Jump to content

Chosen

Member
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Chosen last won the day on September 11

Chosen had the most liked content!

Community Reputation

16 Good

About Chosen

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 01/14/1987

Recent Profile Visitors

958 profile views
 1. Chosen

  Knight

  Corcodus.... du-te la scoala bai. Lasa conversatiile inutile pe aici ...ca te ai trezit tarziu... Posted August 28 Greetings MU-tizens, There will be scheduled maintenance performed on 1 September 2021 @ 13:30 Server Time Please refer to the following maintenance details. [Maintenance Schedule] 1 - 5 minutes Purpose: - New PvP Config (based on what you required) - post what is NOT OK until maintenance, after that, all pvp requests will be ignored.
 2. Eu vad ca ai facut 1 kill pe mine..băi ăsta. Mai repede ai fost tu covorul.. ai fost sub ultimul player de pe server in clasament băi duduie.
 3. Eu sunt curios cum a reusit Agamenone sa ma bata de 2 ori la 19:41:00. Ca restul nu reusesc... Poate ne spune @MeTa ce foloseste in urmatorul topic
 4. Chapo ..sa dai diamantele la om ...daca tot ai pus pret. Felicitari zambi
 5. Am nevoie de 2 carpe te rog. Cu logo`ul asta pe ele. Vreau sa imi sterg papuci. Multumesc anticipat
 6. Lasa pe om sa viseze.... am impresia ca habar nu au unde joaca uneori astia...Ca vin cu niste vorbe si niste iluzi ...auzi la el..ca am stat pe camp :))) Sa imi arati si mie 1 kill facut pe mine. duminica ..bai asta micu duru.
 7. Decat gandirea ta... cum sa te duca minusculul ala de capusor sa spui ca a fost meta platit de noi.. pentru a face pvp'ul ...tu si covorasele alea de pe la voi.. va regasiti toti in cuvintele de 2 lei spuse de tine mai sus. Taci si plangi covor !
 8. Caut firma de imprimare pentru covoare ...vreau sa adaug si eu acest logo pe ele ...ca e cam umflat praful pe ele.(pe limba lor) Multumesc
 9. Cred ca si tu ai merita un ban ...sa nu mai acuzi adminul pentru nimic.. trebuia sa gandeasca de cand a inceput sa foloseasca programul ca o sa fie si consecinte... dar el cu tovarasul kaii (si mai 2,3 insi) au vrut sa fie mai cu mot ..fata de restul ... au vrut macro recorder... Daca unu din noi ar fi folosit programul recorder ..aceasi soarta aveam si noi ..nu te mai victimiza atat ..si nu mai acuza fara rost adminul ..ca nu cred ca tine el cu nimeni... Pana sa nu fac postul pe forum cu macro recorder ..se folosea foarte des de catre mai multi jucatori ..cum am postat despre recorder..au si incetat din a face cu el ..doar voi ati continuat cu el ..... Rusine...pentru victimizareaa de 2 lei ce o faceti...
 10. Chosen

  Macro Recorder

  Se blocase "sotia lui" putin in safe zone... in coltisor acolo...si a gresit drumul cum a invatat-o moise.
 11. Chosen

  Summoner

  Dmg si def este ok momentan ..se poate reverifica dupa ce se rezolva cele mai sus...este posibil infuentat de berseker si darkness ...(Weakness si Innovation)...sa nu se creeze un 1 hit caracter ... sau sa nu poate fi omorat.
 12. Chosen

  Summoner

  Eu spun ca nu merge pe ce am vrea noi ...si la ce caractere... toti putem spune vrute si nevrute ..cum credem de cuvinta ca este mai bine pt caracterul nostru...Decizia este a ta.. noi am venit cu o idee..cum vedem noi caracterul... Parerea mea este sa se aplice la toata caracterele debufele...momentan este 0..nu stiu ce ai tu setat acolo ..dar el in joc este 0.. Sa revin la cat credem noi ca ar fi ok ? 80 % (just a joke) sa fie si el util ..nu doar de poze... Cum spune si morfeu mai sus ...daca tot ai facut in web shop posibilitatea de a face un set fara reflect pe summoner ..hai sa punem si in aplicare caracterul ..cum trebuie sa fie.. berseker cu valorile aferente si darkness la fel ... + inplicit adaugarea de + bonus dmg de la elementul de pentagrama pe skill`ul respectiv+ sleep ... daca tot jucam summoner... Multumesc
 13. Are si la peny .. am vazut azi :))))
 14. Buna seara ...dragi colegi ! De astazi a intrat in oferta la Lidl mouse,tastatura,casti, etc in oferta... Cu sprijinul companiei lidl romania ...prin campania "ajuta un "noob" sa aibe si el " se ofera spre cumparare un mouse gaming si o tastatura ..doar la pretul de ....ANTENTIE !!! doar 69.99 de lei Dragi colegi de mu ... spor la cumparaturi !! Multumim...(colegi cu mouse gaming )
 15. Nu si daca o sa se rezolve si gc.. nu o sa ramana asa gc.. e ceva de moment
×
×
 • Create New...