Jump to content

RaptoЯ

Owner
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by RaptoЯ

 1. Salut, Este o problema a clientului, acesta nefiind capabil de a afisa toate informatiile, datorita unei limite impuse de date din tooltip. Vom vedea daca putem face ceva in acest sens. Iti poti da seama ce set e citind lista de iteme din set de jos. Cele cu Conviction sunt de defense. Multumesc
 2. Problema a fost rezolvata, pentru mai multe detalii click aici
 3. Hello everyone, As many of you know there is an issue when trying to create a new character, it only allows you to create BK class. Until we set up the automatic update for this issue, if you wish to fix this manually please download and replace the IGC.dll file in your client folder. You can find the fixed version of it attached here. Best regards, RaptoЯ IGC.dll
 4. Salut, Scuze de raspunsul intarziat, problema este in curs de rezolvare, mai avem ceva minor de rezolvat, iar pana marti cel tarziu ( ca sa nu fac promisiuni aiurea cu seara asta), se va da un update care va rezolva situatia. Multumesc!
 5. As stated in the first post of this thread, each one of you will receive 5 Christmas Gifts for your Submissions. Extra 5 Gifts will be awarded as following: 1. Chosen for the best looking Tree 2. RiseR for extra interest in the event 3. Camaras for the "unusual" Tree, and also for bringing back memories All prizes will be added later today! The end of the Christmas Event has been announced here Best regards, TebaMU Staff
 6. RaptoЯ

