Jump to content

Stranger

Member
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Stranger last won the day on May 25

Stranger had the most liked content!

Community Reputation

20 Excellent

About Stranger

 • Birthday 05/14/1980

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. La ceea ce propui tu Zambilik ar trebui sa se poata forma party-uri de mai mult de 5 membri. Sa inteleg ca nu se poate juca decat daca sunt caractere care dau 1hit? Setarile actuale atat pe serverul de cs/arca cat si pvp mi se par destul de ok. La castle siege ar trebui sa se faca debuful sumoneritei astfel incat sa poti face pk mai repede si revizuita elfa pentru a contracara debuful sumoneritei. Asa cum s-a spus si mai sus, este un event de echipa si ar trebui sa se joace in echipa presupunand anumite tactici, degeaba ai cantitate daca nu ai calitate. Voi cereti revenirea la charuri overpower si automat revenirea la un event unde conteaza cantitatea doar.
 2. Logica ta cam lasa de dorit, dar in fine e logica ta. Cum nici Rorschach nu murea cand dadeam 2 party in el, asa refuzam si eu sa mor. Vreo problema in asta? Daca tu crezi ca doar pentru ca sunteti de 2 ori mai multi ca noi, atunci este imperativ sa castigati, well...i rest my case.
 3. Hi, if you say that you bought radiance with shield absorb and in C / Elemental options shows you hp absorb , and the other one with hp absorb shows you in C / Elemental, shield absorb that means it must be a visual bug when you buy the radiance. Both of them should work like it says on it , a part of your received damage will be absorbed as hp or shield with 30% chance.
 4. Imi pare rau ca te dezamagesc, noi nu am folosit la sum stick-ul de care spui tu, Morgana va batea bine nefacand abuz de stick-ul BA, iar de cel de la sm, la voi s-a folosit (Boomey fiind primul pe care l-am vazut). Ce cautam acolo nu cred ca e treaba ta! Iar bugul de care spui tu , era disponibil pentru toti, nu era ascuns.
 5. Dupa cum prea bine ai vazut, eu am cerut o explicatie, nu am acuzat pentru ca nu stiu ce poate fi acolo ca sa pot acuza, dar vad ca tu te ataci tare. Faza cu script, de la voi a aparut, si o stii foarte bine. Nu trebuie sa devin expert in hack-uri, ele sunt acolo, le cumperi , le folosesti si gata. Just like that! Cred ca atunci cand joci undeva, indiferent ce tip de joc este, te uiti sa vezi cam ce tip de cheat-uri sunt ca sa stii la ce anomalii te astepti. Daca aici este vorba de un bug , atunci trebuie rezolvat, nu crezi?
 6. Si tu crezi ca luand pk si automat respawn in alta locatie schimba cu ceva situatia?
 7. Salut, Tomberon Mai verifica odata te rog, pointerul tau este indicat de pozitia in care este indreptat caracterul. Daca era in dreapta, atunci exact asa statea si caracterul tau. Imi dai damage cand sunt phono, ca de atacat ma ataci si cand nu sunt phono, doar ca nu dai damage, deci nici vorba de ctr apasat. Multumesc! Zambilik, ce ai fost tu, Head Admin parca nu? Sa nu mai spui la nimeni! Nu este vorba unde bagi tu scobitoarea noaptea, sau cine o baga, poti bloca mouse printr-o simpla scoatere din usb, poti bloca ctr...dar de ce primesc damage cand sunt phono numai? In Valley of Lorren , odata ce ai apasat ctr, iei damage? Diferenta aici care este ? Ca el in ambele situati se intoarce catre mine (ctrl apasat ar fi normal), dar numai intr-una din situatii (phono mode) imi da damage.
 8. Ciupa, caractere afk care sufera de Parkinson! Asta se pare ca are probleme pe partea dreapta 🙂
 9. https://we.tl/t-HARKj9aYBf Salut all, Asa cum veti vedea in cele doua filmulete pare destul de dubios faptul ca acest Slayer (Drujba) loveste pe anumite coordonate doar, de parca ar avea ctr apasat, dar asa cum veti vedea nu este apasat pentru ca ar fi dat damage tot timpul nu doar cand sunt outlaw stage 2 si pe anumite coordonate. Eu inteleg ca poti bloca mouse ca sa dea intr-una, pentru ca helper-ul activat in LOT (acest char l-am gasit la intrare in LOT, presupun ca a luat reconect ) se opreste dupa 6 ore, dar nu inteleg cum se intoarce catre dreapta sa dea in mine, cand se observa ca pointer-ul de la mouse este in fata, unde caracterul se intoarce cand plec din coordonatele in care da in mine. MeTa, Drujba poate oferiti voi o explicatie in aceasta situatie!
 10. Tocmai pentru ca primesti un reward de 20.400 contributie la gens, aceste invitatii (Dimensional mirror) sunt greu de obtinut, si mi se pare foarte ok asa cum este acum. Daca ar fi sa le puna cum sugerezi tu,Alexei, atunci sunt de acord cu Neoo privind scaderea contributiei, poate nu la 5k puncte, dar undeva la jumatate.
 11. It would not be fair for the other players. If "extra functions" it is not included in your benefits as a "gold member" at all, then it should stay like that. "Gold member " status it should help you "in game" only like buying your gear cheaper, buying your pentagram cheaper etc, not for creating new characters and exchange diamonds to rubies. But again, it's up to MeTa if he wants to change something. I would be happy if he would change the rates on goblin to 100% as "gold member" when you try to upgrade your items using tca talisman or to upgrade earrings.
 12. That's up to MeTa, although i think it is ok how it's now. You do have five days to prep your account for arca/cs until the weekend comes. This is only my opinion.
 13. No, that doesn't apply for gold members. It's the same rate for everybody.
 14. Vezi ca te dai de gol singurica, fetito! Mergi ca te striga "baietasii" sa iti mai iei o diploma in "limbi".
 15. Vezi ca ai informatii gresite, mai intereseaza-te un pic, inca nu imi cunosti profesia exacta. Se pare ca nu dispui de resursele mele. Inca mai astept acel reply in limbile la care detii diplome.Sau esti bun cunoscator de limbi doar in "facultate". Vroiam sa te intreb , "bratara" te mai deranjeaza? Maceta o ai bine ascutita? Sau au ruginit?
×
×
 • Create New...