Jump to content

Chosen

Member
 • Content Count

  102
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Chosen last won the day on February 1 2023

Chosen had the most liked content!

Community Reputation

47 Excellent

About Chosen

 • Birthday 01/14/1987

Recent Profile Visitors

2,772 profile views
 1. In Game Name: Chosen Puzzle Solved: 2 Time: 01:16:32
 2. (98) B.U.G. Mafia - Inapoi In Viitor (feat. Roxana Andronescu) (Prod. Tata Vlad) - YouTube
 3. (98) B.U.G. Mafia - Gherila PTM (feat. ViLLy) (Prod. Tata Vlad) - YouTube Dor de noi ? urmeaza sa venim peste voi 🙂
 4. (63) Cheloo & Lazar - La noi in cartier 2 feat Dan Gerosu, Alan, Rapstrolirical, Ombladon, Freakadadisk - YouTube 🙂
 5. B.U.G. Mafia - Se Ridica In Aer (feat. Super ED) (Prod. Tata Vlad) - YouTube Sper ca e pe gustul tau 🙂
 6. B.U.G. Mafia - Schimbu' 3 (Prod. Tata Vlad) - YouTube
 7. Cheloo & Lazar - Iubirea vietii tale (Videoclip Oficial) ("Killing The Classics" 2021) - YouTube Acuma ascult ? ai ceva nou ?
 8. Ai adus tu in discutie subiectul tebamu... si prin ce spui tu mai sus ..ca se face greva ..cum ii spui tu ..(nu este o greva ...vrem sa jucam ce caracter vrem noi ..nu ce ne impui tu ) Cunostiintele alea de peste 15 ani de mu ..ce le specifici tu acolo ....nu se regasesc in servarul tau deloc ... mai pe scurt ..si la direct ..nu sti sa faci 1 pvp ..si azi daca faci ..peste maxim 1 sap e varza iar .. Mu online ..este doar despre pvp... si ce mai spui tu acolo ...ca nu am venit aici pe mu... (mirc) ..sa ne facem prieteni ...cu asl pls ..si xxx jpg..si sa ne luam toti in brate ..vai ce bine ca ne intalnim La sezonul S17 P1-3 cu (PvP-ul asa cum spui tu ca se cere) o sa fie tot la fel ca ultimele ? Sa se roage lumea pe bani lor ..sa faci ceva constructiv ? Ca la stricat esti as ... Ps: vorbesc cu tine de summoner de luni de zile ...mai iti si dau pm uri ...cu ce nu e ok ..si el tot 0 e ..ca si restul caracterelor ... Sper sa revi cu picioarele pe pamant si sa nu te axezi doar pe 1 caracter ...daca tot te lauzi cei 15 ani de mu ...fa ceva sa se vada in joc ...nu in vorbe pe forum ... Multumesc
 9. 05. ALAN & KEPA - Vorba Aia feat. Ombladon, FDD (Videoclip Oficial) - YouTube
 10. cand ascultam noi melodia aia .... nu aveai nici spicul crescut la 00: noaptea
 11. Pentru aia de folosesc "Ma-ta" ca au vazut ca e permis !! Unele din alea mame ..abea va asteapta...! KhaosS nu saluta ..si nici nu...dai cu mana la gura sa intelegi de ce .. Golden Gang - Ba, De Ce Esti Mincinos? 🤥 Official Video - YouTube Daca ai retard ...posteaza ca o plangere...daca esti ok ...have fun.
 12. Meta...esti sigur ca ai deschis teba ? Sau ai confundat servarul cu taro... ca nu mi se pare nimic easy in joc...incepand de la a face master lvl..pana la a face un set..sa nu mai vorbim de ertele..cat ai procent de reusita..5 % ? Te invit cu un caracter nou ..sa incepi de la 0..si sa joci pe el pana faci toate cele...si sa ne spui si noua in cate luni de zile ai facut toate cele.. (sau in cate zile dai x la joc). Cum spunea un jucator in alte postari.. are dmg mic la 40 de rr in arena.. pai daca omu e nou.. de unde sa aibe set..sa bata ceva bosi sa farmeze ce are nevoie..cand el abea bate mobi sa faca lvl.
 13. Salut, Cand o sa faci update la season 16 P2-2 sper sa nu uiti la summoner de cele spuse mai sus. Multumesc
×
×
 • Create New...