  XMAS EVENT

  The X-Mas event will end tonight at 12:00 Server Time, after the Top Reset!
 7. Hello everyone, Submission period has ended. The winners shall be announced shortly! Be aware that in the winner selection process the others players feedback will be taken into account, but that doesn't mean your submitted tree will be on top. Our decision will also count !
 8. Craciun fericit tuturor, sa fiti iubiti!
 9. Hello everyone, Based on your proposal this year we'll reward all Christmas Trees shared by the players. Along with the best one we'll also reward even the most unusual one. Please reply to this thread a picture of your Christmas Tree, but keep in mind that you have to follow certain rules in order to qualify for a prize: 1. Only Real Photos are allowed 2. Pictures must contain the following: "Your Character Name", "TebaMU", "2021" 3. Don't Edit the pictures (Photoshop, or similar software). Pictures that does not meet the rules described above will be deleted, and won't qualify for a prize. Feel free to use your imagination in decorating your Tree. The Staff will consider the Feedback from the other players for choosing the Winners. Please refrain yourself from posting unnecessary stuff on this thread, otherwise you will receive a "gift" from the Bad Santa This thread will automatically close on 30 December at 18:00 (Server Time). After a period of maximum 72 hours the prizes and winners shall be announced. Good Luck!
 10. Dropul a fost marit cu cateva zile inainte ca eu sa fac anuntul cu introducerea metodelor alternative. MeTa a anuntat pe joc acest lucru. Cat despre "Halifax" tin sa te anunt ca am fost rugat de catre jucatori care nu doneaza, dar care prefera sa stea sa dea doar reseturi sa introducem o varianta de achizitionare prin diamante, asadar nu prea se aplica. Totodata repet, preturile vor fi pe masura, se va plati "comoditatea",atat pentru donatori cat si cei ce achizitioneaza cu diamante pentru care au muncit. La fel ca si cu toate celelalte beneficii care au fost de-a lungul timpului, se va ajunge ca si aceste optiuni sa le aiba toata lumea. Tineti cont ca nu este ceva premium pentru care ati fost privilegiati. Este disponibil tuturor in joc in acest moment, daca cei ce aleg sa nu munceasca ca nu au timp sau nu vor sa-si bata capul, doresc sa obtina rapid, vor plati. Atat conform dificultatii de obtinere cat si faptul ca doresc totul pe tava, mai bine zis impozit pe "comoditate". Si ca ultima idee, implementarea functiei va dura, asadar pana va fi disponibil acest lucru tot voi sunteti in avantaj.
 11. Salut, Dupa cum am promis, in urma discutiilor cu MeTa am convenit urmatoarele modificari: 1. In urmatoarea ora se vor scoate temporar din Store pachetele de item reinforce pe bani, pana la adaugarea urmatoarei functii pe site: 2. Se va adauga pe site in control panel o functie de item reinforce. 3. Vom renunta la modificarea itemshopului cu adaugarea noilor optiuni astfel incat prin intermediul functiei de Item Reinforce de pe site sa poata fi modificate si itemele deja existente in joc 3.1 - Detalii despre functionalitatea sistemului de Item Reinforce cat si costurile aferente vor fi dezvaluite pe masura ce se dezvolta functia. Preturile vor fi calculate raportat la dificultatea obtinerii optiunilor in joc. Bineinteles calculele vor fi realizate printr-o medie teoretica neputandu-ne raporta la un singur caz, datorita sistemului de calcul al ratelor de succes. 4. Pentru jucatorii care muncesc pentru a adauga manual optiunile noi, s-a marit deja dropul la Gemstone in Kanturu Relics, nefiind nevoiti sa cheltuie atatea diamante daca farmeaza. Obiectii/sugestii sunt bine venite, insa in limita bunului simt, orice schimbare de tonalitate va aduce reactii adverse. Multumesc!
 12. Bun, Am notat toate obiectiile si ideile voastre. Vom reveni cu un raspuns cel tarziu maine dimineata. Pana atunci voi inchide acest topic pentru ca mai mult ca sigur va degenera, iar eu sigur nu ma voi numara printre "victime".
 13. Salut, Ca sa raspund la subiect cu privire la nemultumirile tale voi incepe in ordine: 1. Solutiile "pay to win" s-au implementat de fiecare data in mare parte ca urmare a solicitarilor multiple venite de la jucatori. 2. Bataie de joc era daca exista facilitatea pentru donatori de a obtine un set complet cu optiuni harmony noi la 5-10 Euro. Preturile actuale reflecta dificultatea obtinerii acestor optiuni si reprezinta comoditatea daca pot sa rezum asta intr-un singur cuvant. 3. Majoritatea facilitatilor sunt disponibile tuturor jucatorilor, exceptie accesul pe serverul gold, acesta fiind un serviciu premium, venit la pachet cu beneficiile pe care le aduce. (Vezi penultimul paragraf al acestui reply pentru partea cu itemshop si noile optiuni harmony) Vezi punctul 2 de mai sus. Dupa cum am spus in postarea principala care face referire la introducerea variantelor multiple de obtinere a acestor optiuni (aici) va fi adaugata si varianta cumpararii itemelor din itemshop, pe diamante cu noile optiuni. Doar ca datorita complexitatii acesteia dureaza mai mult. Totodata si pretul lor in ItemShop va fi similar celui din Store. Nu va asteptati la o diferenta de 5-10k diamante in pretul final al itemului. Daca aveti alte idei sau sugestii va astept cu ele. Suntem deschisi P.S. Si noi muncim, am muncit sute de ore la acest update, muncim de fiecare data; tot ce apare sau se introduce pe joc nu este 1 click deploy. P.P.S. sper ca v-am adus nelamuriri la problemele enumerate, daca nu, putem continua, dar in limita bunului simt, altfel pauze fara avertismente. O seara minunata!
