Jump to content

mikiboss15

Member
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

mikiboss15 last won the day on November 16 2020

mikiboss15 had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

About mikiboss15

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sunt total de acord cu aceasta cerere ,cred ca ar fi cazul si timpul sa fie deschis si webshop-ul !
 2. din cate se vede din acest print nue u vanez si el vaneaza jignind numele caracterului meu ca sa ma enervez si sa-l injur ...dar mna ce sa vezi ... nu sunt ca voi !!!!
 3. in repetate randuri prin cum se vede in in acest print intentionat si cu buna stiinta isi bate joc de numele caracterului meu care in loc sa ma strige corect MoiSe (SM) isi bate joc prin simplu fapt sa strige muise !!! eu cred ca asta nu mai este greseala gramaticala ca sa scrii de 3 ori consecutiv muise in loc de MoiSe !!
 4. La Summoner trebuie marit si atack speed e foarte prost setat si ca atack speed
 5. cand veniti cu dovezile corespunzatoare (printuri) cu bufurile luate si elite pe voi full party si fulll bufat ,atunci comenteaza ...pana atunci sunt doar povesti nemuritoare !
 6. daca jucati doppel cu potiuni din npc si nebufati ,e ceva normal sa muriti instant :)))))....please just wake up to reality !!!!!
 7. si inca ceva ,mai isi bate inca o data joc de numele char-ului meu !!!!!!
 8. consider ca intrebarile lui sunt jignitoare
 9. buna ,am probleme pe SM la punctele de la tabela master ,imi arata -19700 de puncte,la stafu upgradat in silver imi arata o opt gen +-1 si nu ma lasa sa bag opt de harmony ...si pe celelalte nu pot creste mai mult de lvl 800 ,la summoner cand imi dau bufurile de la char imi arata la def cu minus ,va rog sa controlati ,multumesc !
 10. deci ca sa inteleg domn admin pot folosi cuvintele dresat si dog care inseamna caine si eu ? ok asa am sa fac am sa ii fac dog si am sa ii intreb daca sunt dresati ,daca asta nu e jignire ! multumesc de raspuns si de lamurire
 11. Eu de state sa ma rog ? :)))))))))))) ce sa fac acolo? :)))) sa ma uit la voi cat de slabi sunteti ? :)) si va credeti invincibili cand de fapt nici in echipa nu stit sa jucati , eu din KhaosS nu am sa plec pentru ca aici am gasit oameni ,sfaturi bune ,ajutor ,intelegere ,cooperare ,sincronirare luptand in echipa , asa ca luati-va adio de la mine . CU DRAG MoiSe cel slab care face minim 100 de kiluri la evente precum arca/CS pe voi si nu stiti sa va uitati pe unde sa fugiti :)))) ,laso asa si apropo nu eu am inceput acest ''razboi'' intre mine si voi ,din contra voi ati inceput sa ma jigniti si sa va bateti joc de mine si sa ma injurati si acum veniti cu texte de genu ''esti culmea serios ....'' really now ? si spune-mi mie cum sa imi vad eu de treaba mea cand zi de zi sunt jignit ,injurat si luat la misto de niste playeri care imi spune ca sunt slab dar eu asa slab cum sunt fac sute de kiluri pe voi :))) dar mna in fine si ca sa finalizez acest text vreau sa va spun 7 cuvinte internationale sa inteleaga toata lumea de aici si cei ce nu inteleg de la voi traduceti pe google translate ! '' I WILL NEVER COME BACK IN DIVINITy ''
 12. si daca nu isi ia ban din printu de pe joc ,sa ia de aici ptr ca a folosit cuvantu ''dog'' adica ca sa intelegi si tu inseamna caine ,deci ma jignit facandu-ma animal !!! deci daca ia din cauza printului de pe joc sau cuvantului pronuntat'dog'' aici tot trebuie sanctionat !
×
×
 • Create New...