Jump to content

Blicksem

Member
 • Content Count

  94
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Blicksem last won the day on September 6 2022

Blicksem had the most liked content!

Community Reputation

19 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut. Dupa cum scrie si in titlul topic-ului, este un bug la buff-ul de attack la elfa. Atunci cand il dai pe tine sau pe oricine altcineva, nu schimba absolut nimic la attack power. Va rog sa verificati.
 2. Daca se face un sezon mai vechi gen s6 si un exp de 500x sa ma treceti pe lista!!!
 3. Daca tot iti place sa asculti muzica macar asculta ceva frumos nu cacatul ala de Rapo-Manele! :))) www.youtube.com/watch?v=TTyhx06o3gI
 4. O sa ajungeti la balaceanca de destepti ce sunteti 😄
 5. Sănătate și nervi de otel cu nebunii ăștia
 6. Pro. Sa fie introduse cu optiunile identice Conqueror
 7. Din punctul meu de vedere trebuie sa existe pe server un singur killer care sa depinda de buff-urile celorlalte caractere. De exemlu elfa, GL-ul, SM-ul, RW sunt cam inutile in momentul de fata atat la pvp cat si la buff-uri. Daca s-ar mari valorile buff-urilor acestor caractere sunt sigur ca ar fi introduse in party-uri din moment ce buff-urile lor sunt esentiale pentru un killer (oricare ar fi el). Ar mai fi frumos sa se faca un server paralel cu acesta cu tot ce trebuie in lorencia-shop unde sa se faca teste atat noi playerii cat si MeTa. Doar ca aici mai intervine si modul de utilizare al acestui server de catre playeri, testarea pvp-ului sau gasirea bugurilor ca ulterior sa fie folosite pe serverul normal??
 8. Ok multumesc. Poti modifica sa ramana party-ul te rog?
 9. Salut. Am observat ca daca sunt in party cu cineva si dau /reset, dupa ce apar in lorencia nu mai sunt in party cu persoana respectiva. E vreun bug sau trebuie sa fac eu ceva anume?
 10. Blicksem

  Bug Ice Elfa

  Salut. Sunt momente in care atunci cand elfa da ice la un caracter, acel caracter ramane in ice chiar daca elfa nu-l mai ataca cu ice. Te rog sa verifici.
 11. Din pacate serverul are niste probleme grave. Unele caractere au devenit bataie de joc. Elfa are max attack sped 275, slayerul moare din reflect-ul de la bk, sm-ul nu mai este bun nici macar de mana shield si lista este lunga. Inainte de a face modificari la sistemul de GR, RR eu zic sa pui la punct treaba cu caracterele. Sunt playeri ca stiu sa joace doar un anumit caracter care din pacate este praf la toate capitolele. Te rog pe tine Meta cat si pe restul playerilor de pe acest server sa insistati pe aceasta problema, nu pe GR, RR sau mai stiu eu ce eventuri!!!! Hai noroc!!
×
×
 • Create New...