Jump to content

doriliciouzs

Member
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

doriliciouzs last won the day on October 8 2020

doriliciouzs had the most liked content!

Community Reputation

19 Good

About doriliciouzs

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

384 profile views
 1. Unu la mana , jocul este "pegi 18" , deci daca ai sub 18 ani nu ar trebui sa joci jocul asta. Doi la mana , daca ai peste 18 ani si te simti ofensat de nickname-ul "Porno" inseamna ca esti de tot rasul.
 2. A , si avand in vedere ca putin mai sus , scriind " PARTYYYYYYYY" , apasand enter in acelasi timp o sa ramana un "Y" acolo la urmatoarea chestie pe care vrei sa o scrii. De multe ori mi s-a intamplat sa scriu ceva foarte repede si sa ramana litere din ceea ce am scris la urmatoarea ocazie cand apas "enter" pentru a scrie. Daca nu are logica explicatia mea , puteti testa sa vedeti si sunt sigur ca o sa-mi da-ti dreptate.
 3. Tin sa intru si eu in conversatie aici sa iti dau un exemplu pe care l-ai dat si tu , @Meta , legat de problema cu m. Ca cineva si-a luat ban pentru ca incerca sa apese M pentru harta si avea enter apasat pt a scrie , apasand de 2 ori M pentru harta si vazand ca nu merge a apasat enter. Deci a iesit un MM de toata frumusetea , la respectivul dupa o explicatie mai de amploare , s-a putut rezolva si revoca banul.
 4. Sarakie fii fericit cu lot-ul o saptamana si tu , atat ati luat in foarte mult timp. Auzi la el "violate" . Dintre noi toti , voi sunteti niste pizde violate de mai bine de 1 an de zile . Voi si sarakiile de tocmai ce le-ati luat in guilda , de tipau pe conferinte "Batem tiganii" si acum prieteni buni cu voi
 5. nu zambilik , noi jucam cu "heck" sa va fugarim pe voi , sa migrati pe alte server si sa le si inchideti
 6. ign : NaijaBoy Movie : Finding Nemo
 7. doriliciouzs

  Grand

  Nici nu va aparea. Nu e aceasi treaba cu master reset dat din reset-uri. iti iei doar punctele de master si atat.
 8. E poster de la man of steel , nu superman. Actorul asta nu a jucat in nici un film numit "Superman". A jucat in " Man of steel " , "Batman v Superman" si " Justice League".
 9. IGN : NaijaBoy Movie : Man of steel
 10. daca tie nu ti se pare posibil nu inseamna ca e imposibil. mu online a mai avansat de la versiune la versiune , iti trebuie mai mult skill si gandire outside the box pentru a vedea ca unele par logice si se pot incerca. spre exemplu cum e batflock cu pierce attack la slayer , cat timp ai lilieci in jurul tau (debuff-ul de bat flock) , o sa iei damage de la fiecare liliac de la urmatorul skill pe care il folosesti , pierce attack. deci 1 liliac = 1 attack de pierce attack. ai 100 de lilieci in jurul tau si dai damage 100k cu pierce attack , ai primit damage 100 x 100k. Versiunea asta e gandita pt low xp , caracterele sunt gandite pt low xp si max lvl 1050 . daca pe tine nu te duce capul sa gandesti si sa-ti dai seama ca sunt unele chestii mai complicate si realizabile , nu inseamna ca pe noi nu.
 11. You can actually find non exe 380 items in crywolf and use a jewel of excess on them . that will do them exe with 1 opt.
 12. Intelege , ca folosim acelasi heck.
 13. Nu stii tu si Google chestii de genul. Doar eu si cu Miss AnaMaria aka Smegol aka agramata disfunctionala stim chestii de genul asta.
 14. sorry boss , nu mai divulgam din heck oks heck-ul e doar pentru noi oks daca nu-ti convine pleaca oks
×
×
 • Create New...