Jump to content

RobyRoberto

Member
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

RobyRoberto last won the day on July 11 2021

RobyRoberto had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

1 Follower

Recent Profile Visitors

704 profile views
 1. Salz , exact asta le-am spus si eu la bajeti pe confa de discord . Sistemul de puncte ar combate venirea guildelor la CS in ultimele 5-10 min la ''furat'', dar si tactica de a acumula 59 sec in prima jumatate de ora de CS sa zicem , si sa inregistrezi ultima secunda in ultimul minut de CS . La sistemul de punctaj cred ca ar trebuie sa conteze : -guilda aparatoare x puncte / 30 sec ca guild aparator (cu cat avansam in timp sa fie mai multe pcte date /30 sec) - x puncte kill pe GM/AM oricarui guild advers (ex : 500 pcte) -x puncte kill pe BM oricarui guild advers (ex : 250 pcte) -x puncte kill pe oricare char din guild advers aflat in camera(throne room) (ex 100 pcte)
 2. MeTa cat le-ai dat la aia de la uefa sa aranjeze meciurile ?? Numai 3-3 , autogoluri , lovituri de departajare , suste vrajeli... No fair-play , urit man .. Sa nu putem noi sa luam diamante , adevarat.
 3. La God of Darkness si Ferea se poate umbla putin la drop , ridicand putin stacheta.. Rewarduri mai mari automat inseamna si competitia mai mare.. In mod normal la acei bossi ar trebui sa fie competitie , chiar daca suntem pe un srv high xp.. Scosi ambii bossi de pe ice si gold, si lasati doar pe fire pt pvp. PAREREA MEA
 4. Ce faceti bai, bai nebunilor, ce draci aveti pe voi... Sanky suste... Mai bine zis bersuste.. Cum se vede in titlu ma ofer sa ma reapuc pe teba, la fantezie desigur . Astept sa ma contactati in joc printr-un email corect, redactat cum trebuie . Prestez mistouri dupa CS de inalta calitate, depinde desigur de ce tabara ma alege.
 5. https://imgur.com/a/8zA6rpa
×
×
 • Create New...