Jump to content

zozike

Member
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

zozike last won the day on April 9

zozike had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

About zozike

 • Rank
  Stranger

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. zozike

  Problema ctrl F

  Nu mai merge optiunea de ctrl F acuma dupa update .
 2. Pai daca nu prea participi si la pvp nu prea ai ce face pe joc ... care ar fi rostul ? Avem nevoie de toate ...
 3. Si suntem si mai multi jucatori noi pe server care nu avem de unde sa cumparam mai multe itemes , ca sa putem si noi sa ne batem si sa participam la eventuri ...
 4. Da trebuie facut ceva si propunerea asta este una foarte buna .
 5. zozike

  BUG +- 1 Blue Eye Bow

  Am si eu o problema pe caracter zozike , eroare la harmony option pe arma .
 6. Cum sa spui de ban hunt :))) pai toti care injura pot spune ca este ban hunt , tu esti serios cand spui asa ceva ? Este o aberatie totala , tu faci ban hunt pe server toata ziua !!!
 7. Asta e libertatea noastra sa alegem cum sa facem diamante , nu ne obligi tu sau oricare altu cu pk abuziv zi de zi , dau oamenii si rr si gr dar mai stau si la farmat ca nu pot toti sa fie ca si tine pe joc toata ziua . Fara suparare , trebuie respect pentru fiecare jucator , te bati lore in arena , te bati la arca , castel , acolo e de bataie nu pe astia care farmeaza .
 8. Ar trebui o regula de pk abuziv , stau frumos oamenii pe server , vin acuma noi , eu nu am jucat o perioada de timp si am revenit si cand incerc si eu sa stau la farm vine Scorpion si face pk la tot serveru , nu e nevoie de printuri pentru asta ca dar stie tot serveru treaba asta . Am inteles e server pvp dar pvp e una si pk abuziv e alta , este nevoie de o regula noua sau de o implementare din partea ta in legatura cu asta.
 9. Trebuie regandite rewards la gens , ai 1 luna de tras bine de tot , trebe sa stai mult pe joc , eu consider ca ar fi ok locul 1 aripa perm , locul 2 aripa 1 luna si dupa aceea diamante , se mai poate da reward si golden fenrir . Pe site apare event top resets daily si nu functioneaza , am vrea si acel event sa functioneze pentru cine inca se chinuie cu resets si grand resets .
×
×
 • Create New...