Jump to content

Almighty

Member
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Almighty

 1. Actor Name: Silverio Palacio IGN: Dahbo
 2. Vad ca va doriti foarte mult sa se schimbe ceva. Aveti castelul de cand sunt eu pe svr., nu stiu cat l ati avut si inainte. nu asta este ideea jocului? Sa detii CS? Va merge foarte bine! de unde nevoia asta de schimbare? Propunerile voastre denota faptul ca voi pierdeti timp pe svr asta si ca ati vrea sa nu mai jucati, dar in acelasi timp sa pastrati si castelul. Ati rupt eventul cu bostani iar timpul pierdut a fost rasplatit, asa este si cu timpul pierdut la castel, sau rasplata de a detine castelul nu este indestulatoare!?! Eu propun, daca imi dati voie, ca vad ca doar voi aveti dreptul la propuneri, sa pice mai multi kunduni in lot.
 3. Ce bine ar fi fost daca te ai fi putut strict rezuma la subiect. cine poate sa inteleaga ce am scris, desi nu este greu, va comenta pe subiect, cine nu...."Hotzul striga hotzul" atat mai am de adaugat.
 4. Nu poti schimba regulile in timpul jocului, cel putin nu ar fi corect. Nu te apuci de un joc daca nu ai timp. Nu ai timp azi, o sa ai maine. Pierzi azi, castigi maine. Din punctul meu de vedere aceasta modificare ar aduce un plus detinatorului, indiferent cine ar fi, i ar fi mult mai usor sa il pastreze, iar asa un lucru important trebuie sa poata fi pastrat prin munca indiferent de sacrificiile necesare. Nu poti sanctiona un guild pt ca nu a fost prezent la CS, e de datoria detinatorului sa il apere in orice conditii. Eu propun ca alianta detinatoare sa nu poata sa vada daca a inscris careva, dusmanii nu te anunta cand te ataca, este un joc de razboi nu de mers in vizite.
 5. Amok, pun pariu ca ti ai dat cu ruj inainte sa faci comenturile astea. Sper ca mai ai, ca sa mai dai si alte replici.
 6. Avem politicieni printre noi, e ca la vot.
 7. Va salut daragi colegi! Vin cu o propunere pentru forum. Consider ca este necesar ca la rubrica de plangeri sa nu se poata comenta de catre ceilalti. Se va posta plangerea iar adminul va da verdictul. Exista un regulament si nu este nevoie de parerea altora. Se poate face un topic cu propuneri pentru schimbarea regulamentului.
 8. IGN: Dahbo Movie: After We Collided
 9. Actor Name: Pierce Brosnan IGN: Dahbo
 10. IGN: Dahbo Logo Name: Discord
 11. IGN: Dahbo Answer: Venom Mist Set
 12. IGN: Dahbo Logo Name: Nike, Apple, Volkswagen, Facebook
 13. IGN: Dahbo Movie: Cape Fear
 14. IGN: Dahbo Answer: Gemstone
 15. IGN: Dahbo Actor Name: Abul Khayer Jashim Uddin
 16. ING: AImighty Logo Name: FBI (Federal Bureau of Investigation)
 17. IGN: AImighty Movie: Lucy
 18. Actor Name: Nicole Kidman In Game Name: AImighty
 19. IGN: AImighty Answer: jewel of guardian
 20. ING: AImighty Logo Name: FiveM
 21. IGN: AImighty Movie: The Impossible
 22. Actor Name: Jim Davis In Game Name: AImighty
×
×
 • Create New...