Jump to content

Santy

Member
 • Content Count

  96
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Santy last won the day on April 30

Santy had the most liked content!

Community Reputation

20 Excellent

About Santy

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Uneori nu ma mai mira anumite chestii pe care le debitati , intelegeam inainte cand iti puteai da toate bufele in safe zone Arca . Mai bine aduceai aminte de faptul cand mori si inca mai ai Bleeding sau Ice pe tine de la pentagrame cand te respawnezi in safe zone . Uneori nici daca dai switch server nu iti dispare . Ori faptul ca poti muri de doua ori in aceeasi secunda de doua caractere diferite . Iar la partea cu Trade ai luat-o razna rau daca iti imaginezi ca eu o sa fac trade cu oricine altcineva in afara de mine cand vine vorba de anumite iteme , fie cealalta persoana de incredere si cunocuta . Oricum Teba e un loc mai special ca si server MU la ce reguli sunt sau ce setari sunt la momentul actual , pentru orice player nou venit de pe oricare alt server de MU o sa stea pana cand o sa vada ca lipsesc anumite x y lucruri si o plece cu o parere proasta despre server .
 2. Putem sa revenim cumva la vechiul anunt cand dadeai X la fereastra jocului ? Acum daca dai X din greseala iti iese automat din joc fara nici un warn sau ceva , inainte era macar un Yes sau No . Mersi anticipat , o zi buna .
 3. Parerea voastra sincer nu ma misca cat de putin , va rog abtineti-va va rog , inca o data rog pe MeTa sa inchida acest topic ca toti bagatori de seama s-au activat . Your welcome my good sir !
 4. Si voi tot spuneti de Moise ca posteaza prea mult si ca ii prea sensibil cu ce posteaza , putem spune in situatia data acelasi lucru . P.S. Va asteptam la Arca / CS , in caz ca ati uitat intrarea in castel sau LorenDepp intrebati un admin ori cautati pe Youtube .
 5. Normal ca vrea Divinity sa continue eventul , ca doar se poate sta afk cu offlevel pe toata harta din Lorenica/Fire fara sa poti da PK .
 6. Dar mana shield nu se activeaza nici pe SM , atunci pe ce alt caracter sa mearga ? Pe MG? Pe langa asta zilele trecute cu bufe sau fara bufe aveam pe toate caracterele Dmg ABS de 91% , acum am 86% , nici acum si nici atunci cand imi dadeam MS(mana sh) nu crestea cu absolut nimic , nici macar pe SM repet. Si modul asta ironic de a vorbi ca vreau abs. de 100% poti sa ti-l pastrezi , eu nu am cerut asa ceva , doar iti zic ce am observat si ce am scris mai sus.
 7. Pe acest server sunt doar caractere pentru cei care joaca BK , DL si GC , restul caracterelor sunt de umplutura , SM are mana shield degeaba ca nu ii activ , bufele de elf se buguiesc uneori ca le ai degeaba pe tine ca nu is active defapt , rf varza , gl deasemenea , rune wiz nici nu mai pomenesc .
 8. Ar fi ceva frumos , dar avand in vedere ca nici dupa atata timp de la introducerea sezonului 16 inca nu avem un shop facut , ori o revizuire a preturilor la bufe / Moss s.a.m.d. o sa vedem asa ceva aplicat , vorba romanului : Cand o avea plopul pere si rachita micsunele ! Se vede clar ca interesul de a mari sansele de supravietuire ale serverului sunt destul de scazute. Oricum sa nu uitam
 9. Ahh da, sa nu uit .... totusi ce s-a intamplat cu Mana Shield de la SM ? intreb pentru un prieten . Era singurul lucru cel mai important de la SM si s-a reusit cumva sa se strice absolut complet . De damage-ul radical scazut nu ma supar asa tare , dar de Mana Shield care ii egal cu 0% acuma am nevoie de o explicatie totusi.
 10. Totusi un mic update ... sau reminder in caz ca s-a uitat , pentru ca preturile sunt la fel .... Nu multumesc anticipat pentru ca suntem deja dusi cu zaharelul ca v-a fi gata X si Y chestii si suntem in aceeasi situatie inca. Pana atunci ... sa nu uitam , "chiar daca m-am lasat omorat" !! True hero , bless his little heart!
 11. Sfat , incearca sa stai mereu la “farmat” pe pod/camera din BC dupa ce s-a luat arma , sa nu stai afk in safe pana la minutul 5 ( cand se poate inchide) .
 12. Locul 1 durata aripii Power e de 2 saptamanii , nu mai e pe o luna cum era inainte , iar pentru locul 2 e de doar 7 zile , adica frectie la picior de lemn . Se merita mai mult sa iei un loc 3 sau 4 decat locul 1 sau 2 , pentru ca aripile alea in Gremory oricum au termen de valabilitate destul de scurt .
 13. Mie de exemplu in ziua cand s-a intamplat incidentul cu serverele imi expira goldul pe un cont , iar la un alt cont expira 2-3 zile mai tarziu , acum am gold pana prin 17 respectiv 20 aprilie pe celalat cont.
×
×
 • Create New...