Jump to content

Killu

Member
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Killu

 1. Cel mai indicat si cel mai ok ar fi ca tu sa decizi .. daca wings perm nu este o optiune atunci ce crezi tu ca ar fi ok ca noi sa tragem o luna la gens si pentru ce!
 2. In cazul asta , offtopic , nu ma mai intereseaza . Voi sta afk in lorencia ca toti ceilalti
 3. Si a ramas in pom .. daca nimeni nu spune nimic , inseamna ca nimic nu se va schimba @MeTa ?!
 4. Tu vorbesti in necunostinta de cauza..nu ai nici-o treaba cu jocul...ai facut tu toate astea si ai strans diamante? sau tu doar stai sa incurci lumea pe sv ?
 5. Tie iti convine , probabil ai aripa perm si nu participi , deci nu te intereseaza , Eventul tine o luna , care e farmecul ? in fiecare luna sa se schimbe reward atunci .. o luna sa fie aripa perm , porma altceva .. si tot asa ..
 6. Avand in vedere ca tine o luna eventul , fiecare are sansa lui atata timp cat isi da interesul si face gens . Propunerea mea e ceva permanent , aripa , un ice dragon . Pana acum erau permanente , de ce nu ar fi si acum asa ? jocul este destul de avansat si e nevoie de un event pt care sa lumea sa fie activa . macar asa Cum alti au profitat de pe urma la event de ce sa nu profite si cei noi veniti pe sv ?!
 7. Da si eu am aceasi problema + altele care le-am mentionat lui @MeTa pe discord . speram ca pot ajunge si eu la arca cu contul in regula ..
 8. Mda..pacat ca am pierdut timpul .. am crezut ca sunt permanente dar acum ca aud ca sunt doar 2 sapt...bataie de joc nu altceva .
 9. Killu

  Bug repair

  Nu merg reparate multe lucruri .. wings lvl4 din xshop , earning , neckless ...si probabil mai sunt si altele care inca nu le-am identificat .
 10. Buna ziua . Ideea mea ar fi ca gens reward sa fie putin modificat , am inteles ca acele power wings nu sunt permanente , gens nu se face chiar asa usor , necesita timp si activitate pe server . Se da restart la luna..deci bataia ar fi mare in termen de o luna pentru puncte la gens ... mai bine sa se scoate acele wings si sa fie altceva..diamante ..sau nu stiu dar e prea putin o aripa care expira in 30days .
×
×
 • Create New...