Jump to content

Santy

Member
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Santy last won the day on November 10 2020

Santy had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

About Santy

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Aparent acest bug s-ar putea sa il aiba mai multa lume , cum ar trebui procedat ?
 2. Bun. Ai incercat tu sau doar vrei sa dea omul D pe degeaba? Pentru ca ala de reset nu face decat sa iti ia pctle. Butonul de Unstuck nu merge momentan , aparent.
 3. Sunt probleme cu experienta pentru Master level , nu fac deloc level . Iau experienta de pe mobii dar de crescut nimic . Jos in bara de XP apare de exemplu 39808777 / -89878765900123)73.
 4. Master , majestic tot e full , nu am avut nici o problema pana acuma . Aparent si-a revenit dupa ce am dat select server , dar aveam inainte de asta range 6 , acum au revenit la 8 respectiv 9 range .
 5. Aparent acuma si-a revenit la range-ul normal de 8(wind soul) si 9(fireburst) , dar azi dimineata la Darkness aveam ambele skilluri cu range 6 . Caracterul era Dunedain .
 6. Buna ziua. Au fost facute modificari la range de la skillurile Wind Soul si Fire Burst ? Din cate stiu aveau un range mai mare decat arata acuma.
 7. Dunedain si DarkMatter , intre ora 10 si 15 .
 8. Buna ziua Am mai patit sa iau d/c din cauza faptului ca am dat move fara sa opresc helper-ul , astepti 2 min sau incerci de mai multe ori si poti apoi sa reintri . Dar sa intre si nebunia asta noua de "antihack" .... mai las-o incolo de treaba. Nu stiu ce ar trebui sa detecteze acest program dar daca se "comporta" in asa fel si cand iei d/c din cauza unui bug de la server...... ii grav .
 9. Vreau sa vad exact unde am scris eu acele cuvinte : care se respecta si au putere si curaj. Da-mi exact locatia unde am scris eu asta.
 10. Te rog frumos sa dai edit la ce ai scris , l-am transcris in google translate si mi-a dat error , o zis language not found.
 11. Propunerea era ca in season 16 sa fie un nou inceput pentru toti si sa incepem sa cerem cu toti din partea serverului anumite rewarduri in game pentru timpul si resursele consumate la eventuri de asemenea fel. Am rupt eventul pentru pumpkin , spookie tocmai pentru ca rewardurile s-au meritat , acelasi lucru propunem si acuma pentru season 16 , dar sa fie in avantajul tuturor celor care vor sa participe activ la CS ori Arca. Nu trebuie sa fi ironic cand spui sa pice mai multi kunduni in LoT , pentru ca stii foarte bine ce drop exista acolo.
 12. Era si aceea ca si restul o idee , nu trebuie luat totul literalmente , de aceea suntem aici sa facem season 16 cat mai avantajos tuturor care isi aloca timpul si resursele acestui server, sa nu fim la mila serverului si sa incepem sa primim si noi (cand ma refer la noi ma refer la toti cei care au avut, au si vor avea cont pe acest server) ceva in schimb pentru simplu fapt ca am ales acest server si vrem sa jucam in continuare probabil pe acest server.
 13. Te cam contrazici , doar prin simplu exemplu care l-ai dat din trecut cu acele 3-4 luni de non-combat aduci un plus propuneri mele, tocmai de aceea am cerut o schimbare pentru season 16 , sa lasam non combat la o parte si sa premiem intr-un mod cat mai ok orice alianta/guild care ar participa la un asemenea event. Problema generala e ca foarte greu poti schimba gandirea liniara a multor oamenii de pe acest server pentru ca ei inca traiesc in trecut si fapte din trecut. Repet , propunerea e in folosul tuturor atata timp cat face jocul si timpul alocat jocului sa fie mai interesant , fara a fi impuse niste regului stricte ci dimpotriva , sa fim recompensati (oricare alianta/guild) pentru faptul ca jucam si suntem activi pe acest server. Daca tu zici ca KhaosS traieste acest joc (adica participare activa la Arca si CS) , ce inseamna play for fun? Prestige si cateva lupte in Lore Ring? Cam plictisitor daca ma intrebi pe mine
×
×
 • Create New...