Jump to content

Amok

Member
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Amok last won the day on January 12

Amok had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

1 Follower

About Amok

 • Rank
  Stranger

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pe de alta parte, noi stim ca pentru tine scoala este ceva strain, asa ca am sa iti expun aici cam ce inseamna Statica.... Poate asa te lamuresti si tu Statica este ramura mecanicii, care se ocupă cu studiul sarcinilor (forță și cuplu sau moment) la sisteme fizice ce se află în echilibru static, care sunt, într-o stare în care pozițiile relative ale subsistemelor lor nu variază în timp, sau în care componentele și structurile se mențin la o viteză constantă. În echilibru static, sistemul este fie în repaus, fie centrul său de masă se deplasează cu viteză constantă. Prin prima lege a lui Newton, această situație implică faptul că atât forța netă cât și cuplul net (de asemenea, cunoscut sub numele de momentul forței), în orice parte a sistemului este zero. Din această definită constrângere, se pot deriva mărimi ca stres sau presiune. Forța netă egală cu zero este cunoscută sub numele de prima condiție de echilibru, iar cuplul net egal cu zero, este cunoscut sub numele de a doua condiție de echilibru.
 2. Sau pe astia. Nu este chiar Vinaromul cu care tu esti obisnuit, dar ti-au folosit numele.....
 3. Eu zic sa ii dai in judecata...Astia chiar ca te-au copiat
 4. Din nou, pentru unii dintre voi limba Romana este un mister.....Cred ca aveti si voi ceva bug din nastere, si anume : IQ scazut. Din pacate ala nu poate fi modificat de MeTa, nici macar de ceva puteri divine.
 5. Nu se stie ce pedeapsa ar trebui sa primeasca,dar tu sigur ar trebui sa fi pedepsit cu inca 8 ani de scoala primara,poate asa mai inveti sa scrii corect.
 6. Amok

  Season 16 Update

  Lasa tu propunerile astea, tu nu ai sa ai sanse egale, nici la inceput, nici la sfarsit.... Chiar daca ai avea toate itemele posibile din start, tu nu stii juca, deci sansele tale sunt egale cu 0. Sper ca realitatea nu va fi catalogata "jignire".
 7. da, m-ai prins draga, poti sa zici ce culoare am folosit, ca m-am dat pe pula.... tie ti-a ramas pe buze
 8. si mai bine iesi cu lindicul lui Laura-Gaura asa te simti si tu barbat
 9. poti sa incerci mare cavaler... eu zic sa be iei pula-n' gura de inceput
 10. Cum ziceam inainte, esti prea proasta sa intelegi limba romana....daramite sa o mai scri. tzeapa a primit ma-ta cand te-a conceput cu cine o fi tatal tau.... mama numai una poate fi,de tatici nu suntem siguri....sau tu esti facuta cu o vecina? deci aia e marea "tzeapa" ca te-ai nascut vie.
 11. De gresit nu gresesti.... esti prea proasta sa scrii corect sau sa citesti in limba romana, sunt ferm convins ca stapanesti alte "limbi" la perfectie, de pantof in general ( ti-am lasat loc, daca gandesti, sa dai o replica)
 12. Draga Vaca de lapte ce esti tu, te cam repeti in scrierile astea lungi si bine"gandite".Te hranesti cu cacat, sau "popcorn"cum vrei tu sa il numesti. Nici nu stiu de ce ma bag in seama cu o cetateanca ca si tine.....mai da-te dreaq, ca esti proasta de bubui , adevarat, chiar sufar cand vad oameni ca tine in viata si liberi.
 13. tu ce te bagi in seama ca musca-n pizda mai fatalaule? pula mea de greseli genetice cu drept de vot (asta daca nu sunteti niste mucosi sub 18 anisori abuzati de parinti ) Parca si vad cum va alinta "lasa tati ca o sa cresti mare si voinic"ete pula, sunteti niste pizde cu 00, vb lui Cheloo "baieti de oras cu parfum de vibrator" dreaq de gaozari
 14. Pe de alta parte iti putem da muie pe forum cat vrem.... dar nu vrem ca nu esti demna de falusurile noastre...MeTa te rog sa imi dai ban ... pe forum, ca in joc viseaza doar parasuta asta ca imi dai. Nu de alta,da'ce legatura are muile acordate acestor"specimene" (care se simt ofensate si cand le vine ciclul) cu jocul ??? Esti prea proasta Fa sa iti dai seama ce aberatii scrii cateodata. Si ar fi foarte placut ochilor daca ai invata limba roamana mai bine, din punct gramatical cel putin, ca nu tare se intelege ce scrii.
 15. Junn, scuze, adica vroiam sa iti zic Fa Huiduma dreaq de zdreamtza ordinara..... nu ai marunti ?? cred ca nu ai deloc, plimba ursu' esti cu ma-ta si cu familia ta. poti sa incepi sa te plangi asa "Vezi MeTa, mi-au dat astia pula la supt virtual... eu o vroiam real" parasuta dreaq.
×
×
 • Create New...