Jump to content

Zambilik

Member
 • Content Count

  133
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Zambilik last won the day on August 2 2021

Zambilik had the most liked content!

Community Reputation

44 Excellent

About Zambilik

 • Rank
  New Friend

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sarbatori fericite tuturor !!!
 2. Salut, Am doua propuneri care ar putea fi implementate: 1. Chiar daca am mai postat in trecut si s-a facut "bascalie", fix-ul meu este acela de a fi interzise caracterele afk pe fost de buff/teleport. Propunerea mea ar fi urmatoarea: Sa fie limitata o singura conexiune pe IP la arca/CS. In cazul in care sunt 2 persoane care joaca din aceasi locatie, se poate impune o limitare de forma: X ore jucate in ultime 7 zile, X rr-uri date in ultimele 7 zile, X Prestige Points in ultimele zile. Inteleg ideea de a folosi alte caractere, dar consider ca fair-play este acela de a juca player vs player, fara sa gasim mici avantaje. Un exemplu concludent care chiar este in defavoarea jocului este acela la arca cand GM este lasat AFK si joaca pe alt caracter de PK. Si indiferent de guilda/ally - cei care practica acest lucru sa fie sanctionati. 2. Pentru ca stiu ca este imposibil de a interzice macro - propun a se introduce o limitare la apasarea tastelor. Fizic, este imposibil ca timp de 30 secunde sa apesi fara greseala, la acelasi interval de timp tastele intr-o anumita ordine ( ex: 123 / qwe / etc),. Limitarea sa constea intr-un disconect sau switch caracter sau alta varianta - la decizia voastra, daca se folosesc aceleasi taste in mod repetat, intr-un interval de X secunde. Sau o alta varianta ar fi de a introduce CD dinamic ( random) pe skill-uri ( aici recunosc ca nu am stat sa gandesc implicatiile si cat de mult poate fi implementat). Scopul acestei propuneri este acela de a limita implicarea unui macro in game-play, cand ar trebui sa se axeze pe partea de skill-uri ale degetelor Succes.
 3. Atata timp cat pe site exista formular de contact/complain...nu stiu de ce sariti atat in sus..a se vedea jos " Rule Violation" .... Pe forum nu veti mai vedea astfel de postari din 2 motive: 1. Pentru ca si voi (sau unii dintre voi trimiteti filmari in privat ( a se vedea cazul LeonidaS) 2. Pentru ca nimeni nu este in stare sa pastreze un topic curat fara sa inceapa cu bascalie, injuraturi samd - da aici intru si eu si imi asum acest lucru.
 4. La Multi Ani...... ....in Liga a 4-a
 5. Sa o luam cu pasi mici. Intai sa le adauge @MeTa cu aceleasi optiunk ca si Conquerer (daca doreste) si apoi sa vedem in viitor si de posibilitatea de a schimba design-ul - poate ceva contra cost - gen 5 Euro si sa iti schimbi design-ul aripilor conquerer in angel and devil. Atunci exista riscul de a fi vandute intre playeri si nu este in interesul owner-ului. Sa fim realisti acum.
 6. Salut, Stiu ca s-a mai adus in discutie / propus reintroducerea wings "Angel and Devil". Se poate adauga in Store/Xshop aripi cu design "Angel and Devil", cu aceleasi optiuni ca cele Conquerer (Permanente sau Xshop)? Mai diversificam si noi putin (vizual) serverul
 7. Dimension maze ar fi interesant de pus in practica, cu un sistem de puncte(cum ai mai avut ideea asta in trecut).
 8. Salut, Propun un event pentru zilele urmatoare pornind de la meciurile Romaniei U23 la Jocurile Olimpice. (Romania - Honduras, Romania - Coreea de Nord, Romania - Noua Zeelanda). Propunerea mea este urmatoarea: 1. Se participa la event pe baza de inscriere ( 2K - 5K ) si ai dreptul de a posta scorul corect. * Daca cineva posteaza scor corect, fara sa se fi inscris, nu va fi luat in calcul. **Nu se accepta raspunsuri de genul ca dau contributia mai tarziu/dupa meci . Vom gasi o varianta incat cineva sa fie disponibil in-game pentru a colecta Bet-ul. 2. Contributiile vor fi tinute de una sau mai multe persoane dedicate. 3. Cei care nimeresc scorul corect vor primi pot-ul strans. In caz ca sunt mai multi castigatori, potul se imparte. In caz ca nu exista castigator, potul se va adauga pentru urmatorul meci. Daca in urma celor 3 meciuri din grupe nu exista un castigator, fiecare participant isi va primi diamantele inapoi. PS: Pentru cei care au dubii la corectitudinea jucatorilor, ati vazut ca am putut organiza intre noi un event similar, fara sa existe discutii sau ca cineva nu a dat premiul, deci daca sunt doritori, putem discuta astfel incat sa facem ceva fun intre noi. PS2: @MeTa a zis ca nu finanteaza, insa ii dam dreptul de a participa ca un jucator normal Daca sunt observatii/propuneri, sa le avem aici pana la ora: 16:00, dupa sa deschidem eventul.
×
×
 • Create New...