 14. Salut, Am postat azi noapte in legatura cu aceasta problema. Aici Va fi implementata in item shop. Nu stiu de ce ai inteles ca va fi de tip pachet de 3 optiuni. Se va putea selecta individual fiecare optiune in parte. (In cazul in care ai citit ce am scris azi noapte, daca nu ignora acest paragraf) Vor exista 2 metode de obtinere a optiunilor, Prima prin intermediul itemshopului, dar doar la cumpararea altor iteme. Aceasta functie va fi disponibila in maxim 30 de zile pentru ca dureaza mult crearea functiei necesare,deoarece implica in primul rand interpretarea datelor din server cu privire la modificarile aduse stringului itemelor in baza de date, apoi izolarea si categorisirea partii de cod responsabila+ implementarea ei in functia itemshopului. A doua metoda va fi prin intermediul Store unde se vor putea aplica si pe itemele deja existente in joc, deoarece acestea vor fi modificate manual de catre noi dupa specificarea optiunilor dorite de catre donatori. Acolo da, vor exista pachete, dar nu de optiuni, ci de cate iteme se doresc a fi modificate cu noile optiuni, lasand la libera alegere tipurile de optiuni in sarcina donatorului.
 15. Salut, Conform regulamentului in vigoare in acest caz nu s-a incalcat nici o regula. Citez: Voi inchide acest thread pentru a nu se solda cu "victime". Pentru nelamuriri, sau obiectii ma poti contacta.
 16. Ro: Salutare tuturor, Dupa cum ati observat in noul update una dintre schimbarile majore o reprezinta noul sistem de optiuni harmony. Acest sistem a renuntat la vechea optiune unica/ item si a venit cu o schema dinamica de combinatie de optiuni si valori. Intrucat am primit sute de mesaje cu privire la acest sistem si dificultatea obtinerii optiunilor dorite, doresc intai sa specific faptul ca atat numarul optiunilor, combinatia acestora si valoarea optiunilor sunt pur aleatorii bazate pe sistemul de calcul RNG (Random Number Generator). Deoarece acest sistem se rezuma la timp pierdut, noroc si perseverenta, iar unii dintre voi neavand timpul necesar de a sta si a repeta combinatii pana la atingerea rezultatului dorit am decis sa implementam 2 metode alternative de obtinere a acestor optiuni. Aceste 2 metode alternative vor reprezenta obtinerea noilor optiuni de harmony prin: 1. Store: In urmatoarele zile va aparea in store o noua categorie in care veti selecta un pachet pentru optiuni harmony, urmand ca apoi prin formularul de contact sa ne transmiteti numele caracterului/locatia itemelor/optiunile dorite. Metoda alternativa de contact: mail catre [email protected] Nu folositi alte metode de contact (PM Forum, post forum, discord) pentru ca vor fi ignorate. Folosind metoda descrisa mai sus ne ajuta in mentinerea unei transparente si trasabilitati in cazul in care apar probleme. 2. Diamante (ItemShop): In acest caz este valabil doar pentru achizitia itemelor noi. -Timp de implementare, pana la 30 de zile, intrucat trebuie codata functia de la 0 Preturile acestor optiuni, atat pe store cat si pentru achizita prin diamante vor fi calculate pentru a reprezenta o echitate intre "cumparatori" si jucatorii care au muncit pana acum pentru a le obtine (fie prin participarea activa la eventul de Halloween cat si prin obtinerea lor prin sistemul standard). Totodata in pret se va reflecta si numarul mediu de jewel of Harmony necesare pentru obtinerea unei combinatii optime de optiuni. Pentru mai multe detalii sau nelamuriri, ne puteti contacta fie prin mail fie prin pm discord/forum. En: Hello everyone, As you've seen by now one of the major changes of the new update is the new Harmony Option System. This system discarded the old 1 unique option/item, and came with a new dynamic option/value scheme. Because we've received hundreds of messages about the system and it's difficulty to obtain certain options/combinations i would like to state some things: First of all in the new system the number of options, the option types, and the values are purely random obtained through the RNG (Random Number Generator) system. Because this RNG system is based purely on luck, time and perseverance, and some of you don't have the required time to spend on obtaining your desired combination we've decided to add 2 alternative methods to obtain the new options: 1. Store In the next days there will be a new category in the Store through which you can select a package for the new harmony options. Afterwards you will be required to send a message through the contact forum containing the character name, items location and the desired options on them. Or alternatively you can send us an e-mail at [email protected] Please don't use others means of contact, such as Forum/PM on Forum, or Discord. You are required to request the new options through the designated channels because it allows us to maintain Transparency and Traceability if future problems occur. 2. Diamonds (ItemShop) This will be available only for newly bought items, and will have a develop time up to 30 days, because we have to code the function from scratch The prices of these options either by Store, or by ItemShop will take into account the medium necessary number of Jewels of Harmony required to obtain a somewhat perfect combination for 1 item, and also will be made to create equity between buyers and the players that worked hard to obtain these options, either by participating to the Halloween Event, or through the Standard means. For more details or concerns please feel free to contact us either on forum, or through contact form/Discord, etc. Best regards, RaptoЯ
