Jump to content

SirPounce

Member
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

SirPounce last won the day on February 19

SirPounce had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

About SirPounce

 • Rank
  Stranger
 • Birthday March 21

Recent Profile Visitors

553 profile views
 1. Citeste tot regulamentul, nu doar ce iti convine tie. Sau daca limba engleza este o problema, da-i un translate in lb romana. Seara faina
 2. Rule violated: Fault language Details (explain): Fault language and accusations without evidence Print Screens/Video/Other proof: https://imgur.com/a/VsRtL4P
 3. dar daca tot spuneti (fara dovezi evident) ca a avut hack de pe cand era in divinity, nu trebuia sa fie cs-ul la voi pana a plecat din guild? nici pe atunci nu aveati cs-ul, cat de slabani sa si fiti sa aveti om cu hack in guild si sa nu fiti in stare sa castigati vreun cs? sau din sez 8 "nu ati vrut sa luati cs-ul"?
 4. bine bai batranule, dar acest post nu a fost facut pt a se scoate banul ci pt a ne lamuri MeTa de motivul pt care s-a dat ban.
 5. Si tu la fel ca si Dory, repeti aceeasi replica de 6 ori ca poate rade cineva la ea pana la urma si te bagi in seama ca o musca. A aparut si Neoo cu mesaje mai anagramate ca si tine. Isi mai si da singur like la post-uri. Mari barbati.
 6. Extasy, cand te voi intreba pe tine ceva, te voi anunta. Mersi
 7. Bonjour, Asteptam un raspuns la post-ul lui Swipe si am observat ca a fost inchis. Foarte ciudat, imo... Cu siguranta sunt mai multe persoane care doresc solutionarea acelei probleme si un raspuns clar din partea ta, MeTa. Astept lamuriri, ty! PS: daca nu se stie la ce post ma refer:
 8. in continuare ma intreb ce legatura are "propunerea ta a la xulica" cu acest thread? mai intreb o data, scrieti intentionat in halul asta sau chiar atat e limita?
 9. @Santy, Cred ca doreste sa nu se mai dea PK pe cei mici sau in hartile de low level, doar ca nu are niciun sens postul lui atunci, pt ca exista 2 servere non PK tocmai pt acest lucru. De ce ai limita singurul server de PK cand exista Gold si Ice? Si ce legatura are asta cu subiectul acestui thread?
 10. dar voi intentionat scrieti asa sau pur si simplu nu stiti gramatica limbii romane? din cauza asta nu puteti fi coerenti in idei, oare?
 11. Warn pt ce? Am fost la subiect cu ceea ce am spus, majoritatea din guild-ul lor au nevoie sa-si faca rost de niste cohones. Warn ar trebui sa primeasca ei pt ca nu respecta regulamentul "fault language" si tot posteaza in continuare fiecare prostioara ca poate, poate se primeste ban. Ea singura se lauda ca e regina toxicitatii, dar vad ca in afara sa zica "da" la sfarsitul propozitiilor si sa se repete pana se satura si cei din guild-ul ei de ea, e pussy rau de tot. Chestiile pt care se simt ei jigniti sunt stupide ca si ei, au ramas blocati in anul 2014. Deci grow a pair Junn and Co., da?
 12. aaaah eu credeam ca din guild-ul vostru doar laura se repeta la infinit ca o moara stricata, my bad. acum am vazut si ca ti-ai dat like la propriul post, stii ce se spune despre cei care fac asta, nu? you guys are such a karen
×
×
 • Create New...