Jump to content

Hayabusa

TebaMU Commander
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Hayabusa last won the day on September 20 2020

Hayabusa had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

About Hayabusa

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Daca s-ar aplica si regulamentul ar fi excelent If we detect macro softwares or similar applications/scripts/mouse or keyboard, you will be suspended for the first time 7 days. Punishment: Permanent restriction to server and account "
 2. Se pare ca filmarea e facuta sa arate la altii cum sa seteze hackul,rusinica Nightmare,ar trebui analizate filmările primite ,nu degeaba se plâng toti ca Nightmare are hack . Vrem să jucam de fun nu cu codati
 3. Vin si eu cu cateva propuneri In momentul in care nu se prezinta nimeni la cs ,Castel Siege sa treaca automat owner Guild Admin, Neprezentarea sa fie considerata ca protest contra programele si bugurile folosite la arca si cs Ce tine de cs sa beneficiezi doar pe harta de cs (adica doar lotul) Sa se scoata din sistemul prestige punctele care sunt atribuite guildelor care participa la arca si cs sunt o gramada de guilde mici care vor sa se ridice si nu pot faca asta Sa se scoata taxa owner cs (bai fratilor ce capat de tara e Castel Siege asta )doua ore care le pierzi intro zi de duminica in care trebuie sa fi cu familia Bufele care se obtin la Arca sa nu fie valabile la cs Si apoi vom fi de acord sa ii dam 15 milioane lui Costica care a cam saracit dand diamante si conturi unor jucatori de pe alte servere doar pentru arca si cs In plus celor care fac scandal pe forum /server cum au fost zilele trecute sa li se interzica accesul pe serv definitiv
 4. https://ibb.co/ZfCq29Q
 5. Hayabusa

  BellaDonna

  +1 Costi ,in plus trebuie sa inveti unde sa pui cursoru si sa bagi potiuni ,daca te uiti bine la amblele filme dmg care il dai e aproape dublu pe normal si return la fel .
 6. Ciudat rautate vad doar din partea voastra,ex:sunt unii de la voi (nu dau nume) cand ne vad la vanatoare de mobi ,da move pe harta unde sunt cei din Divinity sa le faca pk , fiecare are dreptu la o opinie .
 7. Cred ca am putrea fi de accord si cu mai multe locuri ,dar minimul playerilor din guilda care participa la prestige sa fie de minim 50 jucatori,nu sa ne trezim cu guilde satelit cu 6-10 jucatori cum este in momentul de fata.
 8. Din moment ce doua aliante trag la prestige un singur premiu este suficient
 9. Regulamentul este pentru toata lumea. https://postimg.cc/2VG9kpd9
×
×
 • Create New...