 17. Salut, Multumim de sugestii, vom anunta decizia la urmatorul update.
 18. Salutare, Problema va fi rezolvata definitiv la mentenanta. Este nevoie de un update de client care se va face impreuna cu alte fixuri. Pana atunci va rog sa postati aici numele caracterelor pe care aveti probleme cu aceste aripi, iar in cazul celor permanente sa le puneti in vault pentru a le fi adaugate optiunile lipsa. Multumesc!
 19. By activating your account on this forum, you hereby agree the following rule set. Acknowledging and reading the following rules falls into your responsibility General Rules Accessing this Forum is not a right, but a privilege. The Staff reserve their right to decide what is best for this Forum. It's forbidden to have a Nick Name that contains any words related to extremism, illegal activities, pornography, or other socially innapropiate words. 1. Behaviour 1.1 Treat the other members on this forum with respect, and use a civic apropiate language. Please note that on this forum there are members from different categories of Age, which have a different game experience from case to case; that's why we ask you to be patient because in some cases some questions posted here may seem "childish", or "stupid". 1.2. Forum Members are not allowed to pose as Moderators, or Staff Members. All tentatives to pose as one of the Staff Members will be severely punished. 1.3. Please don't reply to Off-Topic threads or replies, and don't use replies as "first here". or "i wrote here too", because these kind of actions are forbidden, and will be deleted. 1.4 Please avoid reproaches to grammar or ortographic mistakes of other members. If one's style of writing is very poor, or his grammar is turning a reply or a thread into an unreadable text, feel free to report his/her message and one Staff Member will take care of the issue. 1.5. Forum Members are forbidden to provoke Staff Members, also they are forbidden to create Threads with the purpose of creating conflicts or flame with other members. 1.6 Forum Members which will deliberately act against the community developement on this Forum will be permanently banned 1.7 You can use different methods to provoke your ingame "enemies", but keep in mind that you may only use arguments that are related to the game. Insults, mockery or personal attacks are not tolerated anywhere, be it forum or forum personal messenger 1.8 Sharing/posting personal information of another member without his or her consent is strictly forbidden. This applies either for informations that you personally received from that person, or from others. 2. Posting Rules 2.1 Any post or reply which contains politics content, ethnic, racism, pornographic, violent or illegal content, also reffering to drug, or illegal substance usage is strictly forbidden. In extreme cases this may lead to a permanent ban ---2.1.1 Each forum member is directly responsible for his entire message content. In case of quotation of forbidden content you will be sanctioned accordingly to the severity of rule break. ---2.1.2. Banners or recruiting links in threads or replies are strictly forbidden ---2.1.3 Advertising another website, or any other activity not related to our Forum is strictly forbidden 2.2 If you wish to reply to a thread, or question please make sure that you stay on topic. If you cannot offer any relevant information, or answer, is better to not reply. 2.3 Discussions between 2 members on the forum must be carried through forum's internal personal messenger, and not on forum. If you must quote someone's answer please quote only the relevant parts so the threads won't become too big and cumbersome to read. 2.4 In order to avoid multiple replies with the same argument please read the entire thread, and all of it's replies before you add your own reply. Also please pay attention and search if some other similar thread hasn't been opened before you post. 2.5 Please pay attention on which category you use to post a thread. Use the appropiate category otherwise the Staff will be forced to move your thread. When posting an issue, or a complaint please choose a subject that can best describe the issue itself. Include your subject in your thread and when you request help please provide as much info as you can about your problem. 