Jump to content

wTF1

Member
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

wTF1 last won the day on February 26

wTF1 had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About wTF1

 • Rank
  Stranger

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Am mai spus odata, timpul de rr este aproximativ la fel pentru ca pe un mob faci maxim un lvl. De exemplu daca tu ai nevoie de 100xp pentru next level, si mobul iti da 150xp, primesti aia 100 pentru lvl up, iar restul se pierde. Degeaba iei buffe sa duci xp la mob la 200-300, oricum tot cat e nevoie pentru lvl o sa se ia, iar restul se pierde. Solutia e cum a zis MeTa mai sus sa adauge mai multi mobi pe spot pentru un rr mai rapid.
 2. Asta nu stiu, doar @MeTa poate raspunde.
 3. Nu este nici o diferenta din cauza ca pe un mob omorat faci maxim un level, chiar daca el teoretic ar da mai mult xp cu cat ai mai multe boosturi. Pe gold cu boost de xp sau fara dai la fel rr, pentru ca singura chestie de care depinzi e timpul de respawn si numarul de mobi pe spot. In arena si cu boost de xp si fara, tot un level faci pe mob la orice level. Daca s-ar schimba asta, atunci da, ar conta acele buff-uri.
 4. Salut, as avea cateva sugestii/bug-uri pe care le-am vazut: - Nu poti la quest la gens daca ai level 1300. La level mai mic merge. - Nu se mai pot lua questurile de la ambele gens-uri(V si D), doar cel pe care il ai.(nu stiu sigur daca e bug sau asa s-a vrut) - De pe la 65 de reset-uri, nu mai ajunge zen-ul daca faci level in Calmness sau Arena(gold). - Daca esti in party si dai /reset, iti iese din party. Nu merge nici cu party pe N(Search party). - Desi Kubera Mine e harta de Battle, nu exista mobi Elite(cel putin la Wind unde am verificat). - Pentagram Box din Lorencia Bar shop nu face drop la nimic(am incercat si click dreapta si sa-l arunc pe jos)
 5. SM: OK BK: DEF Marit ELF: DMG Marit MG: - DL: DMG & DEF Marit SUM: - RF: - GL: OK RW: - SL: DMG Marit foarte putin/Scos cooldown sau micsorat GC: DMG Scazut
 6. wTF1

  Season 16 Update

  Ideea era o luna, 2 sa nu se primeasca inapoi nimic si nici donatii sa nu fie. In timpul asta poate vor fi playeri care vor fi motivati sa inceapa, care normal nu ar reveni pe server pentru ca deja mai toata lumea e full si nu au sanse. In felul asta, ar avea 1 luna sau cat s-ar stabili avans sa isi faca seturile din rr/gr. Edit: Spre exemplu, eu nu as incepe acum de la 0 cand e toata lumea full. Ar fi destul de greu sa fac lvl in hartile mari pentru ca se da pk. Iar ca sa pot bate pe cineva cu ultimul set, as avea si eu nevoie de el. Daca incepe toata lumea de la 0, cel putin o perioada se poate face lvl si cei mici au sanse sa concureze. Din nou, e doar o propunere, nu o luati in nume de rau. MeTa decide pana la urma cum se va face.
 7. wTF1

  Season 16 Update

  Ideea mea era sa fie un rr db, dar cei care au donat in ultimele 3-6 luni sa primeasca o compensatie(cum a fost si cu s15), eventual la 1 luna dupa inceperea serverului. In acest fell cei care nu doneaza au o luna avans sa isi faca seturile sa poata concura cu cei care doneaza sau au donat. La fel si cu cei care au castigat eventul, sa primeasca premiile pe noul db. Din nou, e doar o sugestie, va rog nu va mai aprindeti asa tare(Amok).
 8. wTF1

  Season 16 Update

  Salut si tie Amok, In primul rand a fost doar o propunere, nu am zis sa se dea rr db, doar daca exista playeri care ar vrea sa se voteze asta. In al doilea rand, nu cred ca stii cu cine vorbesti, nu am mai jucat pe server de 8-9 luni, asa ca te rog sa te abtii de la comentarii cum ca nu as stii juca. Daca vrei cand se deschide serverul ne batem cat vrei tu sa decizi daca stiu sau nu O seara buna!
 9. wTF1

  Season 16 Update

  Salut, eu as propune sa se faca un poll unde sa se voteze daca se vrea rr db sau nu. Eu unul as fi de acord cu rr db, asa vom fi siguri ca nu exista bug-uri de la itemele vechi si posibil sa avem si playeri noi odata cu noul database, iar toti vom avea o sansa egala la inceput.
×
×
 • Create New...