Jump to content

OneLov3

Member
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About OneLov3

 • Rank
  Stranger

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Îngere, ușor să nu ț-i se rupă penele, nebunuleeeee
 2. Băi Moise, de când ai devenit tu mare jucător pe server-ul ăsta? De când ți-ai luat tigăi în cap de la Bodyguard-ul tău, Lorena? Ai uitat sărăcie când ne chemai la bătaie, când îți rupea Khaos-ul găoaza, și când veneam noi, tu fugeai? Așa faci și acum! Și de ce trebuie să vină Meta să joace cu noi, crezi că el altă treabă nu are? Jucătorul pui pește, jucătorul nimănui, ai fost, vei fi, și vei rămâne un PUPINCURIST!!! Și încă ceva, să ne iei ciocanul în gură, atât mie, cât și guildei Divinity!!!
 3. Tocmai voi v-ați găsit să comentați?
 4. Hristos a Înviat. Vă urez un Paște Fericit alături de cei dragi vouă, și liniște sufletească
 5. @mikiboss15 da, ești un neica-nimeni, care faci PK doar pe caractere AFK, atât ești bun!!! Pupincuristu' lui Costică!!!
 6. Domnule Costică, cel care le știe, și le face pe toate, dar chiar trebuie să facem lvl pe un anumit server? Chiar trebuie să ne fie frică făcând lvl, că vine un neica-nimeni să dea PK? Așa ți-ai dresat slugile din regat? Dai cu biciul în ei, dacă nu își fac norma pe zi de PK? Întreb pentru un prieten !
 7. OneLov3

  Bug cs

  Salutare! Sa nu uităm și de ICE-ul de la elf... Aceeași chestie, și la Arca și CS, când primeam ICE de la ELF, am stat chiar și 5 minute, și nu dispărea, chiar dacă m-am lăsat omorât... A trebuit să dau sw, ca să dispară! Și nu doar mie m-i s-a întâmplat chestia asta, ci mai multor persoane.
 8. Totul până la acuzații la adresa familiei... Vei sta în carantină 7 zile
 9. Părerea mea, trebuia dat drumu la web-shop, de când ai deschis S16...
 10. A intervenit marele bătăuș, Kybak, care se folosește de toate bug-urile :)))
 11. Nu știe decât să facă PK pe caractere AFK... În rest la bătaie 1vs1,începe să plângă, că suntem bufati... Atât știe...ahhh,și să facă Ban-Hunt
 12. Pai m0ise bate si el doar caracterele care sunt AFK pe spoturi,la farm ... In rest,daca esti in ring,sta numai pe jos ... Jucator si asta a lu` m0ise :))
 13. PRO , si sa nu mai mearga nici macro pe BK,sa mai dea baietii cate 2-3 combo pe secunda ... Aia nu-s jucatori
×
×
 • Create New...