2.6 Please check your text before you post. This way you can be sure that your text is correct and easy to understand by the others. Easy misspelling is permited, but in case of illegible content, and repeated uses of illegible content which will not be understood by other members, or staff, sanctions may be applied ---2.6.1 All messages must contain at least 4 words. Messages that don't meet this criteria will be treated as Spam, and dealt accordingly. All abbreviations like "LOL", "BRB", "ROFLMAO", "ICU", etc. will be treated as single words. Messages won't be completed with other words without context to subject. 2.7 It's strictly forbidden to post for another member that has been banned. His punishment has been given for rule breaking, and that means he cannot post here until his ban is lifted. Trying to break this rule will be considered an offense to the Staff Team, and will be dealt accordingly. ---2.7.1 If a member is temporary banned, his rights to post or reply to threads are temporary suspended on that account. He can use his other accounts to post, or reply to thread except the section on which he received his ban. Posting or replying on the same section that the user has been previously banned will lead to permanent ban on the account used for seccond time posting. Multiple rule breaks will lead to permanent account suspension on all of said player accounts. In some cases this may extent also to his game accounts. 2.8 It's strictly forbidden to post a full or partially full conversation that took place in a private message system which contains insults, mockery, or accusation of the Staff Team Posting discussions that have been between you and the Support team without their consent is strictly forbidden. This will lead directly to a ban. Moreover is strictly forbidden to post discussions with other players without the consent of all the involved parties, if the messages contain words forbidden by the present rule set. 2.9 It's forbidden to use content for which you do not have a Copyright 2.10 Starting another thread on a subject that already exists and the thread was closed by a Moderator is not permitted. If you insist to reopen the thread please request this via a private message to the Moderator that closed the previous thread. 2.11 Consecutive replies that only contain additions to the previous replies will be considered "Message Hunt", and will be dealt accordingly. If you have something else to add use the "Edit" button to complete your post. 3. Pictures, Signatures and Avatars: 3.1 Posting pictures is permitted as long as they are in line with our present rule set, and in context with the subject of the thread. Maximum allowed dimension is 640x480 (with an exception for the ingame pictures), maximum size will be 500 kb. Pictures that are out of the previously stated limits must be included in a "Spoiler Tag" 3.2 Signature (image) must fit in the following dimensions: 100 pixels (Height), 500 Pixels (Length), or in ase of texts, must not be longer than 4 lines of text. Avatars must have 80x80 pixels. Banners or recruiting links are strictly forbidden to be used in signatures. Avatars and signatures will be treated using rules from section 1, and 2. 3.3 It is strictly forbidden to use avatars or signatures with the purpose of mocking, insult, or accuse other players or the Stff. 4. Forum Sections and New Threads 4.1 Some Forum sections may have special rules. Please read, and acknowledge them before opening a new thread. 4.2 Please use an appropiate title when opening a new thread. Don't use incomplete titles or single words like "lol", "problem", or "Attention". 5. Punishment 5.1 Rule breaking may be sanctioned in first phases with a simple warning, and if the rules are repeatedly broken by the same user this will lead to a suspension ranging from a temporary suspension, and up to a permanent one. 5.2 Creating other accounts with the purpose of avoiding suspension of your main account is strictly forbidden. This will lead to a permanent ban on your account. In case of temporary bans, also it is forbidden to create other accounts. This will lead to a permanent suspension on the newly created account, and an extension of the ban on the main account. 5.3 In extreme cases forum accounts may be permanent closed, along with your game account, and also a filter will be applied. 6. Staff and Moderator actions. 6.1 Moderators and Staff members have the right to edit, delete messages, or close threads. If your message have been deleted, or edited that means the Moderator who did this had a very good reason. Please follow the rules, and don't repost a message that have been deleted by one of the Staff Members 6.2 Generally speaking the Moderators who are involved in a topic from the position of player will avoid implication, replies, or actions to that specific topic, if there are not severe rule breaks. 6.3 All complaints and criticism about Moderators actions or forum Administrators (Ingame Administrators too) including received punishment, will be done only through the internal support system. Any attempt to open a thread on this matter will be treated as a rule break and will be dealt accordingly, also the thread will be deleted. 6.4 In extreme cases, we reserve the right to close accounts, even if none of the above rules apply. Best regards, RaptoЯ
 20. RaptoЯ

