Jump to content

maka

Member
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-1 Poor

About maka

 • Rank
  Stranger

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Se pare ca nu .... ai rezolvat-o
 2. Salutare ! Am si eu eroarea asta pe arma si datorita acesteia nu pot avea optiune de harmony. Va rog frumos sa`mi reparati arma. Multumesc ! P.S. Numele caracterului este ExpliciT.
 3. Salutare ! Se pare ca webshopul pentru a ne cumpara ertele inca nu exista. In oarecare masura eu sunt partial multumit insa din prisma de "NEW PLAYER" cum se vede problema ? Cum poate face un player nou ertele de level 5 ? Stimabile MeTa eu cred ca nu ai timp liber insa ar fi de cuviinta sa faci webshopul pe care il asteptam de ceva vreme iar daca nu ai timp de el propun sa introduci ertele in SHOP ... .
 4. maka

  Gens

  Dupa 20 de ani de Alexandre Dumas
 5. Mda ... se pare ca nu se ia nici o decizie impotriva lu` Costicã ! E ''nevinovat'' ar zice unii insa noi asteptam raspunsu' lu` MeTa care se pare ca vine cu intarziere. Tind sa cred ca daca ar fi fost vorba de altcineva era de mult sanctionat. Ne`am cam sictirit de scuze patetice gen "ai lag" , "ia`ti alt net" , "bug vizual". Eu cred ca nu se poate veni cu explicatie in cazul lui decat intr`un singur sens si anume ca are "programe ajutatoare" de care a abuzat cu succes aici pe server si ownerul la tolerat cu toate "sculele".
 6. Agramatule asistat eu vorbeam strict de caracterul Riki dar nu are rost sa`ti explic ca iti dau valoare mai ales ca esti NON-VALOARE . Seara buna si mai treci pe la scoala ca poate promevezi clasa 0.
 7. Ai incurcat borcanele "Vasile", vezi ca Riki nu a jucat cu voi niciodata si e membru Divinity.
 8. Vai Miki plângi sau te plângi cã nu înteleg !
 9. Din cate se poate vedea in acea filmare (cu toate ca e veche) omul are o dexteritate extraordinara in alegerea optiunilor din hack. Se pare ca nu era prima data cand il folosea deoarece stie cu exactitate ceea ce sa`si aleaga. Se pare ca asta este "skill`u personal" de care vorbea el , interesanta treaba. Pentru cei cel sustineti mai sus e o dovada ca omu`i profesionist in "skill personal" , dexteritate , internet , gaming , ETC ETC ETC. Sa nu mai zici ca n`ai folosit ca ne minti si apoi stii cum este ... "LUPUL ISI SCHIMBA PARUL DAR NARAVUL BA".
 10. E "nevinovat" Think termina cu d`astea. De aici pana la ''skillu` personal'' nu`i decat un pas , mare jucator de carton Nightmare asta !
 11. maka

  Bug la reinforce

  Multumesc frumos !
 12. Debuffurile summonerului nu functioneaza cand sunt date pe jos. Va rog sa remediati problemele ! Elfa e ok tinand cont este charr de support GunCrusher e prea over power . Sm-ul e Ok ... rezista si da DMG MG-u .... DL si Bk`u trebuiesc reconfigurati ca dmg
×
×
 • Create New...