Jump to content

Almighty

Member
 • Content Count

  73
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Almighty last won the day on February 17 2021

Almighty had the most liked content!

Community Reputation

12 Good

About Almighty

 • Birthday September 4

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nickname : CoanaMare Manchester United - Barcelona 0-0
 2. Nickname : CoanaMare Lazio - Cfr Cluj 2-0
 3. Nickname : CoanaMare Borussia Dortmund - Chelsea 1-2
 4. Nickname: CoanaMare PSG - BAYERN 2-1
 5. Salutare! Pe ce considerente se dau premiile la vot, in conditiile in care exista egalitate de puncte intre participanti??? Ex: cazul meu - locurile 1, 2, 3 si 4 au 49 puncte, locul 5 are 46 puncte, locul 6 are 43 de puncte, locurile 7 si 8 au 38 de punte, locul 9 are 37 de puncte si locul 10 are 34 de puncte. Conform clasamentului am primit premiul aferent locului 8. Cum se decide cine ia premiul mai mare la egalitate de puncte?img.rtf
 6. Almighty

  CC Bug

  acest lucru s-a intamplat si la mine de mai multe ori, dar la final, cand se termina CC. Am dat de fiecare data sw ca sa pot continua sa joc
 7. Care sunt consecințele acestor discuții? Chiar nu se vede că de mult timp se duce o ceartă prin vorbe, iar faptele rămân aceleași!?! Terminați cu astfel de discuții interminabile și fără finalitate. Ești nemulțumit de ceva și ești convins că ai dreptate și nu poți face nimic în privința asta mai bine te lași de joc fără a te consuma mai mult decât merită. Că să folosești hack cod etc. trebuie să ai și împotriva cui. Vb de un svr privat de MU, și știți f bine că favoritisme vor fi întotdeauna. Ownerul trebuie sa întrețină cumva parcul nostru de distracții, e normal, cei ce îl ajută prin diferite metode vor avea întotdeauna de câștigat. Știți f bine aceste aspecte dar va place sa vă bălăcăriți.
 8. Povestea svr -lui: Pe tărâmul cel mai îndepărtat din univers se duceau lupte crâncene între mai multe popoare. În tot acest timp s au format mai multe alianțe pentru a obține mult râvnitul . La început, au reușit să cucerească acest tărâm cu bunătăți mai mulți bravi lideri de alianțe. După un timp, întunericul și-a făcut apariția pe aceste meleaguri. Cei mai slabi nu au reușit să îi reziste trecând de partea întunericului, trădând tot ce aveau ei mai drag. De această soartă cruntă nu a scăpat nici puternicul cavaler Nightmare, acesta, nu numai că a trădat frații, ci a făcut și un pact cu stăpânul întunericului. În schimbul sufletului său i au fost date puteri nelimitate. De atunci mulți ani la rând a fost sub stăpânirea și conducerea cavalerului întunecat. În nenumărate rânduri acesta a fost văzut când folosea magia neagră dar fiind înconjurat de sclavi și tradatori, nimeni nu a putut ajunge la el. De atunci și până în prezent oamenii au văzut nedreptățile dar le-a fost frică să facă ceva în privința asta, că puteau fi aspru pedepsiți. Legenda spune că stăpânul întunericului își va alege alt protejat și atunci domnia cavalerului întunecat se va încheia.
 9. BK = def & dmg marit SM = def and dmg scazut DL = dmg marit GL = def marit GC = dmg scazut
 10. Actor Name: Silverio Palacio IGN: Dahbo
 11. Vad ca va doriti foarte mult sa se schimbe ceva. Aveti castelul de cand sunt eu pe svr., nu stiu cat l ati avut si inainte. nu asta este ideea jocului? Sa detii CS? Va merge foarte bine! de unde nevoia asta de schimbare? Propunerile voastre denota faptul ca voi pierdeti timp pe svr asta si ca ati vrea sa nu mai jucati, dar in acelasi timp sa pastrati si castelul. Ati rupt eventul cu bostani iar timpul pierdut a fost rasplatit, asa este si cu timpul pierdut la castel, sau rasplata de a detine castelul nu este indestulatoare!?! Eu propun, daca imi dati voie, ca vad ca doar voi aveti dreptul la propuneri, sa pice mai multi kunduni in lot.
 12. Ce bine ar fi fost daca te ai fi putut strict rezuma la subiect. cine poate sa inteleaga ce am scris, desi nu este greu, va comenta pe subiect, cine nu...."Hotzul striga hotzul" atat mai am de adaugat.
 13. Nu poti schimba regulile in timpul jocului, cel putin nu ar fi corect. Nu te apuci de un joc daca nu ai timp. Nu ai timp azi, o sa ai maine. Pierzi azi, castigi maine. Din punctul meu de vedere aceasta modificare ar aduce un plus detinatorului, indiferent cine ar fi, i ar fi mult mai usor sa il pastreze, iar asa un lucru important trebuie sa poata fi pastrat prin munca indiferent de sacrificiile necesare. Nu poti sanctiona un guild pt ca nu a fost prezent la CS, e de datoria detinatorului sa il apere in orice conditii. Eu propun ca alianta detinatoare sa nu poata sa vada daca a inscris careva, dusmanii nu te anunta cand te ataca, este un joc de razboi nu de mers in vizite.
 14. Amok, pun pariu ca ti ai dat cu ruj inainte sa faci comenturile astea. Sper ca mai ai, ca sa mai dai si alte replici.
 15. Avem politicieni printre noi, e ca la vot.
×
×
 • Create New...