Jump to content
  • 0
Lizard

Offlevel collect

Question

Va salut , cu respect!

Deschid aici un topic in incercarea de a afla dacă,  caracterul lăsat in /offlevel aduna ceva din dropul mobilor,  ca să fiu mai precis , nu ma refer la "a lăsa afk pe.spot " ci /offlevel . 

Am lăsat /offlevel atât in LoT cât și in arena (gold ch)  , m-am dus cu alt character și am spart cutie de jwl fără nici o reactie la caracterul lăsat offlevel ! Am încercat sa obțin orice informație pe discordul serverului dar din lipsa de experienta și o atitudine meschina am fost redus la tăcere (mute) 60 min de către admin! Se poate vedea ca nu am adus jigniri sau injurii iar din punctul meu de vedere a fost un abuz de putere! Dacă asa se dorește rezolvarea anumitor probleme sau adminul este liber sa baneze/mute pe oricine doar pentru simplul fapt ca nu reușește sa înțeleagă problema etalata atunci , Dumnezeu cu mila , nu ne mai facem bine! 

Orice informație care ar clarifica asa zisa problema ajuta ! Mulțumesc! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
7 minutes ago, MeTa said:

O lista cu ce iteme doresti sa culegi in offlevel m-ar ajuta

Scuza-mi raspunsul intarziat ! 

Ca lista cred ca , daca ai putea sa faci in asa fel incat sa ramana activ si in offlevel boot.ul/helperul unde fiecare isi are scris ce anume vrea sa ii adune caracterul ar fi cea mai buna solutie ! 

Daca totusi varianta de mai sus nu este posibila , atunci ar trebuii macar itemele rare sa le adune , cum ar fi: Jwl - toate , ingrediente de upgrade , ingrediente de lvl up ( elementar rune , tol/etol , tca/etca si nu poate fi uitat nelipsitul zen ... 

Cred si sper ca am reusit sa prind aproximativ toate itemele si ingredientele esentiale , in lista de mai sus , dar se poate lasa topicul deschis iar ceilalti isi pot spune la randul lor punctul de vedere!

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×
×
  • Create New...