Jump to content

mikiboss15

Member
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

mikiboss15 last won the day on November 16 2020

mikiboss15 had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About mikiboss15

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. bai oameni buni dar pana unde naiba ajungeti cu ideile astea ? Atat SF nu vad naibii in filme ,ar trebui sa va faceti regizori de filme SF nu Jucatori de MU ! cine ar folosi aceasta metoda perversa ,cand pe divinity ii batem ca mobii din noria ,lorencia,devias,ETC .... Elite Monster rezista mai mult ca Divinity ...... de ce crezi ca am apela la aceste metode cand va bat 2 party de la noi pe 5 party de la voi ? oare de ce am folosi aceasta metoda .vorbiti cu ADMINU sa joace cu voi sa vada el cu ochii lui stilu vostru de joc si cum atacati ,cred ca v-ar da ignor total daca ar vedea cum jucati ...... ar fi constient ca sunteti playeri de lvl 1 contra unor profesionisti in acest joc de strategie si munca in echipa !
 2. nu mi se pare normal ca pe o mapa cu un event anume sa poti lasa offlevel ,mai ales pe un server PvP !
 3. buna ,in legatura cu acest subiect chiar suna interesent si mi-ar placea sa se aplice si la noi
 4. vezi cum vb ma nesimtitule ,cine ii neica nimeni si sluga ma ? ca nu esti in stare sa joci la arca cs esti un praf de jucator si un player ptr reset si prestige ,atat !!!
 5. ma tu suferi tare ma ? tu chiar nu intelegi acest joc ? ce naiba e cu voi ca nu va mai inteleg !!! aveti in pana mea 2 servere de non PvP ce naiba cautati pe fire daca va plangeti de PK ?
 6. buna MeTa am folosit acest limbaj pentru simplu fapt CRONOS dupa cum imi aplica aceasta vorba si ca nu m-am referit si nici nu am vrut sa ii jignesc familia (mama) ,i-am spui simplu si frumos sa ii spuna la persoana care la educat in acest mod si in acest fel sa vorbeasca si sa respecte , poate este si vina mea ca i-am dat importanta acestei persoane... Va rog sa imi aplicati BAN daca am gresit .mentionez cum se vede si in acest print ,el a inceput sa jigneasca incercand sa faca ban hunt si ca sa vezi i-a reusit ! Multumesc Admin si va rog daca am incalcat regulamentu sa ma penalizati !
 7. pai daca asta e libertatea ta de a alege aceasta modalitate de a acumula diamante ,asumati si raspunderea ca vei fi omorat pe un Server PVP si pe o mapa gen Battle Map !!!!!!
 8. caractere cu seturi gata facute si aripi Conqueror sunt caractere mici ? nu stiam aaa si faza cu caracterele ce cresc ptr master level asa .... ce cauta ma ei pe fire ia zi ,sunt dervere non pvp sau mai bine spunei la admin ca tot caracterele voastre secundare sunt !!!!! nu jucatori noi si chiar de sunt jucatori noi la master level afk se cam lasa pe server non pvp,asa e normal ,nu stiu cum e la voi ,lasati voi regula de pk abuziv ,daca vreti aceasta regula sa se faca o regula si sa ai voie doar cu 2 conturi sa farmezi ,nu zece !!!!! si in legatura cu lumea pe server oamenii normali stiu diferenta dintre un server pvp si non pvp si stiu ca pana cresc joaca pe non pvp si cand sunt gata de pk atunci intra pe pvp !!!
 9. bai sunt foarte multe feluri de a face diamante ma ,reset gens si prestice cum sunt si eventuri precum BC DS CC si te plangi ca nu poti face rost de aimante ? daca farmatu era singura metoda de a face diamante intelegeam plangerea ta fata de mine dar cand sunt atatea posibilitati ,dai drumu si folosestele !!! nu doar AFK !!!
 10. acesti oameni cred ca au fost blocati de N ori din cauza limbajului ar trebui sa se puna o regula in care la anumite banuri de acelasi gen sa li se dea ban permanent ! doar am dat o idee nu impun sa se aplice ,asta este la alegerea Adminului ! nu stiu diferenta dintre un server pvp si unu non pvp , si ce nu inteleg e ca din 3 servere 2 sunt non pvp si 1 pvp dar ei tocmai pe cel cu pvp intra !!! sunt si alte modalitati de a face diamante nu doar la farmat !
 11. Strange cum imi jigneste caracteru MoiSe !!!!
 12. Sunt total de acord cu aceasta cerere ,cred ca ar fi cazul si timpul sa fie deschis si webshop-ul !
×
×
 • Create New...