Jump to content

Santy

Member
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Santy last won the day on June 4

Santy had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Santy

 • Rank
  Stranger

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Santy

  [EVENT]Guess the Mob!

  IGN: SantiagO Answer: Iron Wheel Location : Tarkan
 2. Santy

  [EVENT]Name The Item!

  IGN: SantiagO Item: Chaos Dragon Axe
 3. Actor Name : Johnny Depp IGN: SantiagO
 4. IGN: SantiagO Logo: KFC Kentucky Fried Chicken
 5. P.S. Luati in vedere cum ar fi fost eventul de la Daily Resets fara locul 2 si 3 , ori diferentierea dintre Gold resets si normale , ori chiar si la gens sau oricare event normal. Intodeauna se merita un locul 2 si 3 ca sa motivezi playeri , atata timp cat nu avantajeaza intr-o proportie prea mare diferenta de reward intre locurile 1 2 3 .
 6. Nu cred ca ati inteles foarte bine propunerea lui, chiar daca ar fi doar o guilda sa faca prestige tot ar fi mai bine un reward pentru 3 guilde cum a propus el, nu dezavantajeaza pe nimeni daca sunt 3 rewarduri oricate guilde ar fi ele sa traga la un asemenea event. Ceea ce vrea el si cred ca vrem toti e sa fie cat mai multa lume activa si efectiv prezenta pe server, nu afk si cu ceasul pus pe alarma cand mai apare vreun Boss Event. Eu sunt de acord cu propunerea lui Stranger. +1
 7. Santy

  Gens bug?

  Din cate vad toate nelamuririle mi-au fost raspunse, un T/C ar fi apreciat si multumesc frumos din nou de lamuriri. O zi buna tuturor.
 8. Santy

  Gens bug?

  Deobicei rewardurile mari intra acolo si presupuneam ca le activezi cand vrei , my bad , multumesc de explicatie acuma stiu. Dar tactica ramane la fel de ati schimba gensul dupa ce e gata eventul gens la sfarsitul lunii si sa reintri in gens D cu aripa reward facut cand aveai gens V. Multumesc frumos din nou de explicatie totusi .
 9. Santy

  Gens bug?

  Ca sa nu mai aduc aminte tactica de ati trece la inceput de luna un anumit caracter de la gens D la gens V (pentru ca suntem mai putini) ca sa ia un reward cat mai mare (aripa adica ) pentru ca la sfarsitul lunii cand ii apare in inventory-ul de la xshop sa si-o activeze cand vrea sau pe alt caracter care desigur va fi in gens D dupa ce se termina luna si si-a luat rewardul.
 10. Santy

  Gens bug?

  Ca sa nu mai zic ca questul celor din D se face mult mai repede ca si cel din V pentru ca sunt mai multi mobii Burning ca si Ruthless.
 11. Santy

  Gens bug?

  Si poti lua linistit punctele si rewardul de la ambele.
 12. Santy

  Gens bug?

  Nu am stiut ca se poate lua doua questuri la gens pana nu am vazut pe un anumit player cu gens diferit ca se apropie si de gensul opus lui. Intr-un cuvant chiar daca ai gens V poti lua si questul de la gens D , adica dublu gens points intr-o tura lucru care nu m-i se pare foarte ok, dar daca asa e sezonul we accept it .
 13. Santy

  Bingo error.

  Dupa ce selectez AutoFill si cutia , am Bingo automat , nu vad sa fie o problema foarte mare doar ca in afara de screenshoturile astea in care am bingo exact pe aceeasi linie la fiecare noua incercare. Din cate imi aduc aminte a fost un update in legatura cu auto bingo in urma cu ceva vreme(14 aprilie ).
×
×
 • Create New...