Jump to content

doriliciouzs

Member
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

doriliciouzs last won the day on March 27

doriliciouzs had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

Recent Profile Visitors

226 profile views
 1. Uite unde sta iconita de la black box . Ai vrut sa arati desktop-ul ca nu ai nimic dar te cam faci de ras cand iconita de la blackbox sta acolo.
 2. P.S. : Pentru un fotograf de meserie ,nu prea stii sa faci print-uri "#sevigi"
 3. Nu imi doresc nimic , stai tu linistit. Am testat slayeri , am testat tot ce era de testat. Cand tu bateai tot ce msica , eu nu puteam sa fac nimic . Poate ai dreptate , esti tu un jucator prea bun si te-ai prins ca bat flock are 100% sansa de proc , dar chiar si asa, pana ieri, nu ati facut nimic. Chiar si cu bat flock cu 100% sansa de proc , voi ati inceput sa bateti instant cu pierce attack , fara batflock , 1 singur pachet de damage. Eram full buff xshop toti si eram cam degeaba. Deci , jucator sau nu , eu tot cred ca ai platit aia 6 $ brazilieni pt programel. Doi , ar trebui probabil sa inveti sa faci si ceva print-uri. Printurile tale sunt invalide in primul rand , data si ora de la pc se pot schimba.
 4. https://we.tl/t-EZDUulhSLB Al 2lea post pe care-l fac legat de acest mirifc caracter numit Slayer . In primul era OP , acum e si mai OP cu 100% sansa de proc. Well , have fun playing orice caracter impotriva acestuia .
 5. uite aici postare care asteapta raspuns de luni. https://www.divinitymu.org/index.php?/mu-online-subject/160-acuzatie-nefondata/ postari cu dovezi pt prietenii tai https://www.divinitymu.org/index.php?/mu-online-subject/64-cheat-hack-arkan/ https://www.divinitymu.org/index.php?/mu-online-subject/86-cheat-lizard/ si mai erau cateva pe forumul vechi.
 6. Domnule FakeAgent aka sobranie aka mr 1 hit. Unu la mana , nu exista nici o reglementare in regulament legat de "acuzatii nefondate" . Doi , sunt postari cu "caracterele" voastre mirifice care bat tot ce misca 1 hit. Deci , ai face bine sa verifici mai intai inainte de a acuza pe cineva ca "acuza nefondat".
 7. Au spawn in afara hartii unde nu poti ajunge .
 8. Nimic , inca am problema la mutat prin inventar. La aruncat parca si-a mai revenit cat de cat.
 9. https://we.tl/t-8Ff8B3VZpq Salut. Am aceasta problema cred ca de pe sezonul trecut , doar pe caracterul asta. De fiecare data cand am bot-ul pornit , nu prea pot muta nimic prin inventory sau sa arunc . Trebuie sa dau cel putin de 5 ori pana sa reusesc sa arunc sau sa mut. Aveti idee cum as putea rezolva ?
 10. Subscriu. Am vrut sa fac si un video aseara sa se vada cum muream FULL HP fara sa-mi scada viata si mi se bloca imaginea. Dar nu mai are rost pentru ca stiu ca nu se primeste nici un raspuns. "Lag-ul" asta se pare ca face minuni.
 11. mi-ai da ban pentru ca stii ca e adevarat ? cam asa funtioneaza treaba pe la voi , vreti sa luam ban ca "facem circ" pe buna dreptate. Sunt atatea video-uri in care se vede clar si singuru motiv pentru care nu ati luat ban , e pentru ca presupun ca nu se gaseste nimic in logs . nu e bai , ca oricum nu faceti nimic nici cu blackbox-ul . La CS sunteti afk. P.S . Nu esti in cercul restrans incat sa stii tot ce se intampla acolo prietenas
 12. sa luam exemplul asta de la voi? https://www.divinitymu.org/index.php?/mu-online-subject/94-auto-atack-lor3nzo/ sau asta cand lizard ataca dupa ce moare? https://www.divinitymu.org/index.php?/mu-online-subject/86-cheat-lizard/ Sau vrei sa dau exemplu cu Lorak cand a luat ban pentru ddi 100% , ca prietenu vostru , fakeagent a inceput sa planga in privat si au luat 3 ban in acelasi timp fara sa se fi facut vre-un post pe forum? Abia dupa ce s-a dat banul a fost facuta si o postare pe forum. Vrei sa se dea suspend ca iti spun vezi ca esti filmat cand mie mi se pare ca tu folosesti ceva? Vrei sa se dea suspend pentru ca te postez si nu se gaseste nimic in logs sau vrei tu sa stii sigur ca nu poti fi prins cu cheat-ul respectiv? P.S : Stim cu totii ca blackbox-ul functioneaza de minune aici , sunt destui care au dat din casa de la voi.
 13. https://imgur.com/a/x2ykb5u Ce ar fi sa scapam de toti cei cu nickname-urile de genul asta? Nu e destul ca peste tot auzi doar de corona virus (covid-19) , unele tari fiind chiar in carantina totala s.a.m.d. . Unii mai intra pe server pentru a mai scapa de tot ce se intampla mai peste tot si nu cred ar fi ok sa avem atatea remind-uri pe server. Eu unu sunt deranjat de acest fel de nickname pentru ca e cat se poate de serios ce se intampla si unii il iau "la misto" crezand ca par interesanti ca au nickname legat/derivat din covid-19/corona. Asta e parerea mea si daca ai ceva impotriva parerii mele , schimba pagina. Multumesc.
×
×
 • Create New...