Jump to content

Swipe

Member
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Swipe last won the day on December 21 2020

Swipe had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

About Swipe

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

459 profile views
 1. Movie :Maleficient In game Marko
 2. Swipe

  FONT FIX

  try to install net frameword 3,4, or microsoft voisual vc ++:)):D or ucan copy arial in Windows fonts
 3. MERRY CHRISTMAS BA :))) FORTA TEBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaa
 4. Swipe

  Season 16 Update

  era frumos un rr db pentru ca si deoarece multi vrea sa fie pe locu 1 la lvl rr si gr si presupun ca o sa vie multi playeri noi jmecheri adevarati care o sa incerce sa schimbe serveru de la 0 :))
 5. .Arta Războiului – Sun Tzu am citit acu 3 zile
 6. prietene exagerezi :)) si nu esti obligat ca sa zici la cineva salut ... ba nici tu nu intelegi ce ai scris :))) ca si domnu meta imi da ban pentru ca am zis ca gabriela e langa make;))) si tu asta yami degeaba incerci sa arati ca esti cineva ca nu esti :)) tu esti ala care jignesti forumu asta... cu intrebarea daca cineva citeste o carte :))) stiu ca ai 90 ani dar nu arata lucru asta mai bine incearca sa taci cand eu vorbesc:)))
 7. eu am citit xnxx e tha best :))) te invata multe cxhestii noi
 8. MeTa, mi s-a facut plangere si tu ai solutionat-o. Eu acum vin si te intreb pe baza carei logici ai solutionat-o? Eu nu vad motiv pt care sa ma explic "spre binele meu" cand eu doresc sa fiu lamurit de motivul pt care eu nu pot intra de o zi pe joc. Daca doreai explicatia mea, m-ai fi intrebat inainte sa imi dai ban, deci mi-ai dat ban cu buna stiinta cu un motiv pe care doresc sa il aflu si eu.
 9. Eu nu ti-am cerut nici o explicatie privind identitatea fiecarei persoane implicate in discutie in mod direct sau indirect. Analizand printurile puse de extasy, vroiam doar sa imi spui unde am gresit de ce am primit ban pentru limbaj luand in considerare regulamentul pus de tine. Pe ce premiza mi s-a dat ban si pentru ce? De aceea am deschis aceasta contestatie, nu pentru alte discutii filozofice. Am rugamintea de a mi se scoate banul de pe cont pana la solutionarea plangerii. Multumesc!
 10. Salut MeTa, am o intrebare referitor la banul primit,unde am fost acuzat de limbaj, iar singura regula referitoare la fault language este asa: We forbid all messages that contains: family threats, swearing, sexual content, religious fanaticism, racism, mocking or bad jokes about the real life’s player’s job(s), obscene or inappropriate signs. Unde sau cum am incalcat eu aceasta regula, luand in considerare print-urile postate de Extasy?
 11. dar nu conteaza .. din moment ce vorbeste alta limba ..e logic ca vrea sa ma injure codat:))))) de ce nu incerci totusi sa dai ban pe categorii ..high medium si low.. pentru ca nu e corect sa primesc 7 zile ..daca o injuram pe gabriela ? si faceam un film porno cu gabriela? cat era tot 7 zile nu ?:)))
 12. Swipe

  [EVENT]Where Am I?

  IGN :Marko Coordinates:173 127
×
×
 • Create New...