Jump to content

Ixtlilton

Member
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ixtlilton last won the day on April 21 2021

Ixtlilton had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. incearca 🙂 La fel cum jocul este setat sa nu poti da move in Crywolf - atunci cand ai deja un caracter acolo 🙂
 2. daca sunt 2 persoane diferite, cu siguranta joaca ambele in acelasi timp - se poate demonstra. De curiozitate @Stranger voua va place sa comentati aiurea la orice? chiar nu va doriti sa fie un server corect si sa joace lumea? Si, ca o paranteza, State e unul din cei care au votat cu DA. Orice propunere care nu va avantajeaza - imediat sariti sa comentati.
 3. Daca se permite trade in Lot, Cry, Arca , Balgas - adica pe hartile de event - se va gasi mereu explicatie de ce erau 2 conturi. Sensibilule...utilizarea a doua caractere simultan de pe acelasi pc/IP este considerat Exploit
 4. Din cate stiu, @MeTa, este interzis sa joci pe multiple conturi la arca/cs. Stii foarte bine ca exista varianta sa intri cu 2 conturi simultan. De ce nu impui o regula pentru a bana astfel de persoane care joaca pe conturi multiple? Indiferent cine abuzeaza de acest astpect, sa fie banat pe toate conturile folosite ( inclusiv la Quest 3, Crywolf Event, LOT, CS sau chiar si un trade).
 5. Salut @MeTa. Am rugamintea sa verifici daca pe harta de ArcaWar se poate folosi offlevel si daca in ultima perioada a fost folosit acest lucru pentru a impiedica desfasurarea eventului in mod normal. Ex: sa te pui pe offlevel cand esti pe switch, astfel incat sa nu mai iei dmg sau sa fii mutat de cal.
 6. Inteleg ca tu esti pe post de "avocatul tuturor". Nu cred ca te-am acuzat sau am mentionat de cineva anume. Vad ca iti place sa te bagi in orice polemica. Mai bine ti-ai vedea lungul nasului si ai incepe sa arati respect fata de alti playeri. Daca eu am observat niste lucruri si le-am mentionat public, asta nu inseamna ca trebuie neaparat sa stau mereu sa filmez orice. Daca ar fi asa inseamna ca orice se intampla pe acest server este plin de bug-uri si toti playerii ar trebui sa faca asta. Consider ca in momentul in care sunt reclamate anumite aspecte, owner-ul @MeTa ar trebui sa investigheze si sa incerce sa reproduca acele erori/bug-uri sau sa verifice o setare astfel incat sa poata oferi un mediu de joc placut si optimizat. Sunt companii care angajeaza echipe intregi doar pentru testing. Poate ar fi cazul ca @MeTa sa angajeze oamenii cu norma intreaga care sa filmeze si sa testeze. @Stranger parerea mea este ca tie iti place sa duci orice discutie in alta directie doar ca @MeTa sa nu mai urmareasca topicurile si sa uite sa le rezolve. Propun sa TACI pe acest topic.
 7. Buna seara, Duminica am participat la CS si pot spune ca am descoperit/intampinat urmatoarele bug-uri. 1. Debuff date de guild-ul care dispareau dupa 3-4 minute sau nu dispareau pana nu dadeai sw in Lorencia 2. Situatii in care nu se aplica buff-ul de la membri din party - ex: nu intra swell-ul 3. Situatii cand nu mergea Summon. Membrii din party stateau nemiscati si totusi nu mergea summon. Pe langa cele de mai sus, consider ca ar trebui verificate urmatoarele: 1. Buff-uri aplicate la Gun Crusher - fara buffe pica normal , dupa ce primea bufe - 3-4 caractere atacau respectivul caracter si nu pica 2. Reverificat BK . Inteleg ca este permis / se accepta macro - dar totusi sa faci ca BK sa devina OP la CS - adica si def mare si attack foarte mare - ex: dintr-un singur combo sa darami 2-3 caractere. Nu mi se pare corect fata de altii care nu joaca BK sa joace un "mouse si un program ajutator" in locul tau. Cu siguranta se poate verifica in log-uri frecventa si timpul de apasare al tastelor 123 ...nu cred ca reuseste cineva sa joace doar din degete si sa nu apese gresit macar odata . Din cate stiu, in regulament este mentionat pedeapsa impotriva utilizarii Macro-ului. PS: aviz "avocatilor" - daca nu aveti argumente valide, mai bine inghititi in sec si nu va mai chinuiti sa scrieti povesti inventate de voi.
×
×
 • Create New...