Jump to content

Morfeu

Member
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Morfeu last won the day on September 8

Morfeu had the most liked content!

Community Reputation

31 Excellent

About Morfeu

 • Rank
  Stranger

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. It's a "so called macro" that u banned , same macro that everybody is using , in 3combo per sec , in potz ... when u banned that player why not bann everyone who is using a "so called macro"? But instead, u find someone who is using a bug (that is what u decide,for all the rest it was something else) and u chose to forgive him because u have to bann everybody who used that specific skill , but hei, nobody else manage to do that "bug" performance! 1hitCombo , wave kill combo ... în 20 bk with that "bug" , only one manage to do magical combo's! I'm not offending nobody, you're doing it by yourself! U didn't get 40player's on Teba , for new season , or new pvp , or use of macro... no no no , cheating, someone cheated and u (Meta) know , instead of bann , u apologize and rewarded him ! Nice ! Happy Easter! Amr39 , amr38 ...
 2. Noi ne-am trezit , întrebarea este când te vei trezi și tu ! La 20 sau la 10 ... Ai Banat player pt un asa zis "autoreset macro" , pai atunci trebuia sa banezi toți bk ii care dădeau 3 combo /sec , nu trebuie reguli scrise (nu ca nu ar fi fost ) , trebuie doar bun simt! Vacanță plăcută!
 3. Salut , nu știu după ce criterii ai făcut modificările în pvp dar procentele arată lipsa de teste , SMul avea suficient dmg cu +10% dmg iese noul OP ; RF avea și el suficient dmg +5% extra dmg îl pune pe locul 2 , sub SM ca și dmg/kill ; bine ca summonerul a primit doar 3% dmg (fix pix) oricum nu omora nimic , nu o va face nici pe viitor , nu ca te-ar interesa în fapt sumonerul ... Dacă asa arată un pvp balansat , continuați în 40playeri ! Toate bune , rău la nimeni!
 4. .. după cum bine vezi în "tentativa de musamalizare" a lui Costică , cât și la tine , caracterul 2 ia dmg doar în momentul în care apare skillul sword blow* ... skillul în sine nu omoară pe nimeni , are range mare și atinge caracterele din raza , iar faptul ca iti iei dmg când se produce raza de la combo este pentru ca sword blow apare ultimul din seria '123" ... !!! Nu vreau sa cred ca ai pus botul la asemenea vrăjeală! Se vede clar ca, dacă te îndepărtezi, poți face 10 combo și caracterul 2 nu își mai ia dmg , cum se vede clar și în filmulețul "E" al lui Costică, ca , caracterul 2 moare fără ca "Lorenzo " sa facă combo ... moare de la sword blow ... Cum am zis mai sus ... nu încercați o musamalizare ... BK omoară 7/sec , RF rezista la 2 pty și in același timp omoară alte 5 car în 2 sec ... de mâine credem toți în zâna maseluta!!!
 5. Dacă ne apucam sa credem în zâna maseluta atunci are baza credibila și tot ceea ce ai scris tu ! 1 - se joaca cu aceleași setări pentru toată lumea , inclusiv aceleași skilluri, coordonate ssmd ! 2 - dacă tot încerci o musamalizare și oferi o variantă de ce nu explici și cum poate un BK sa faca 7kill/s , sau un RF (se vede în logs) 3- referitor la logs" se poate vedea clar cum 25min chiar 50min caracterul face 100kill și moare de 80 de ori și dintr-o data , pentru restul timpului moare de 2 ori și face 200kill (7kill/sec , l-a scăpat prea tare) Mai sunt multe de spus dar așteptam decizia finală! Ps: Nu-l baga pe Lorenzo in discuție, mult.prea slab sa îl poți compara cu magiile făcute de Amok și Cenzura! Toate bune, rău la nimeni!
 6. "Fiecare pasare pe limba ei piere!" A.M.R 5 day's! Bring your team!
