Jump to content

zozike

Member
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

zozike last won the day on April 9

zozike had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About zozike

 • Rank
  Stranger

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Da trebuie facut ceva si propunerea asta este una foarte buna .
 2. Am si eu o problema pe caracter zozike , eroare la harmony option pe arma .
 3. Cum sa spui de ban hunt :))) pai toti care injura pot spune ca este ban hunt , tu esti serios cand spui asa ceva ? Este o aberatie totala , tu faci ban hunt pe server toata ziua !!!
 4. Asta e libertatea noastra sa alegem cum sa facem diamante , nu ne obligi tu sau oricare altu cu pk abuziv zi de zi , dau oamenii si rr si gr dar mai stau si la farmat ca nu pot toti sa fie ca si tine pe joc toata ziua . Fara suparare , trebuie respect pentru fiecare jucator , te bati lore in arena , te bati la arca , castel , acolo e de bataie nu pe astia care farmeaza .
 5. Ar trebui o regula de pk abuziv , stau frumos oamenii pe server , vin acuma noi , eu nu am jucat o perioada de timp si am revenit si cand incerc si eu sa stau la farm vine Scorpion si face pk la tot serveru , nu e nevoie de printuri pentru asta ca dar stie tot serveru treaba asta . Am inteles e server pvp dar pvp e una si pk abuziv e alta , este nevoie de o regula noua sau de o implementare din partea ta in legatura cu asta.
 6. Trebuie regandite rewards la gens , ai 1 luna de tras bine de tot , trebe sa stai mult pe joc , eu consider ca ar fi ok locul 1 aripa perm , locul 2 aripa 1 luna si dupa aceea diamante , se mai poate da reward si golden fenrir . Pe site apare event top resets daily si nu functioneaza , am vrea si acel event sa functioneze pentru cine inca se chinuie cu resets si grand resets .
 7. Meta si eu am aceeasi problema cu necklace asta , nu se poate repara .
×
×
 • Create New...