Jump to content
Sign in to follow this  
naicu1st

Propunere de BAN/SUSPEND!!!

Recommended Posts

Posted (edited)

Buna ziua,

Observ ca anumiti jucatori din KhaosS (sper ca am scris corect numele guildei) tot cauta motiv de cearta, raca si alte lucruri de genul acesta, care nu au nici o legatura cu jocul efectiv ci doar cu provocarea unora si a altora in speranta ca poate poate mai posteaza pe cate cineva, mai acuza de ceva pe altcineva. Am aruncat si o privire pe forum si am observat ca e la moda practica cu filmatul duelurilor, pk-urilor etc. 

Astazi am facut un duel cu AlinaBomba ( "cel mai bun slayer de pe server" si slayerul care "bate ca masina de cusut" :)):)):)):)) ) si la un moment dat in timpul duelului am fost informat ca "se filmeaza" (precizez ca a pierdut duelul cu rusinosul scor 10-0). Am asteptat filmarea care inca nu a fost publicata si m-am gandit sa deschid acest topic in ideea ca daca tot exista aceasta practica sa se implementeze si un sistem de penalizare a celor care fac acuzatii nefondate, desigur dupa ce staff-ul stabileste sau nu (cu argumente clare si solide, nu doar asa prin puterea de admin) daca reclamantul a facut o plangere fondata.

Sunt convins ca daca un player ar fi penalizat pentru plangere nefondata (indiferent de natura ei) nu ar mai exista situatiile jenante de pe forum!

Este penibil sa ajungi sa ameninti cu "filmatul" in orice duel/pk banal!

 

Cu stima,

Hitler/Naicu/Auschwitz

 

Edited by naicu1st
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

sa luam exemplul asta de la voi?

https://www.divinitymu.org/index.php?/mu-online-subject/94-auto-atack-lor3nzo/

sau asta cand lizard ataca dupa ce moare? 

 https://www.divinitymu.org/index.php?/mu-online-subject/86-cheat-lizard/

Sau vrei sa dau exemplu cu Lorak cand a luat ban pentru ddi 100% , ca prietenu vostru , fakeagent a inceput sa planga in privat  si au luat 3 ban in acelasi timp fara sa se fi facut vre-un post pe forum? Abia dupa ce s-a dat banul a fost facuta si o postare pe forum. 

Vrei sa se dea suspend ca iti spun vezi ca esti filmat cand mie mi se pare ca tu folosesti ceva? Vrei sa se dea suspend pentru ca te postez si nu se gaseste nimic in logs sau vrei tu sa stii sigur ca nu poti fi prins cu cheat-ul respectiv?

P.S : Stim cu totii ca blackbox-ul functioneaza de minune aici , sunt destui care au dat din casa de la voi.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

doriliciouzs - asa pentru tine in mod special iti raspund ca DA vreau sa se dea BAN pentru plangeri si acuzatii nefondate, este inadmisibil ce faceti voi, faceti fix "pe militienii", eu  am zis de ban in ideea in care ORICE player care face o plangere nefondata (eventual si in mod repetat, acelasi circ) sa primeasca BAN, nu un player anume.

Si sincer sa stii eu ti-as da BAN fix pentru ceea ce sustii in ce ai scris referitor la blackbox si la faptul ca "unii au dat din casa de la noi"! Poate asa te potolesti "avocatule"!

Edited by naicu1st

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

mi-ai da ban pentru ca stii ca e adevarat ?

cam asa funtioneaza treaba pe la voi , vreti sa luam ban ca "facem circ" pe buna dreptate. 🤣 Sunt atatea video-uri in care se vede clar si singuru motiv pentru care nu ati luat ban , e pentru ca presupun ca nu se gaseste nimic in logs . nu e bai , ca oricum nu faceti nimic nici cu blackbox-ul . La CS sunteti afk.😂

P.S . Nu esti in cercul restrans incat sa stii tot ce se intampla acolo prietenas 😅

Edited by doriliciouzs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...