Jump to content

wTF1

Member
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-2 Poor

About wTF1

 • Rank
  Stranger

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. wTF1

  Season 16 Update

  Ideea era o luna, 2 sa nu se primeasca inapoi nimic si nici donatii sa nu fie. In timpul asta poate vor fi playeri care vor fi motivati sa inceapa, care normal nu ar reveni pe server pentru ca deja mai toata lumea e full si nu au sanse. In felul asta, ar avea 1 luna sau cat s-ar stabili avans sa isi faca seturile din rr/gr. Edit: Spre exemplu, eu nu as incepe acum de la 0 cand e toata lumea full. Ar fi destul de greu sa fac lvl in hartile mari pentru ca se da pk. Iar ca sa pot bate pe cineva cu ultimul set, as avea si eu nevoie de el. Daca incepe toata lumea de la 0, cel putin o perioada se poate face lvl si cei mici au sanse sa concureze. Din nou, e doar o propunere, nu o luati in nume de rau. MeTa decide pana la urma cum se va face.
 2. wTF1

  Season 16 Update

  Ideea mea era sa fie un rr db, dar cei care au donat in ultimele 3-6 luni sa primeasca o compensatie(cum a fost si cu s15), eventual la 1 luna dupa inceperea serverului. In acest fell cei care nu doneaza au o luna avans sa isi faca seturile sa poata concura cu cei care doneaza sau au donat. La fel si cu cei care au castigat eventul, sa primeasca premiile pe noul db. Din nou, e doar o sugestie, va rog nu va mai aprindeti asa tare(Amok).
 3. wTF1

  Season 16 Update

  Salut si tie Amok, In primul rand a fost doar o propunere, nu am zis sa se dea rr db, doar daca exista playeri care ar vrea sa se voteze asta. In al doilea rand, nu cred ca stii cu cine vorbesti, nu am mai jucat pe server de 8-9 luni, asa ca te rog sa te abtii de la comentarii cum ca nu as stii juca. Daca vrei cand se deschide serverul ne batem cat vrei tu sa decizi daca stiu sau nu O seara buna!
 4. wTF1

  Season 16 Update

  Salut, eu as propune sa se faca un poll unde sa se voteze daca se vrea rr db sau nu. Eu unul as fi de acord cu rr db, asa vom fi siguri ca nu exista bug-uri de la itemele vechi si posibil sa avem si playeri noi odata cu noul database, iar toti vom avea o sansa egala la inceput.
×
×
 • Create New...