consideram bonusul ca un discount atunci al doilea produs achizitionat ar trebui sa fie 0 eur daca decid sa folosesc bonusul, referindu-ma la un bonus de 100%. Se aplica acest bonus de la a treia achizitie? Se poate vedea undeva bonusul de care beneficiem fiecare? Crezi ca poti veni cu niste lamuriri mai concrete in privinta aplicarii acestui sistem de bonus ?
 15. Salut MeTa, Poti verifica si rezolva bugul care este la Arca War Wind Tower & Earth Tower? Daca la finalul bataliei castigi Earth Tower, in joc iti apare ca detii Wind Tower si celor care detin Wind Tower le apare ca detin Earth Tower in joc.
×
×
 • Create New...