Jump to content

Chosen

Member
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Chosen last won the day on September 18

Chosen had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

About Chosen

 • Rank
  Stranger
 • Birthday 01/14/1987

Recent Profile Visitors

469 profile views
 1. Tot asa faci si in viata de zi cu zi? Cand te face unu asa cum esti ..strigi la mami ? Postati orice cacat cu speranta de a mai bana pe cineva si voi...in loc sa faceti ceva care sa se simta si prezenta voastra in joc..
 2. Eu nu cred ca vorbea cu tine... nici macar nu e in print.. de ce te dai victima ?
 3. Spun doar : :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Multumesc PS ( creaza un bk si vezi ce skiluri are..are unu smecher 'teleport'+macro pe 'soricel' ca 'deah' nu e doar pentru potiuni...)
 4. Buna gluma. Sa nu o mai faci
 5. Ei cum..tot asa cum ii intra si potiunile automat cand ataca..ca si in restul filmuletelor postate pe canalul lui de youtube Minciunel
 6. Entry # 1 Santiag0
 7. Cucoana, stai potolita ca te spune asta lui barbactu..si nu mai joci mu...
 8. Nu ai inteles..vezi? si te miri de ce te face lumea celprost..Nici macar nu ai inteles pentru ce sunt ghidurile daca tot ai adus in discutie ..Te rog frumos..nu mai posta ..ca sunt plictisit sa vad ca te face lumea asa cum esti
 9. Calm...e doar un joc..nu trebe sa ma dai dracu pentru 1 min de sleep...
 10. I bet..you remeber this.
 11. Restule? What do you mean when you write restule boy?
 12. Cat despre ce spune Meta mai sus ..are perfecta dreptate.. serverul este a lui..regulile le face dupa bunul plac..daca iti convine joci..daca nu la revedere..(omul poate vrea server international..si cu discutile voastre in ro fara nici o privire la joc..gen ala are bani de iti tencuieste casa si mai stiu eu ce aberati)..dar nu baga in discutie alte guilde care nu au nici o legatura cu postul tau initial.
×
×
 • Create New...