Jump to content

Blizard

Member
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Blizard last won the day on March 22

Blizard had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cu respect va salut ! Propun implementarea sistemului /huntshop /huntstore din mai multe motive si ce-l mai simplu si concret din ele ar fi "posibilitatea de a vinde iteme ce nu pot fi aruncate si totodata sa poti cumpara anumite chestii si afara din safe" + "/huntstore permite depozitarea in vault 0 fara a mai fi nevoit sa mergi safeZone" Mulțumesc , cu respect , toate bune!
 2. Stimate @kibak , daca citești cu atenție tot ceea ce am scris eu poti descoperii cu usurinta ca nu am acuzat ! Am intrebat "ca si completare " la topicul deschis de tine ! Exact cum ai scris si tu , si la mine "si la stranger" lagul vizual joacă fente , eu nu am acuzat ca ar avea ceva , doar am afirmat ca si la el "lagul" exista si provoaca ciudatenii !! Acuzele, probabil , nefondate de "hacking" sunt si de-o parte si de cealalta a baricadei , aici m-am referit cu zicala "hotii striga hoții" , voi ne acuzați pe noi si noi pe voi desii cred ca totul este in zadar ! In ceea ce priveste Skillul Scut , nu am zis ca nu exista sau ca nu poate fi folosit , citeste mai bine si observa ca fac referire doar la varianta in care este folosit "Pe Pet" si ca o completare Bk cu combo de pe cal/fenrir , rush cu tot cu fenrir , pentru mine și nu numai astea sunt ciudățenii ! Ban Hunt ? serios , pentru ce ? ai afirmat ca da DL poate sta intre 2 pty fara sa pice , si astept cu mare placere streamul promis de shockwave ! Daca invitați lumea sa adauge si alte lucruri "de luat in seama" , asumați va si situația in care sunteți dati exemple! Good luck , have fun !
 3. O completare la enumerarea cazurilor cu acel "lag" de care voi spuneti ca nu beneficiati ! Cum se face ce Stranger ak: Nightmare , reuseste sa dea dmg in safe zone !? ( vizionati cu atentie filmuletele ) Cum se face ca "Morgana" nu poate fi atinsa/mutata cu (skill) calul ? Cum se face ca acceptati si jucati fara sa anuntati anumite erori ale servarului , cum ar fi , folosirea skillului "Scut" pe pet ? Bk , combo si scut pe pet , DL sta in scut pe cal !!?? Cum se face ca , cvbnm si nu numai , rezista la 2 pty ( minim 4 killeri) full bufe , iar dmg incasat de el este sub 50% față de dmgul pe care il da ( 1 vs 1 ful bufe , testat in toate combinațiile posibile ) Sa nu facem aluzii pe principiul "Hotii striga hotii" , acuzele si semnele de intrebare sunt si de-o parte si de cealalta ! Have fun and good luck everyone !
 4. https://imgshare.io/image/screen03-22-02-55-0000.FGyjl Postam *la misto* ! Cu de dicatie *pentru make* Penibil !
 5. Rog adminul sa stearga oftopicurile , iar playerii sa arate putina decentă ! Am fost acuzat , am raspuns , asteptam rezultatul ! Toate bune !
×
×
 • Create New...