Jump to content

phibrizzo

Member
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Era vorba sa fie adaugate aceste seturi pentru toate caracterele. Dar. Uiti pe ce server esti. Prin octombrie daca le baga......
 2. Subscriu la cele spuse de BioHaZzarD . Ca și completare aș vrea să argumentez și faptul că e puțin anapoda că până acum playerii au putut cumpăra seturi la discreție din item schop iar acum trecem pe craft și te chinui infinit mai mult să obții același set cu cel care îl are luat din shop. Ca să fie însă echilibru, puteți pune în shop spre exempu doar până la penultimul set iar ultimele (cele mai bune) să trebuiască craftate. Că tot vorbim de item shop aș avea și două întrebări : 1. Ar putea fi puse undeva la un shop(x shop, item shop) și armele alea Archangel clasice? De un an de când sunt aici nu am văzut să pice undeva. Am auzit legende că ar pica la Bloodcastle dar la nivelul acesta a rămas. Făceam la un momentdat BC cu câte patru caractere toată ziua și un drop nu am avut. 2. Având în vedere diveristatea de mounts și ușurința (mai ales pentru playerii și guildele vechi) cu care pot obține mounts epici, ar putea fi schimbat gold fenrir-ul din x shop ca să fie permanent când îl cumperi(la un preț pe măsură, bineînțeles). La câți mounts mai puternici sunt acum în joc nu cred că mai este așa special cum era odată de îl puteai cumpăra doar temporar din x shop.
 3. Salutari. Vad ca pe gold nu mai intampin problema semnalata. In schimb pe fire persista. O zi buna.
 4. phibrizzo

  Grand reset

  Hello. Grand reset was eliminated. Now you just make rr until 10000 resets then you delete caraxtewr and start again, I guess.
 5. Buna ziua. Credeam ca e un bug vizual dar vad ca mi-a luat o ora sa fac lvl 50( nu 50 de lvl-e ci de la 1 la 50). Sistemul spune la xp-ul primit ceva de genul "Master xp 600". Rectific: nici macar 50 de lvl-e. De la 19 la 50....
 6. Buna seara. Dupa toata aventura carer a fost Windows 8.1, vad ca acum anticheat nu ma mai lasa sa pornesc clientul nici pe windows 10. Porneste anticheat-ul, se incarca pana pe la jumatate apoi da o eroare ce dispare prea repede pentru a vedea ce spune si cam asta e..... Cum spunea cineva: trebuie cumparat un pc special , cu xp pe el, sa pot rula clientul fara fel de fel de probleme? O seara buna.
 7. Salutari. Joaca cineva pe windows 8.1? Intreb pentru ca atunci cand incerc sa rulez jocul pe pc-ul cu windows 8.1, acesta se incarca pana la un punct apoi se inchide si poate stie cineva cum pot rezolva aceasta problema. Va multumesc si o zi buna.
 8. Sărbători liniștite alături de cei dragi, să aveti!
 9. phibrizzo

  zen drop...

  Numai glumeti pe aici......
 10. phibrizzo

  zen drop...

  Ma refeream la faptul ca inainte de uodate in harta respectiva faceam ~ 1 miliard intr-o ora . Asta inseamna 50%. Iar acum 2%....Ceva e diferit. Cat despre ce au spus colegii. Dupa update nici un caracter nu mai face fata Ferea. E adevarat ca sunt mici dar inainte RF topea mobii cu Hoock skill.
 11. Mereu fac asa. Nu stau safe.
 12. Cam pare ultra rar avand in vedere ca din toate cele nu puține BC uri facute nu a picat nici macar una. Momentan cautam 2X divine sowrd. Dar ideea era sa o pot obtine eu farmand sau altfel (desi vad ca item shop nu există) nu să mă milogesc pentru ea.
 13. Revin. Câțiva playeri imi spusesera de posibilitatea asta. Chestia e că în cele câteva BC-uri făcute din diamond pile reward nu m-a scos. Sau e un item ultra rar cu o șanșă de 0.00000001? Să știu măcar cum stau lucrurile când plec la farmat :D
×
×
 • Create New...