Jump to content

naicu1st

Member
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral
  1. Salut, Am cumparat din PowerUP Shop o pereche aripi MG F.O., dar pe care nu le pot lua din Gremory Case. Imi apare o eroare si problema este ca din cate am vazut acolo au perioada de valabilitate, daca nu le iau pana cand expira termenul vor disparea. Am atasat cateva print screen-uri.
  2. doriliciouzs - asa pentru tine in mod special iti raspund ca DA vreau sa se dea BAN pentru plangeri si acuzatii nefondate, este inadmisibil ce faceti voi, faceti fix "pe militienii", eu am zis de ban in ideea in care ORICE player care face o plangere nefondata (eventual si in mod repetat, acelasi circ) sa primeasca BAN, nu un player anume. Si sincer sa stii eu ti-as da BAN fix pentru ceea ce sustii in ce ai scris referitor la blackbox si la faptul ca "unii au dat din casa de la noi"! Poate asa te potolesti "avocatule"!
  3. Buna ziua, Observ ca anumiti jucatori din KhaosS (sper ca am scris corect numele guildei) tot cauta motiv de cearta, raca si alte lucruri de genul acesta, care nu au nici o legatura cu jocul efectiv ci doar cu provocarea unora si a altora in speranta ca poate poate mai posteaza pe cate cineva, mai acuza de ceva pe altcineva. Am aruncat si o privire pe forum si am observat ca e la moda practica cu filmatul duelurilor, pk-urilor etc. Astazi am facut un duel cu AlinaBomba ( "cel mai bun slayer de pe server" si slayerul care "bate ca masina de cusut" :)):)):)):)) ) si la un moment dat in timpul duelului am fost informat ca "se filmeaza" (precizez ca a pierdut duelul cu rusinosul scor 10-0). Am asteptat filmarea care inca nu a fost publicata si m-am gandit sa deschid acest topic in ideea ca daca tot exista aceasta practica sa se implementeze si un sistem de penalizare a celor care fac acuzatii nefondate, desigur dupa ce staff-ul stabileste sau nu (cu argumente clare si solide, nu doar asa prin puterea de admin) daca reclamantul a facut o plangere fondata. Sunt convins ca daca un player ar fi penalizat pentru plangere nefondata (indiferent de natura ei) nu ar mai exista situatiile jenante de pe forum! Este penibil sa ajungi sa ameninti cu "filmatul" in orice duel/pk banal! Cu stima, Hitler/Naicu/Auschwitz
×
×
  • Create New...