 7. La care voi te referi ca te-ai pierdut de la bun început? "Voi" sunt eu , care am scris "pvp defectuos" sau "Voi" tot eu care *finisam alături de Amok lipsurile unui bk într-un pvp balansat !? Unde am scris eu , Voi , alții despre un bk tanc, sau un sm aproape op ? De la "repara mana la sm " , la +%dmg de a ajuns aproape op , de scrierile cui s-a ținut cont ca nu găsesc vre-un post în care sa se ceară extra dmg la sm !?? La cât de discutat și disecat a fost bk.ul , pentru ce sa-l faci tanc, când el este deja din natura caracterului ? Zi-mi și mie unde este balansat între top 4 și gl, sl , rf , summoner , rw ?? Când zic ca voi aplaudați și completați, sau dacă se scrie ceva ce va afectează imaginea se șterg posturile sau primim worn , e corect, dacă nici pe forum nu putem fi "balansati" , imparțiali, cum putem avea un joc pe standarde înalte!?? dacă aveți CS.ul înseamnă că totul este ok ? Don't worry, A.M.R 5 zile ! Note* I'm not playing in Divinity!
 8. "Alesule" , nu am cum sa-ti explic "pe limba ta" ceea ce am scris , nu vei înțelege! "Chosen" este acel sumoner rătăcit de pe câmp, indiferent de sezoane sau setări, aluzia a fost făcută acelui "Ales" care plângea la topicul meu din pvp , cum ca el cu summonerul nu face nimic (nu ca ar face cu oricare altul , nici cu asta de a fost acum nu a făcut, carne de tun) ... 2: Te invit , bunule , pe orice alt caracter , inafara celor top4 BK,DL,GC,SM (noul op) , sa-mi demonstrezi cât de balansat este pvp.ul! Note* Mulțumesc Meta pentru Warn , totuși fi imparțial și avertizează și atacurile la persoana sau denigrarea unei guile (sunt impartial) dar sa-ți faci logo cu divinity la întrarea în casă mi se pare jignitor , mai grav dacă se va scuza pe motiv sa serverul se numește asa ! Ps: Mercenarilor , A.M.R 5 zile , Bucurați-vă!
 9. I've said what i've been tested/playing, or what i think isn't ok , this is not about one player or one opinion or one update , maybe what we ar saying isn't the best pvp format (ex : I suggested a -5% to - 7% on GC dmg , another player said-25% ... what's the best -% on GC for a balanced pvp? , that's up to u to test and decide) . Please, do not make a top4 important characters and fk the rest , DL needs that 50% absorb, BK - fix combo dmg ( at least one of 3 combo should have a triple) , Summoner- fix debuf, buf (darkness/Berseker should have a better difference) , or fix to uso wiz dmg as dmg hits (with Berseker), and cursed spell (with Darkness for full def play) - add more speed atack ( if in the past was to big and now is to low , somewhere in the middle should be OK. SM- fix mana shield and make sure that dmg's are correct Rf- a min +3% to max +5def Elf - remove CD from buf's , a + 3 speed atack. SL , GL , RW , MG - it's up to you to test and fix Note* all the above are strictly my own opinions and they are just suggestions! Good luck and God bless!!!
 10. @Constantine , can u please delete all off-topic replies that has nothing to do with my post and also is instigating to offending messages! De luat aminte , acest topic nu a fost creat pentru atacuri la persoana sau orgoliile dintre guilde ! Asta ați făcut și in postul "pvp" , ați umplut/stricat totul cu atacuri la persoana sau aberații incriminatorii sau discriminatorii. Credeam ca este un server +12ani minim , dar se pare ca nu!
 11. Am jucat recent pe bk , am și furat kill , am stat și momeala, am stat și doar de swel, dar ce pot afirma (și mi-o asum) am făcut killuri doar cu swordblow , totodata din combo (2 sau chiar 3 pe sec) bk vs bk 20 de sec , nu a murit nimeni , bk vs dl , nu a murit nimeni , bk vs gc au murit aman2 , gc la omorât pe bk și el a murit din ref ... toate situațiile de mai sus în ceea ce privește combo rezulta din misurile pe care le dai din combo și singura șansă de a omorâ cu combo este când prinzi o tripla (cu șansă) . Nu ma dau mare jucător de bk , sau de orice alt caracter , dar din situațiile de mai sus se înțeleg câteva aspecte deficitare în realizare unu pvp echilibrat!
