Jump to content

Santy

Member
 • Content Count

  81
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Santy last won the day on November 10 2020

Santy had the most liked content!

Community Reputation

14 Good

About Santy

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Locul 1 durata aripii Power e de 2 saptamanii , nu mai e pe o luna cum era inainte , iar pentru locul 2 e de doar 7 zile , adica frectie la picior de lemn . Se merita mai mult sa iei un loc 3 sau 4 decat locul 1 sau 2 , pentru ca aripile alea in Gremory oricum au termen de valabilitate destul de scurt .
 2. Mie de exemplu in ziua cand s-a intamplat incidentul cu serverele imi expira goldul pe un cont , iar la un alt cont expira 2-3 zile mai tarziu , acum am gold pana prin 17 respectiv 20 aprilie pe celalat cont.
 3. Doar atat arata cand vrei sa dai GR , apoi un pop up ca ai dat GR si voie buna. Inainte iti arata tot , bonusuri si alte cele. Nu stii daca ai bonus de la GR care le-ai mai dat , ori de la altceva , nu ai nici o alta informatie.
 4. MeTa intreba si de benefits la GR (GM) , la partea cu XP a raspuns deja ce vrea sa introduca in urmatorul/urmatoarele update-uri.
 5. Am dat eu acuma un GR si nu iti arata cat reward vei primi daca apesi pe Grand Reset . Eu , cu Gold , buffe de Arca si in G principal din KhaosS am primit in jur de 15 k de diamond. O sa atasez mai tarziu doua print screen , momentan nu pot atasa nici o imagine.
 6. Ideea principala e ca momentan serverul se simte ca si cum ar fi de x500 nu xp 5000 . Nu se merita de nici o culoare sa iti cumperi bufe de XP doar daca faci ML full 1300 , atat. Rewardul e prea mic la un GR , indiferent ca esti membru gold sau normal , costul unor iteme/consumabile (inclusiv bufe de PvP , elite , samd) nu se pot acoperi sub nici o forma din rr/gr reward la cum se prezinta formatul acesta de XP . Bugul vizual ce era scris la ultimul sau penultimul update inca e acolo , in casuta cu valorile de XP din stanga jos , nu stiu daca afecteaza cu ceva dar valorile scrise sunt inca de ordinul zecilor de mii si a sutelor de mii cand iti iei bufe de xp si master. In orice caz , momentan sa stai o zi incontinuu (poate chiar 2 zile fara bufe de xp ) , 24/24 , la calculator sa dai un amarat de GR cu reward asa mic nu se merita . Ar mai fi o idee de exchange a ruud pentru diamonds . Trebuie neaparat introdus shopul cu pentagrame si errtele , ringuri , samd. Momentan situatia serverului e mai proasta decat la sfarsitul sezonului 15 , cu preturi de xshop enorme , PvP schimbat de pe o zi pe alta , distrugerea completa a SM-ului prin anularea MS -ului , Dopple Ganger buguit fara posibilitatea de a da uneori dmg in mobii si lipsa de pvp de la sfarsitul eventului cand intra 2 party in event , ridicarea CD-ului la /post ca sa evitam spam si alte chestii care nu merita mentionate , rewarduri revizuite si chiar adaugate la anumiti Bossi , de exemplu : Selupan dropeaza doar iteme excelent fara sa iti dea 1 diamond ori ruud , Darkness iti dropeaza ori 3 iteme excelent( 70-80% din cazuri) ori ruud si lista aici poate continua pentru ca majoritatea bossilor nu dropeaza ceva ce ar putea fi folosit in-game , Kundun Boss pe Ice si Gold mereu ocupat de playeri care lasa AFK ori offlevel pentru rewardul de 2000 de diamonds . Momentan serverul e foarte anost fara posibilitatea de RR/GR , fara shop pe site pentru cele mentionate mai sus , pentru cineva care ar veni acuma prima oara pe acest server ar pleca dupa primele 3-4 ore de joc , eu cu siguranta nu as sta pe un server unde nu as putea sa imi cumpar ingame ori de pe site orice item/buff/wing/penta care sa il aiba si alt player mai vechi de pe server.
 7. Oricat de frustrat ar fi cineva , pastreaza un limbaj adecvat , asa cum voi ii ziceti la Moise > Muise , asa ai patit si tu aici doar ca nu asa porcos . Repet ce ziceam si pe /post , ii server Fire , daca te risti sa stai afk ii problema ta nu te supara ca un bebelus , Own it dude!
 8. Am inteles , de acum incolo cand ma provoaca cineva il fac handicapat , ii iau si mortii in pwla cum o scris el si scap fara ban . Baietii si fete , daca va provoaca cineva injurati linistit ca nu patiti nimic . Felicitari !
 9. Santy

  Bug SH Staff

  Am postat si eu ceva asemanator din data de 24 ianuarie si nici acuma nu s-a rezolvat aceasta problema. In consecinta am pus toate armele cu acest bug pe doua caractere SayMyName si Avenger.
 10. Aparent acest bug s-ar putea sa il aiba mai multa lume , cum ar trebui procedat ?
 11. Bun. Ai incercat tu sau doar vrei sa dea omul D pe degeaba? Pentru ca ala de reset nu face decat sa iti ia pctle. Butonul de Unstuck nu merge momentan , aparent.
 12. Sunt probleme cu experienta pentru Master level , nu fac deloc level . Iau experienta de pe mobii dar de crescut nimic . Jos in bara de XP apare de exemplu 39808777 / -89878765900123)73.
 13. Master , majestic tot e full , nu am avut nici o problema pana acuma . Aparent si-a revenit dupa ce am dat select server , dar aveam inainte de asta range 6 , acum au revenit la 8 respectiv 9 range .
 14. Aparent acuma si-a revenit la range-ul normal de 8(wind soul) si 9(fireburst) , dar azi dimineata la Darkness aveam ambele skilluri cu range 6 . Caracterul era Dunedain .
×
×
 • Create New...