Jump to content

Lizard

Member
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Lizard last won the day on February 23

Lizard had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Scuza-mi raspunsul intarziat ! Ca lista cred ca , daca ai putea sa faci in asa fel incat sa ramana activ si in offlevel boot.ul/helperul unde fiecare isi are scris ce anume vrea sa ii adune caracterul ar fi cea mai buna solutie ! Daca totusi varianta de mai sus nu este posibila , atunci ar trebuii macar itemele rare sa le adune , cum ar fi: Jwl - toate , ingrediente de upgrade , ingrediente de lvl up ( elementar rune , tol/etol , tca/etca si nu poate fi uitat nelipsitul zen ... Cred si sper ca am reusit sa prind aproximativ toate itemele si ingredientele esentiale , in lista de mai sus , dar se poate lasa topicul deschis iar ceilalti isi pot spune la randul lor punctul de vedere!
 2. Va salut , cu respect! Deschid aici un topic in incercarea de a afla dacă, caracterul lăsat in /offlevel aduna ceva din dropul mobilor, ca să fiu mai precis , nu ma refer la "a lăsa afk pe.spot " ci /offlevel . Am lăsat /offlevel atât in LoT cât și in arena (gold ch) , m-am dus cu alt character și am spart cutie de jwl fără nici o reactie la caracterul lăsat offlevel ! Am încercat sa obțin orice informație pe discordul serverului dar din lipsa de experienta și o atitudine meschina am fost redus la tăcere (mute) 60 min de către admin! Se poate vedea ca nu am adus jigniri sau injurii iar din punctul meu de vedere a fost un abuz de putere! Dacă asa se dorește rezolvarea anumitor probleme sau adminul este liber sa baneze/mute pe oricine doar pentru simplul fapt ca nu reușește sa înțeleagă problema etalata atunci , Dumnezeu cu mila , nu ne mai facem bine! Orice informație care ar clarifica asa zisa problema ajuta ! Mulțumesc!
 3. Lizard

  Bug sumoner !?

  Soport sau nu , chiar de il voi tine caracter de farm/lvl , dar as dorii sa fie si el oarecum *finisat* incat sa nu ma mai bata mobii pe spot , ca de bosi nici nu mai vb , si cu elite daca merg si tot degeaba ! Nu vreau sa bat la pvp cu summonerul daca asta le este frica celor ce joaca top3 caractere , vreau doar sa ii functioneze toate schilurile , bufele , debufele fara restrictii asa cum functioneaza si la celelalte caractere ... cum la sumoner ii strici debuful , sleep , as fi curios cum ar fi un bk fara combo , un dl fara calul sau care ii confera destul gmg absorb , sau , si mai surprinzator ar fi un guner cu range de 2 >)) ... astept cu nerabdare solutionarea celor mai sus mentionate , din cate aud nu este bug ci lipsa de interes (cum sa dai debuful pe mobi si defapt sa te afecteze pe tine =)) ) numai bine , rau la nimeni ! Spor !
 4. Salutare! Se pare ca este o problema cu elemental dmg si hp la summoner , nu stiu daca asa este setat sau este buguit al meu ! Am tot incercat aprox toate pentagramele iar dmg.ul nu depaseste 3/7k , 8/9k cu bufuri de elf , precizez ca pentagrama de pe sumoner este standard+0 cu 2 ertele pvm, 2 pvp iar la celelalte pentagramele sunt goale +0 ... ceea ce este incredibil de penibil , avand in vedere ca un guner la acelasi lvl/sts cu aceleasi pentagrame da 15/17 k elm dmg , acelasi lucru este si la dl , aceleleasi pentagrame 17/19k , uneori 20+k elm dmg ! O a2a problema pe care am incercat sa o lamuresc , este la HP , sumoner + gunner + dl , aceleasi lvl , full sts , sumonerul cu set BA , restul set de npc , ciudat este ca sumonerul isi ia 1hit de la orice elite din mapele mari , ba chiar la ml trebuie sa stau cu potiuni de hp sa nu fie omorat de mobii din spot , pe cand la restu , nu numai ca omori elite mult mai repede dar cu greu sunt omorati de elite , iar mobii din spot nici nu zgarie hp ... astept un raspuns va rog , in cel mai scurt timp posibil , ca sa stiu daca mai are rost sau nu ! Cu respect , multumesc !
×
×
 • Create New...