Jump to content

Zambilik

Member
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Zambilik last won the day on October 30 2020

Zambilik had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

About Zambilik

 • Rank
  Stranger

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut. @MeTa ,am si eu 2 arme in aceasi situatie, Se regasesc pe caracter Snuff
 2. Paste Fericit tuturor!
 3. Puneti cele 2 executabile in exceptii la antivirus si lansati jocul cu drepturi de Administrator. Antihack-ul porneste un serviciu in Services.msc si fara drepturi de admin nu poate face asta
 4. SBG-3 - Situation : Data center operational. Servers undamaged. - Electrical restart : Accomplished - Network restart : Accomplished - Server restart : Test today on one rack and if conclusive provisional estimate for Friday 19 March for a progressive restart of the services.
 5. https://status.us.ovhcloud.com/pages/incident/59dd23da8827c804746f1664/60483ceb5aef05052e955892 Curiosule...
 6. Zambilik

  Logare

  Vezi in antivirus sa pui jocul si toate executabilele din folderul jocului ca exceptii
 7. There is no wings from Webzen
 8. Zambilik

  Bingo Event

  Pai ai inventarul plin . Lasa un spatiu de 4x4 in Event inventory pentru a deschide box-urile.
 9. Va recomand Cory Doctorow - Little Brother. Continuarea, Homeland inca nu am citit-o.
 10. Zambilik

  eroare

  PT Bitdefender Total Security : Protection - Advance Threat Defense - Settings - Manage Exception .
 11. Este irelevant cine participa. Chiar @Stranger a solicitat sa ramanem pe discutie si tu apari aici ca "neica nimeni". Dupa cum spuneam si mai sus, daca se doreste competivitate, ar trebui sa fie interzise inscrierile guildelor fictive.
 12. Propunere..daca tot se doreste activitate la CS. Pentru cei care inregistreaza la CS cu guilde fictive (si se dovedesc ca joaca si in alte guilde), sa li se aplice un ban de 30 zile. Ex: X joaca in guild A si creaza pe un caracter secundar guild B si o inscrie la CS, dar nu se prezinta sau joaca doar sa apara in statistici. Daca se observa acelasi HWID/IP atat pe caracter principal cat si pe caracter secundar, sa ii fie restrictionat accesul la server pentru 30 zile.
 13. Cred ca daca s-ar acorda un reward pentru aceste eventuri, scopul jocului s-ar cam anula. In principiu, scopul jocului este acela de a creste, dezvolta caracter si la sfarsit de saptamana sa lupti pentru ceva. Daca s-ar aplica un astfel de reward, cred ca mai mult de jumatate din cei care detin CS nu ar mai intra in timpul saptamanii...iar scopul ar fi cresterea jucatorilor activi, nicidecum diminuarea. O solutie ar fi ca LOT sa dea un drop mult mai bun, astfel incat sa merite sa il detii. Ex pentru sezonul urmator se poate implementa un drop al itemelor necesare pentru upgrade cu 50% mai mare ca in alte harti. Sau pot pica Aripi Power cu un drop specific, cu o anumita valabilitate. Sunt de acord ca in momentul de fata LoT nu este atractiv din punct de vedere al dropului, dar cred ca doar aici se poate face ceva, astfel incat lupta pentru CS sa existe.
 14. Pentru ca un beneficiu sa fie introdus, trebuie facut astfel incat sa nu existe exploit al acelui beneficiu. In cazul CS, trebuie sa existe un minim de conditii de indeplinit. In primul rand, se pot crea guilde multiple si celelate guilde inscrise pot fi scoase de pe liste. Ar trebui gandit un sistem de inscriere, astfel incat un ally sa nu fie scos din lista pe baza "sign-urilor" inscrise. In cazul Arca War, la fel ca in cazul CS, se pot inscrie guilde multiple, astfel incat o guilda sa beneficieze reward. Nu cred ca este posibil sa penalizezi absenta combatantilor, in conditiile in care CS este "major event". Arca War este deja foarte important datorita bufelor oferite. Acesta ofera un avantaj in timpul CS-ului.
 15. Mea culpa. mikiboss15 a zis. @Stranger cred ca incepi sa devii cam nesimtit. Nu m-am legat niciodata de viata ta personala... Despre caracterul de care dovada nu am ce comenta. As putea sa incep si eu sa zic despre tine, cu ce te ocupi sau alte aspecte personale. ..dar cred ca sunt mai educat ca tine si stiu sa fac diferenta dintre un joc si real-life... Din acest moment esti ZERO BARAT...si te consider la fel ca oricare persoana care injura si aduce jigniri pe serverul asta.
×
×
 • Create New...