 12. Salut În urma ultimelor evenimente (arca/cs) se observa o ușoară detașare în ceea ce privește jocul , un server cu 120 playeri online și cu max 30 playeri participanți la arca/ CS (din 3 guilde) arata felul în care este gestionat PvP.ul . Un pvp rușinos , defectuos , cu un caracter OP în centrul atenției și o falsa impresie ca pe viitor se va îndrepta ceva. Avem un topic "pvp" în care predomina faptul ca GC este overpower , în care se exemplifica situații anormale într-un joc de MU , dar se pare ca se creează doar o falsă impresie ca răspunsurile la topicul pvp vor fi luate în considerare. 1- din majoritatea răspunsurilor din "pvp" reiese ca GC este OP - nici o schimbare în ultimele 3 săptămâni. 2- caractere "gedeaba" si caractere fara interes , cele care nu figurează în lista importantă "top3" , sm , rf , sum , mg 3- caracterele "importante BK,DL" lăsate în umbra de dragul noului caracter. 4-caractere uitate SL,Gl , cândva importante , făceau diferența într-un pty complet. După cum am scris mai sus , avem un caracter OP care îngenunchează tot ce înseamnă MU . *sa refuzi bufuri de atac pe.motiv ca dai prea tare și pici din ref , sa poți juca fără bufe , Shop sau pty și totuși sa poți omorâ min 2 car din 2 hit este cam prea mult . Din importantul topic *pvp , rezulta : GC - OP- redus cu 5%-7% dmg (pe care-l poți recupera din bufe dar ești 0 fara pty ) DL- refăcut dmg absorb din cal (50%) restul sta bine(daca scade dmg la gc) Bk- reconfigurat dmg.ul , totodată importanta skillului/combo , în momentul de fata bk omoară din skill nu din combo , dacă s-ar reduce dmg GC ar fi ok din punct de vedere pvp , momentan caracter de swell și șansă ca atacatorul sa pice din reflect. Summoner- paletă! Cel mai slab Summoner din istoria mu , nu omori nimic , rareori furi killurile la asist , bufuri și debufuri nefuncționale sau neimportante, skilluri care nu funcționează corect conform cifrelor , skilluri blocate prin CD , reflect restricționat prin CD , speed redus fără noimă = caracter de poze și carne de tun! RF - ca și summonerul, destul de praf , def nesemnificativ, rareori când prinzi un kill cu anumite skilluri sau într-o combinație demna de un maestru al degetelor. Un 5%-7% def , probabil ar îmbunătăți pvp în ceea ce privește RF. Deșii are o importanta mare în pty datorita bufurilor este lăsat la naftalina în urma unui pvp defectuos. gl/sl - uitați in trecut, fara prea mare importanță în pvp indiferent ca vb de dmg /def sau bufe , nu plânge nimeni după ei , ii lasam la naftalina. elf- caracter important in pty sau solo , deșii nu prea omoară (fura kill eventual) ar merita un min 3% def si/sau 5%speed/Power. Este ultima mea încercare in a sublinia un pvp defectuos bazat pe onehit (penibil) , daca ai făcut un topic "pvp" si ceri păreri in care ți se spune de 3 sapt ca GC este OP , bk -momeala și swel , sumoner - paletă, rf - bufe și doamne ajuta , nu lasa impresia ca e pus la mișto atâta timp cât în 3 sapt nu ai schimbat nimic! Spor în toate , numai bine , rău la nimeni!
 13. Te salut Mihai , mulți ani sănătoși, fericire și tot ce-ti dorești! La mulți ani @MeTa!
 14. Morfeu

  Sir Meta

  Eu mi-am luat ban 2zile (+2 =4) pentru "nu manca cacat"(adresat fara titularizare) sau pentru "Afanculo" alte 4 zile !? si "sugi banana" nu face referire la o insultă? O sa fie serv' plin de banane , castraveti ssmd ! E bun ca de acum pot scrie linistit ex: "sugi castravetele SirMâț"
 15. don't make banHunt ! make print with all the post !
×
×
 • Create New...