Jump to content

mikiboss15

Member
 • Content Count

  135
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

mikiboss15 last won the day on November 16 2020

mikiboss15 had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lucrez in germania si practic meseria asta deci odata ce lucrez pentru posta germana e clar ca ma jignesti si pe mine !!!!! asa ca nu te mai scoate egal cine este si de unde vine si ce nationalitate este ai folosit un limbaj vulgar si denigrezi o meserie pe care nu e o rusine ca sa muncesti ! si de ce tocmai mie imi scrii asta ? pe privat ,pentru ca stii ca eu prractic acea meserie e clar ! nu este nimeni prost .
 2. Salut @MeTa Din nou jignesc in legatura cu locul de munca si isi bat joc de meseria omului !
 3. Salut @MeTa nu acuz pe nimeni de nimic si nici nu o voi face dar privind partea ca si eu am bk si folosesc macro ca multi altii de aici ,dar in felu cum da Cenzura si poate mai cativa bk de acolo ,nu pot intelege cum sa mori instant fara sa vezi acel dmg si sa iei atatia playeri dupa tine dintr-un singur combo ,la RF aseara am dat de capat ce are Mohamed de da asa tare ,la DL am nimerit setarile in asa fel ca da la fel de bine ca orice GM de Guild dar la BK acel macro sau nush cum i se spune ce folosesc cei din KhaosS nu pot intellege si explica ,nu toti de acolo stiu de acel macro special ce doar Cenzura,KOKI si minunatu Amok o face si Bufon dar doar in lorencia,acum nu acuz tot KhaosS doar pe cei ce folosesc un avantaj in plus fata de toti ceilalti BK,asta a fost parerea mea,Multumesc !
 4. te referi la faptu ca acum nu avem voie sa tragem pentru GR si rr ca sa obtinem acele aripi ? :)))) daca la premium shop poti obtine wings of power prin niste granduri de ce nu ar trage lumea ca ar fi acuzati de niste oameni ca tine ? nu ai timp sa joci si faci rau la altii ? nu este ok gandirea ta si modul prin a ataca playeri ce isi petrec o groaza de timp pe joc
 5. nu mai aveti moduri prin a ataca lumea eu imi pierd orele in fata monitorului sa dau rr ca sa fiu acuzat de voi care nu va dati interesu sa fiti pe faza sa dar rr cat mai repede eu am si bufe de xp cumparate pe 10 zile ,si in timpu in care sunt la munca imi da sotia mea rr daca va intereseaza dragilor viata mea personala si cum reusesc sa dau atatea rr ,nu e problema mea ca nu aveti pe cine sa va ajute la rr ,va rog sa incetati cu tampeniile astea ce naiba ma ?
 6. ce recorder ma ? serios baieti ? de la voi nu ma asteptam sa acuzati aiurea ,asta este datorita ca nu mai jucam la voi ?
 7. @Crocodil asa este mereu ,era mai frumos cand era rewardu de la GR cu cat aveai mai multe GR cu atat primeai mai mult
 8. Salut ,as vrea sa adaug si eu ca Reward la grand este foarte mic la cat timp investesti pana il dai plus ca din perspectivele adminului in legatura cu buffurile de exp nu ar trebui sa te ajute la level ca sa dai grand mai repede,dar si reward vrea sa il mentina asa si nici mobi in plus nu vrea sa bage ,trageti voi concluzia daca e ok ,plus ca pe site la fiecare reset pentru gens contribution pe Gold scrie 250 si in joc primesti 200 multumesc !
 9. Este o idee excelenta ,dar sa nu uitam ca inafara de aceste eventuri avem altele mai prioritare @Zambilik ,asta ar costa mult timp adminului si asa nu are mult timp de reglat jocu ,item shop nu e gata,la CS,Arca iti da din ce in ce mai des Frame-uri,plus ca in lorendeep la CS iti apare bull Fighter pe ecran ca ai omorat ... experienta pe Gold nu e setata bine si e putina cu full bufe EX: full bufe sau fara full bufe tot 11 lvl fac desi asta nu mi se pare normal ! Mentionez ,ideea e buna dar la momentu potrivit !
 10. @MeTa intervine Sensibilul ,cred Ca DIESEL ma intrecut si mi-a furat locu 1 ca si Sensibil ! :)))))))))))
 11. PS. am postat eu fiindca Marko are ban pe forum si ma rugat sa o fac eu
×
×
 • Create New...