  Visual bug

  Utilizatorului i s-a dat un warn pentru comentariul in afara subiectului acestui Thread de catre MeTa Ca si adaugare, OneLov3, te rog ca pe viitor sa te abții de la a raspunde in afara subiectului la toate postarile, deoarece urmatoarea abatere se va solda cu un concediu de multe zile pe forum. Multumesc! P.S. Eu nu sunt asa de permisiv
 21. Hello everyone, For us your personal data, and privacy safety is our main concern. In order to help you stay safe we have some suggestions that we encourage you to follow. This Guide Line should act like a first line defense in most cases, and should allow you to enjoy all that is offered by our community. Account and Password safety The best defense in Account and Password safety is the simplest one.Avoid sharing your account details! Even if we have guild members or online friends that we believe that they have the best intentions for us, most cases proved us that this is not true. The most common cause for Account, and/or items loss is sharing the account data with other players. Due to this reason we encourage you not to share your account and password to anyone! As you may have seen, our Rule Set is very strict about this matter, and we repeat that you should avoid sharing account details at any cost, because it will lead to your suspension. Regarding your password security we suggest that you change it on a regular basis, use Upper case and lower case letters, as well as symbols and numbers. Avoid using personal info as your password, or using older passwords that you may have shared in the past with other players. Personal Information Sharing One of the features that Mu Online is offering us is Social Interaction. You can socialise with a great number of people from all corners of the world, talk to them, and share the feelings that the game is offering you. We sure do want you to enjoy the game experience, but we strongly reccomend to avoid sharing personal, and/or sensitive information about you, or your family. First of all you must take precaution about who you're talking to online, because not everyone is who they say they are! Avoid at all costs sharing details like your birth date, address, or any other kind of sensitive information about yourself! Please be cautious about persons that are asking you for this kind of info, and if you feel unsafe about sharing the info you are free to report the issue. Your online safety is extremely important for us, and we will take swift actions if we believe that your online safety may be compromised Avoid using Third Party Software As everyone know, the internet is full of available third party software that may be directly or indirectly related to MuOnline. As almost all of them are not developed by us we strongly discourage you to use them. The reason for this is that using Third Party Software is known to cause Connection Issues to the server, or Game Client misbehaviour. As the game is under continuous developement around the usual player base that is using our products in ideal conditions, using Third party software will cause issues that other players that don't use that software won't have. Also using Third Party Software related to MuOnline may be considered a Violation of the Rule Set, and we reserve the right to suspend anyone who we detect using such software For additional Questions, Issues or Reports please feel free to contact us. We thank you for choosing to play MuOnline along us, and take care! Best regards, RaptoЯ
 22. RaptoЯ

  Visual bug

  Salut, Dupa ce vad eu pare a fi antilag activ din client. Te rog sa reverifici prin apasarea de shift + tastele 1-9 sa fie valorile pe 0 nu pe 1, iar daca persista, singura recomandare “la rece” pe care pot sa ti-o dau acum este actualizarea driverelor de la placa video si reinstalarea clientului. Dar eu zic ca e activ antilagul din client.
 23. RaptoЯ

  DL BUG

  Salut, Punctul 1 si 5 sunt normale. Toate caracterele stau pe pet si in safe zone, iar cand ataci el dispare, insa nu afecteaza beneficiile acestuia. Pentru punctele 2/3/4, vreau sa stiu daca mai ai alt client deschis cand se intampla asta. S-au mai raportat anomalii de client, datorata deschiderii de sesiuni multiple.
 24. Salutare tuturor, Dupa cum bine stiti, in trecut Wings of Power si alte iteme din categoria premium se obtineau foarte greu, sau doar in anumite circumstante. Cu timpul acestea au devenit usor usor accesibile pentru mai multi utilizatori, respectandu-se conditiile de imposibilitate de mutare a acestora pe alte conturi. Incepand din acest moment va oferim 7 zile la dispozitie sa va puteti muta aripile Power, dragonii si celelalte iteme premium care nu pot fi mutate prin mijloace conventionale (trade). Totodata dorim sa mentionam faptul ca se va renunta la sistemul de ofertare pentru donatorii vechi, care erau nevoiti sa ceara oferte personalizate prin alte mijloace, neavand un barem de beneficii direct proportional. Pentru acestia ofertele sunt valabile in store prin intermediul sistemului Bonus, care este automatizat. Va rugam sa adresati solicitarile pentru mutarea itemelor printr-un pm pe forum, fie prin mail la adresa [email protected], fie pe discord: MeTa#0114 RaptoЯ#0870 EN: Hello everyone, As you are well aware, in the past the Wings of Power and other premium type items were very hard to obtain, or could be obtained in certain circumstances. As the time passed they had become available to many more users, with the condition that they cannot be moved to other characters or accounts. Starting now we give you 7 days in which you can request to move the Wings of Power, dragons, or other premium items to any account that you want. As an addition to this post we would like to mention that we will discard the current offer system for donors, in which they had to obtain a better offer through other means, not having a benefit system. From now on the offers are available in store through the Bonus System that is fully automatized. Please address your requests for moving items through a pm on forum, or through a mail at: [email protected], or on discord: MeTa#0114 RaptoЯ#0870 Best regards, RaptoЯ
×
×
 • Create New...