Jump to content

CALIPSO

Member
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

CALIPSO last won the day on June 8 2020

CALIPSO had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About CALIPSO

 • Rank
  Stranger

Recent Profile Visitors

255 profile views
 1. @MeTa Salut, nu știu dacă se practică de tine sau per general pe acest server dar încercarea vină nu are. Ne informezi și pe noi care sunt PvP setările ? (Am văzut așa info pe alte servere de aia întreb). Acum dacă te-ai ghidat după feedback-ul jucătorilor consider că avem dreptul să știm setarile sau măcar și eu să întreb de ele Mulțumesc anticipat.
 2. Nu merge. Intru joc-select server-introduc acc si pass si dă Disconnect.
 3. @MeTa Salut, astăzi așa eroare a apărut la conectare in-game. Nu pot intra pe joc. Am reinstalat, restartat, acordat permisiuni pe antivirus. Soluție? Mulțumesc anticipat.
 4. Google. There is definitely 4th GC wings.
 5. SL: DMG Marit foarte putin/Scos cooldown sau micsorat Principalul skill bat flock este total dezactivat prin cooldown and no dmg (debufful nu este sensul acestui skill) la fel ca si sword inertia. Înțeleg că poate a fost unica soluție la moment dar consider că a fost inutilă această restricție. În schimb propun să fie lăsat acest skill STOCK dar cu dmg mai mic. Sincer nici nu pot forma o recomandare sau opinie finală dar sigur știu ca Slayerul este underclocked foarte mult pe acest server. Cine înțelege mai bine Slayerul este invitat să mă ajute cu un sfat sau propunere pentru optimizarea acestui caracter. (Vreau să previn inutilitatea lui pe S16)
 6. Nu cred, anterior am zis si de ce nu cred. Să înțeleg ca nu ai ochi. Cu "@" ești un pic mai bravo și un pic triggered. Deși nu ar trebui să intru in discuție cu tine simt o mic imbold de a te ajuta sa gândești. Mai sus în alt răspuns am scris ca nu fug de sancțiune și că nu coonsider ca e normal sa scap. Nu mai întreba despre asta. Peace, mental toughness and Bella the Donna (cu scrâșnit ușor de dinți )
 7. Sincer. Înțeleg părerea ta. Nu cred că pot și nu trebuie să scap de fiecare (a doua) dată. Ar putea avea referire la tine, ar putea. 50/50 Acum iarăși scopul meu nu era de a te jigni dar de a îmi exprima opinia asupra unui subiect care ar putea sau nu să fii tu, dar iarăși, fără jignire la persoana ta dar ca o părere menita pentru auditoriu guildului. Înțelegi? Nu căutăm sa te supăr Căutăm să amuz grupul țintă (Guild) prin referirea prin simbol falic înzestrat cu mecanism oculo-vizual a unui subiect. Mna, nu neg. E interzis postarea chiar și neintenționată a cuvintelor date. Băi, pace, dragoste și Bella the Donna Apropo, ochi ai?
 8. Bună seara. Deși admit că am scris text interzis pe /post nu văd să jignesc pe cineva. Din păcate nu pot demonstra dar textul dat nu era preconizat pentru post cu scopul de a jigni. Secvența literară a fost menită exprimării părerii personale într-o discuție in Guild. Recunosc că anul trecut am fost asemenea acuzat din cauza degetelor mele rapide (Text intim şi obscen în guild exteriorizat pe post din greșeală). Țin minte cu ce concluzii am ieșit din topicul cela (Să fiu atent la tapat şi că pe viitor nu se vor tolera asemenea greşeli). Finalmente, decizia vă aparţine. Peace,love and Bella the Donna
 9. S-a rezolvat, mersi de atenție.
 10. Salut, char nick : TAMER deşi nu mai are exp valori negative acum nu ia exp în party. Am făcut unstuck-unblock de 2 ori si am cumpărat sealuri si am 865% exp inc. Acum singur fac lvl si iau exp, în party nu iau exp de loc. Ce o fi ?
 11. Salutare, al doilea Sword de dreapta este cu Bug. Acelasi bug ca la Sword de stănga.
 12. CALIPSO rezolvat. Te rog rezolva TAMER Mulțumesc
 13. Char : TAMER, CALIPSO. La muun egg când fac click îmi face freeze de actiuni nu de all game. Nu pot ieși din vault si face orice acțiune decât sa fac Alt+F4.
×
×
 • Create New...