Jump to content

phibrizzo

Member
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

phibrizzo last won the day on March 3

phibrizzo had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bună ziua. Aș dori să spun că Gladiator Event e un event binevenit.....în cazul în care intentia era de a aliena posibilii jucători noi ai serverului. Nimic nu spune bun venit pe server decât faptul că pentru a avea acces la un anumit "curency" acum esti nevoit să farmezi pe o hartă und e necesar un echipament bun, hartă unde e încurajat pvp-ul(pentru că primesti din punctele celui ucis). Iar playerii cu care concurezi pe acolo au avut până acum la discreție acest "curency" pentru că primeau 100 point/reset iar reset-ul îl dădeau la 5 min(maxim). Văd că au rămas ~150 conturi pe server. Să nu vă mire până la paște dacă rămân 70. O zi bună.
 2. Am reusit cumva(porneste jocul cam in 80% din incercari) dupa lungi cazne. Am adaugat atat main.exe cat si mu.exe la exceptii si la antivirus si la advanced threat defense si la online protection iar folderul de instalare la exceptii la antivirus si la advanced.(Ciudat tare antivirusul ăsta). Acum am alta problema : in joc textul se vede ca niste patratele. Am descarcat de pe site arial TFF dar nu stiu ce sa fac cu el Multumesc.
 3. Salutări. Am instalat Bitdefender Antivirus și am pus excepții peste tot pentru client. Cred ca e din Windows. Țin minte că am avut probleme similare și cu windows 8.1.
 4. Cum nu am gasit sa editez pun aici dum files, poate ajuta la ceva.... crash_20230116_0901.dmp crash_20230116_0930.dmp crash_20230116_0931.dmp crash_20230113_1547.dmp
 5. Salutari. Am facut upgrade la PC si a trebuit sa fac upgrade si la windows 11. După ce descarc si instalez jocul, daca sa il pornesc -> imi apare acea intrebare a windows-ului daca sunt sigur ca vreau sa rulez programul -> dau "da" -> se invarte cursorul vre-o cateva secunde si cam atat. A mai intampinat cineva probleme pe win 11? Si daca da, cum le-ati rezolvat? Multumesc si o zi buna sa avem.
 6. Era vorba sa fie adaugate aceste seturi pentru toate caracterele. Dar. Uiti pe ce server esti. Prin octombrie daca le baga......
 7. Subscriu la cele spuse de BioHaZzarD . Ca și completare aș vrea să argumentez și faptul că e puțin anapoda că până acum playerii au putut cumpăra seturi la discreție din item schop iar acum trecem pe craft și te chinui infinit mai mult să obții același set cu cel care îl are luat din shop. Ca să fie însă echilibru, puteți pune în shop spre exempu doar până la penultimul set iar ultimele (cele mai bune) să trebuiască craftate. Că tot vorbim de item shop aș avea și două întrebări : 1. Ar putea fi puse undeva la un shop(x shop, item shop) și armele alea Archangel clasice? De un an de când sunt aici nu am văzut să pice undeva. Am auzit legende că ar pica la Bloodcastle dar la nivelul acesta a rămas. Făceam la un momentdat BC cu câte patru caractere toată ziua și un drop nu am avut. 2. Având în vedere diveristatea de mounts și ușurința (mai ales pentru playerii și guildele vechi) cu care pot obține mounts epici, ar putea fi schimbat gold fenrir-ul din x shop ca să fie permanent când îl cumperi(la un preț pe măsură, bineînțeles). La câți mounts mai puternici sunt acum în joc nu cred că mai este așa special cum era odată de îl puteai cumpăra doar temporar din x shop.
 8. Salutari. Vad ca pe gold nu mai intampin problema semnalata. In schimb pe fire persista. O zi buna.
 9. phibrizzo

  Grand reset

  Hello. Grand reset was eliminated. Now you just make rr until 10000 resets then you delete caraxtewr and start again, I guess.
 10. Buna ziua. Credeam ca e un bug vizual dar vad ca mi-a luat o ora sa fac lvl 50( nu 50 de lvl-e ci de la 1 la 50). Sistemul spune la xp-ul primit ceva de genul "Master xp 600". Rectific: nici macar 50 de lvl-e. De la 19 la 50....
 11. Buna seara. Dupa toata aventura carer a fost Windows 8.1, vad ca acum anticheat nu ma mai lasa sa pornesc clientul nici pe windows 10. Porneste anticheat-ul, se incarca pana pe la jumatate apoi da o eroare ce dispare prea repede pentru a vedea ce spune si cam asta e..... Cum spunea cineva: trebuie cumparat un pc special , cu xp pe el, sa pot rula clientul fara fel de fel de probleme? O seara buna.
 12. Salutari. Joaca cineva pe windows 8.1? Intreb pentru ca atunci cand incerc sa rulez jocul pe pc-ul cu windows 8.1, acesta se incarca pana la un punct apoi se inchide si poate stie cineva cum pot rezolva aceasta problema. Va multumesc si o zi buna.
 13. Sărbători liniștite alături de cei dragi, să aveti!
×
×
 • Create New...