Jump to content

Killu

Member
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral
 1. Nu ar fi rau o lista cu droplist si cu locatiile bossilor pe MAP , sunt destui de multi care au facut pauza anii de zile si le vine peste mana toate sezoanele astea noi .. ar fi ok daca ai face un droplist si pe map locatia bossilor si sa mai pui la droplist treaba asta cu ruud din bossi ... multumesc
 2. Nickname : Killu RB Leipzig - Manchester City 0-2
 3. Killu

  [Event] Puzzle Pieces 8

  In Game Name: Killu Puzzle Solved:1 Time : 38:52
 4. Nickname : Killu Liverpool - Real Madrid 3 - 2
 5. Cel mai indicat si cel mai ok ar fi ca tu sa decizi .. daca wings perm nu este o optiune atunci ce crezi tu ca ar fi ok ca noi sa tragem o luna la gens si pentru ce!
 6. In cazul asta , offtopic , nu ma mai intereseaza . Voi sta afk in lorencia ca toti ceilalti 🙂
 7. Si a ramas in pom .. daca nimeni nu spune nimic , inseamna ca nimic nu se va schimba @MeTa ?!
 8. Tu vorbesti in necunostinta de cauza..nu ai nici-o treaba cu jocul...ai facut tu toate astea si ai strans diamante? sau tu doar stai sa incurci lumea pe sv ?
 9. Tie iti convine , probabil ai aripa perm si nu participi , deci nu te intereseaza , Eventul tine o luna , care e farmecul ? in fiecare luna sa se schimbe reward atunci .. o luna sa fie aripa perm , porma altceva .. si tot asa ..
 10. Avand in vedere ca tine o luna eventul , fiecare are sansa lui atata timp cat isi da interesul si face gens . Propunerea mea e ceva permanent , aripa , un ice dragon . Pana acum erau permanente , de ce nu ar fi si acum asa ? jocul este destul de avansat si e nevoie de un event pt care sa lumea sa fie activa . macar asa Cum alti au profitat de pe urma la event de ce sa nu profite si cei noi veniti pe sv ?!
 11. Killu

  BUG +- 1 Blue Eye Bow

  Da si eu am aceasi problema + altele care le-am mentionat lui @MeTa pe discord . speram ca pot ajunge si eu la arca cu contul in regula ..
 12. Mda..pacat ca am pierdut timpul .. am crezut ca sunt permanente dar acum ca aud ca sunt doar 2 sapt...bataie de joc nu altceva .
 13. Killu

  Bug repair

  Nu merg reparate multe lucruri .. wings lvl4 din xshop , earning , neckless ...si probabil mai sunt si altele care inca nu le-am identificat .
×
×
 • Create New...