Jump to content

Santy

Member
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Santy last won the day on June 4

Santy had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Santy

  Gens bug?

  Din cate vad toate nelamuririle mi-au fost raspunse, un T/C ar fi apreciat si multumesc frumos din nou de lamuriri. O zi buna tuturor.
 2. Santy

  Gens bug?

  Deobicei rewardurile mari intra acolo si presupuneam ca le activezi cand vrei , my bad , multumesc de explicatie acuma stiu. Dar tactica ramane la fel de ati schimba gensul dupa ce e gata eventul gens la sfarsitul lunii si sa reintri in gens D cu aripa reward facut cand aveai gens V. Multumesc frumos din nou de explicatie totusi ๐Ÿ˜„ .
 3. Santy

  Gens bug?

  Ca sa nu mai aduc aminte tactica de ati trece la inceput de luna un anumit caracter de la gens D la gens V (pentru ca suntem mai putini) ca sa ia un reward cat mai mare (aripa adica ๐Ÿ˜„ ) pentru ca la sfarsitul lunii cand ii apare in inventory-ul de la xshop sa si-o activeze cand vrea sau pe alt caracter care desigur va fi in gens D dupa ce se termina luna si si-a luat rewardul.
 4. Santy

  Gens bug?

  Ca sa nu mai zic ca questul celor din D se face mult mai repede ca si cel din V pentru ca sunt mai multi mobii Burning ca si Ruthless.
 5. Santy

  Gens bug?

  Si poti lua linistit punctele si rewardul de la ambele.
 6. Santy

  Gens bug?

  Nu am stiut ca se poate lua doua questuri la gens pana nu am vazut pe un anumit player cu gens diferit ca se apropie si de gensul opus lui. Intr-un cuvant chiar daca ai gens V poti lua si questul de la gens D , adica dublu gens points intr-o tura lucru care nu m-i se pare foarte ok, dar daca asa e sezonul we accept it .
 7. Santy

  Bingo error.

  Dupa ce selectez AutoFill si cutia , am Bingo automat , nu vad sa fie o problema foarte mare doar ca in afara de screenshoturile astea in care am bingo exact pe aceeasi linie la fiecare noua incercare. Din cate imi aduc aminte a fost un update in legatura cu auto bingo in urma cu ceva vreme(14 aprilie ).
 8. Prin ce ai scris mi-ai dat confirmarea finala a caracterului tau. Multumesc.
 9. Doar atrageam atentia la faptul ca nick-ul tau tau se completeaza perfect cu caracterul tau ca si persoana prin faptul ca te bagi peste altii playeri pe spot in arena Gold doar pentru ca poti.Vad ca inca ai flashback din timpul comunismului si crezi ca toata lumea ii militian si securist de ma crezi justitiar. Ii vorba mai mult de cum reactionezi cand cineva "intra pe spotul tau" desi era acolo inaintea ta, imi pare rau ca nu fac ss la fiecare rr(sarcasm) pe care il dau sa am dovezi in acest sens .
 10. Atata poate acest Hitler, care tot nu pot sa imi dau seama cum a fost lasat cu un asemenea nume pe server, dar macar i se potriveste cu caracterul la cum se comporta. P.S. Nu ii frumos sa intri peste alt player pe spot cand el deja era acolo, mai ales pe gold Arena.
 11. A trecut mai bine de o saptamana de la ultimul event? Ce se intampla? Cand ne putem astepta la eventuri mari si mici? Multumesc๐Ÿค—!
 12. Azi am vrut sa incep sa dau reseturi cu elful respectiv din nou si am patit la fel ca inainte . Un lucru am observat e ca daca merg la spoturile din tarcurile de BK patesc acest lucru din cauza ca omor mobii prea repede si cred ca in acel moment apare acel bug, am incercat apoi reseturi in tarcurile normale si nu vad inca sa intampin vreo problema.
 13. Am jucat aseara si acuma dimineata cu elful si nu am mai intampinat vreo problema. Multumesc frumos de ajutor. ๐Ÿ˜„
×
×
 • Create New...