Jump to content

Raijin

Member
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Raijin last won the day on December 19 2021

Raijin had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Raijin

  Bug Harmony Pass

  Salut @MeTa Pe caracterul Aswang, cand sa pun harmony pass, m-am trezit - FARA SA APAS PE CONFIRM - ca s-ar fi aplicat optiunile (nu am ales nici o optiune) si mi-a disparut un Harmony pass din cont. Itemul-ul il gasesti in Vault si vei observa ca nu are nici o optiune aplicata. Detalii: 1. Am adaugat item cu click dreapta 2. In partea de jos nu aparusera cele 3 linii mov de unde sa aleg optiunile. 3. Am dat click in fereastra mentionata mai sus si a aparut bug-ul. Tot pe acelasi cont, inainte sa incep sa aplic Harmony pass - mi-a aparut sa inchid intai vault, chiar daca aveam jocul inchis. Mersi.
 2. De dragul sarbatorilor, hai sa nu mai fim Grinch perioada aceasta si sa devenim niste spiridusi. Pentru ca anul acesta @MeTa a fost un Grinch, il provox sa finanteze concursul de brazi de anul acesta si sa devina un Mini-Santa Pentru ca nici un brad nu e urat...propun categoria cel mai "urat" brad si sa fie premiat de @MeTa cu ce vrea barba lui Merry Xmas !!!
 3. se pare ca sunt aici: https://www.divinitymu.org/index.php?/mu-online/37-archives-garbage/
 4. Raijin

  Bug Goblin

  deci sa intelegem, daca folosim goblin sa ridicam cercei, de la +9 in sus, trbuie sa inchidem de fiecare data clientul. Corect?
 5. Raijin

  Bug Goblin

  Later edit. Am reusit sa reproduc - crapa cand cercelul ajunge la +9. Nici daca dau sw in Cry ( sa schimb server) - nu isi revine tasta Escape - merge doar cu inchidere client
 6. Raijin

  Bug Goblin

  Salut, Am incercat azi sa ridic niste cercei la goblin si de 2 ori a crapat clientul. descriere: 1. Dupa ce am ridicat cercel la +9 am iesit de la goblin si cand sa incerc iar, nu mai mergea sa dau click dreapta sa pun cercelul. 2. In timp ce ridicam cu lapidary a ramas in "combining" si nu a mai reactionat la nimic. De ex: Tasta esc sa ies din joc nu mai mergea. 3. A treia oara, cand sa ridic iar cercelul - a mers sa il ridic o data apoi iar s-a blocat jocul PS: foarte mica rata la goblin la lapidary.
 7. Raijin

  Bug Adniel

  defapt, daca esti atent apare mesajul doar la Fail, nu si la Success.
 8. Raijin

  zen drop...

  Iti dau in privat un "tips" de facut zen
 9. Raijin

  pentagram drops

  sau in pentagram boxex in xshop
 10. Salut. In primul rand fara pentagrama nu vei reusi niciodata. Pune pe tine o pentarama full si o sa vezi ca ai sanse sa il faci.
 11. Raijin

  probleme

  cred ca Meta vrea sa stie numele caracterelor. PS: @MeTa ..daca descoperi ca nu a fost bug...sa lasi si tu deschis totpicul sa stie tot serverul cine ce lucruri necurate face
 12. Raijin

  DL BUG

  ai Master complet / ML complet ? ai stats puse? Ai set si pentagrama facute?
 13. Raijin

  probleme

  vezi cui ai dat contul intai
 14. invers. pe offlevel cresti mai repede
×
×
 • Create New...