Jump to content

Teba

Member
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About Teba

 • Rank
  Stranger

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. tu taci ca esti degeaba !!! faci umbla pamantului degeaba !
 2. Indiferent de cat ai donat,sau vei dona,serverul trebuie sa mearga inainte!!!! s-a dovedit ca Nightmare joaca cu hack sau "jucarie" cum ii place sa ii spuna el.Asadar,filtru & RIP Nightmare codatul !!! sau mai pe romaneste "URA SI LA GARA"
 3. Aoleu Costica,din poze reiese ca dai dmg sin SAFE ZONE !!!!! daca se adevereste si pe filmare ca este asa,ar trebui sa parasesti serverul si nu oricum,ci cu filtru "fratziwear"!!!!
 4. Babilon,poti sa pui si filmarea,te rog ?
 5. Contra !!! Costica ai grija ca vine Arkan si cuRahat sa joace cu hack...hahahaha :)))))) !!!!
 6. la BK trebuie defence mai mare... la DL doar DMG mai mare.... la SUMM,am inteles de la cei care joaca pe SUMM ca este ok,are si def si dmg bun pe langa faptul ca la CS se foloseste mult si sleep la GL nu trebuie modificat nimic,la full buff are si DMG si DEF foarte bun !!! poate sa confirme cine a jucat la CS trecut pe Merkel.. la SL trebuie marit considerabil si DEF si DMG ... ca o paranteza ( DL`ul full stats,full ML si set manticore FO fara nici un alt buff din xshop sau PARTY are DEF 32.000 ,BK in aceleasi conditii undeva la 38.000 iar SL pe langa faptul ca nu are SCUT,deci nu isi poate lua DEF din seed`uri are 26.000 DEF full stats,full ML,FO Manticore set.Deci prin urmare trebuie marit DEF ! la GC trebuie micsorat considerabil DMG PS: pentru toate celelalte exista MasterCard !!!
 7. Ai dreptate Neagra ! ! ! Ruthless asta prea acuza pe toata lumea fara nici un motiv intemeiat,doar asa ca are el chef sa faca spam pe forum.Ar trebuii o regula implementata in sensul asta.
 8. Ce ai facut " fratica" ti-ai dat foc singur la valiza ? https://www.youtube.com/watch?v=ulUnkwNiZ70&feature=youtu.be
 9. Iar tu BAI asta "ditamai" GM`ul care te crezi ai inceput sa te plangi ca o fetita pe forum imediat cum ti-au plecat Adminii din guild si ai pierdut CS`ul. La cate CS`uri ati castigat,stau si ma intreb cate persoane din guila adversa s-au apucat sa injure pe post cum a facut-o asistenta ta "SirLeuu" ??? P.S. Sunteti niste frustrati si penibili !
 10. Tu ca sa vb cu mine trebuie sa te inscrii in audienta.JET !
 11. Ba,voi astia care tot acuzati de hack-uri pe unii si pe altii ma refer la Lorak la Undercover Ruthless Nightmare (ban hunterii) de filmati 24/24, 7/7 si postati ABUZIV pe forum fara o minima decenta,pe joc la fel,acuzati pe oricine va bate ca joaca cu "hack-uri" ar trebuii ca Stafful sa ia masuri in cazul in care se dovedeste ca va inselati REPETAT P.S. Va inteleg frustrarea ! Dar voi deja sunteti penibili.
×
×
 • Create New...